perjantai 16. joulukuuta 2016

Viime hetken lahjavinkit

Monella meistä on päällimmäisenä tällä hetkellä mielessä joulu ja ehkäpä joillakin myös joululahjat. Listasin muutamia omia lahjasuosikkejani ja niitä, joita minä mieluusti omasta paketistani löytäisin tai minkälaisilla lahjoilla minä leheisiäni yllättäisin.

 •  Aineettomat lahjat ovat nostaneet suosiotaan turhan tavaran ehkäisemiseksi (Marie Kondon kirjoittamama Konmari on varmasti yksi vuoden luetuimpia kirjoja naisten keskuudessa ja miksei oiva lahja myös pukinkonttiin!) vuosi vuodelta ja mielestäni esimerkiksi elämyslahjakortti konsettiin, näyttelyyn tai vaikkapa Museoon on mukava tapa tuoda koko vuodelle uusia kokemuksia. Erilaisia lahja- ja vuosikortteja saa moneen paikkaan ja eritavoin räätälöitynäkin. Itselläni oli muutama vuosi takaperin Korkeasaaren kausikortti ja tuli muuten vierailtua eläinten parissa useampaan kertaan tuon vuoden aikana ja mikä parasta, eri vuoden aikoina kuin ehkä muuten olisi tullut käytyä. • Lahjakortti työmatkan varrella olevaan kioskiin tai kahvilaan ilostuttaa varmasti myös silloin, kun ei tunnu pirteältä tai arki muuten vaan painaa päälle. Itse ilahtuisin myös suunnattomasti esimerkiksi työtoverin kutsukortista lounaalle!

 • Erilaiset hieronta- , liikunta-, ja hoitolahjakortit ovat oiva tapaa osoittaa välittämistä ja niihin ei välttämättä tule itse mentyä niin usein kuin ehkä haluaisi, joten tämäkin lahja ilahtuttaa taatusti myös joulun jälkeen.
 • Viihteen ystävälle myös kuukausi- tai vuosilahjakortti esim. Netflixiin tai vastaavaan suoratoisto- palveluun tuo sekin iloa pidemmäksi aikaa.

 • Siivousapu esimerkiksi ikkunanpesuun tai suurempaan vuosisiivoukseen on toisen huomioimista parhaimmillaan ja avusta tuskin kukaan haluaa kieltäytyä, Myös erilaisia siivuouspalveluja tarjoavia yrityksiä löytyy runsain määrin, joten välttämättä itse ei tarvitse edes apua tarjota jos siihen ei ole mahdollisuutta. Tosin, ikkunanpesun yhteydessä voi samalla viettää laatuaikaa ystävän, äidin tai naapurin kanssa, joten siinä saa molemmat osapuolet ainakin sekä hyvän seuran että mielen!


 • Itse leivotut piparit, karkit tai lempiherkut lasipurkissa tai ulkolyhtyyn aseteltuna kera kauniin kynttilän, tuo pimeisiin iltoihin lämpöä ja valoa. Lempi- teellä tai kahvipavuilla täytetty muki on myös mainio keino muistaa kuumien juomien ystävää. • Nastalenkkarit paljon ulkoilevalle läheiselle muistuttavat varmasti aina lenkkeillessä lahjan antajasta 
 • Lämpöiset villasukat tai yöpuku/ oloasu kuuluu omiin joka joulun toivelahjoihini
 • Uusi kirja, elokuva tai suosikki-sarja dvd-boksin muodossa sopii kotona viihtyvälle mainiosti
 • Pullo lempituoksua tai suihkugeeliä on myös yksi joka joulun toivottu suosikki- lahja
 • Läheistä voi muistaa myös antamalla lahjan sellaiselle, jolla lahjaa ei ole. Erilaisia hyväntekeväisyyskeräyksiä löytyy nykyään onneksi myös pienemmiltä paikkakunnilta tai ainakin lahjoitus on mahdollista suorittaa internetin kautta

Tässäpä muutamia vinkkejä Pukinkonttiin. Osa varmasti oli sellaisia, joita tulen tänä vuonna pukinkonttiin sujauttamaan itsekin. Onko sinulla lahjatoiveita, jotka pysyvät toivelistalla vuodesta toiseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥