lauantai 3. joulukuuta 2016

SomiA LIVING, Helmi Tuusulan sydämessä

Näin joulun lähestyessä ja lahjahankintojen ollessa kuumimmillaan, haluan vinkata ja samalla antaa hyvän kiertää. Tämä suosikki-listallani oleva myymälä sijaitsee lähellä asuinpaikkaani ja on ehdottomasti suosittelemisen arvoinen! SomiA LIVING on sisustus- ja lifestyle myymälä Hyrylän keskustassa Tuusulassa. Olen ehdottomasti kivijalkamyymälöiden kannattaja ja suosin pienyrittäjiä aina sen ollessa suinkin mahdollista.



Löysin myymälän muutama vuosi sitten ja tämän jälkeen olen aina tiennyt minne suunnata kun tarpeena on ollut keksiä pientä kivaa kotiin, lahja ystävälle tai ihan vaan tarve hakea inspiraatiota omaan sisustukseen. Suloinen ja äärettömän kauniisti sisustettu myymälä sijaitsee Hyrylän keskustassa, kirjaston kupeessa. Voisin itse ehdottomasti vaikka asua myymälässä, niin kauniisti tuotteet on aseteltu esille! Palvelu liikkeessä on aina ensiluokkaista ja ysävällistä, Tunne on vähän kuin kotiin tulisi :) Vinkkejä ja ideoita saa tarpeen vaatiessa puolin ja toisin. SomiA LIVING-verkkokauppa toimittaa tuotteita kaikkialle Suomeen, joten jos et satu liikkumaan itse myymälän suunnalla niin verkkokauppaan pääset vaikkapa suoraan tästä.



Tänään vieraillessani myymälässä en varsinaisesti ollut etsimässä mitään, mutta mieleeni tuli, että voisinkin samalla ostaa ystävälleni joululahjan. Lahjan sisältö pysyköön salaisuutena, sillä annan lahjan vasta tänään illalla kun tapaamme konsertin merkeissä Hartwall Areenalla. Terveisiä vaan ystävälleni Jennille 

Suosittelen lämpimästi pistäytymään paikan päällä SomiA LIVING- myymälään, osoitteeseen Koskenmäenpolku 4, Tuusula.

Kyseessä ei ole maksettu mainos vaan vilpitön halu kertoa tästä ihanasta helmestä lähellä kotiani.




2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta lahjasta♡ ja ihanasta lauantai-illasta♡ Ja onneks tänään varattiin liput seuraavalle keikalle, niin on mitä odottaa :))
    -Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni itsellesi!♥ Ihan huippua, että kohta taas nähdään!

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥