maanantai 5. joulukuuta 2016

Tätä et tiennyt minusta

Meillä kaikilla on omat kummallisuutemme ja välillä on ehkä ihan hyväkin, että jokaisella meillä on omat salaiset paheemme, mutta koska minusta elämässä pitää olla myös hauskoja hetkiä, on tällaisia aina kiva kuulla toisista ihmisistä. Tässäpä siis asioita, joita et ehkä tiennyt minusta:

  • Rakastan nukkumista! En vaan malta tehdä sitä niin usein kuin oikeasti haluaisin. Elämässä on kovin paljon muutakin tekemistä, että koen nukkumisen olevan vähän ajan tuhlausta mutta silti.. Se tunne, kun kääriytyy peittoon ja laittaa silmät kiinni, on jotain aivan käsittämättömän ihanaa!

  • Vihaan mandariinilta tuoksuvia ihmisiä. Siis se haju, joka ihmisessä on kun hän syö tai on syönyt mandariineja, on käsittämättömän kamala. Pidän ja syön itsekin mandariineja mutten voi niitä julkisesti syödä tämän vaivan vuoksi. Toivon todella, ettei kukaan muu tunne näin..

  • Yksin ollessani juttelen aina, siis oikeasti AINA! Juttelen joko koiralleni tai sitten keskustelen itseni kanssa., mutta juttelen kuitenkin. Ajattelen itseni kaiketi jotenkin kolmannessa persoonassa koska saan myös äärettömän hyviä vinkkejä itseltäni kun sanon asiat ääneen..

  • Vihaan talouspaperin hajua ja makua. Maistan ja haistan jos joku syömäni tuote on ollut talouspaperin päällä. Miksei hyvän tähden näitä tuotteita voida tehdä hajuttomina ja mauttomina, kysynpä vaan!

  • Kuuntelen aina musiikkia keskittyessäni johonkin. En vain osaa olla hiljaisuudessa. Paitsi aamukahvin aikaan, sillä se hetki on rauhoitettu vain itselleni. Silloin en juttele edes itseni koirani kanssa vaan se hetki on täysin minun.

  • Olen aina etuajassa. Kaikki talomme kellot puhelinta lukuunottamatta ovat etuajassa ja en voi käsittää, miten jotkut ihmiset voivat aina olla myöhässä. Menen muun muassa junalle aina ajoissa ja haron hiuksiani ihmisille, jotka juoksevat junaan viime tipassa. Miksi he eivät vain voi lähteä ajoissa!

  • Vihaan odottamista. Liittyy kaiketi jollain tapaa edelliseen mutta odottaminen on ehkä jopa kamalampaa kuin mandariini-ihmiset! Raivostun, kun joudun odottamaan liikennevaloissa autolla (en onneksi omista ajokorttia, joten en sentään mitä suuremmalla todennäköisyydellä haistattele kuin korkeintaan omalle puolisolleni), puhumattakaan siitä, että kaupan kassalla, turvatarkastuksessa tai ylipäätään MISSÄÄN joku tunaroi ajattelemattomuuttaan. Voisitteko siis hyvät kanssaihmiset etsiä lompakkonne ajoissa ja tutkia, onko käsimatkatavaroissanne nesteitä ENNEN kuin asetutte yllämainittuihin paikkoihin..

  • Rakastan hajuvesiä! Tuoksut tuovat mieleeni niin paljon muistoja ja voin tasan tarkkaan kertoa, missä olen ollut jotain tiettyä tuoksua käyttäessäni. En myöskään voi kuvitella lähteväni kotoa edes postilaatikolle ilman, että olen laittanut suihkauksen tuoksua. 

  • Pidän vähän hassuista ihmisistä. Ei kaiken tarvitse olla aina niin vakavaa ja tykkään ihmisistä, jotka näkevät asioissa sen hyvän puolen. Elämä on turhan lyhyt murehtimiseen ja harmitteluun. Shit happens ja elämä jatkuu.

Viimeisen kohdan kaikki minut tuntevat varmasti jo tiesivätkin, mutta oliko muita yllätyksiä? Kommenttiboxiin saa myös laittaa enemmän kuin mielellään omia erikoisuuksia. Luen niitä erittäin mielelläni!

Kivaa iltaa kaikille ja muistetaan iloita elämästä vaikka välillä pienetkin asiat tuntuvat ylitsepääsemättömän raivostuttavilta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥