torstai 5. tammikuuta 2017

Leffavinkkejä pakkaspäiville

No niin, tänään sitten vuorossa pakkaspäivän elokuvavinkit ja Top 5 suosikit menneiltä vuosilta. Nämä ovat niitä leffoja, joiden katselukerrat ei kahden käden sormilla ole laskettavissa ja joita edelleenkin olen valmis katsomaan vaikka heti. Puolisoni ei varsinaisesti ole mikään elokuva-fanaatikko joten emme juurikaan katso elokuvia yhdessä. Hän nimittäin AINA nukahtaa, olipa sitten kyseessä elokuvateatteri tai kotikatsomo. Niinpä olen suosiolla lähes luovuttanut yhteisten elokuva-iltojen suhteen, oma keskittymiseni nimittäin menee tällöin ainoastaan siihen, että tarkistan ja yritän pitää mieheni hereillä :)
Mutta nyt elokuvalistauksen pariin ja

TOP 5 Elokuvat


- The Godfather -Trilogia
  • Tarina Corleonen mafia-perheestä, joka perustuu Mario Puzon samannimiseen romaaniin. 
  • Ylivoimaisesti paras koskaan näkemäni elokuvasarja, jonka täydentää loistava Nino Rotan musiikki. Ainoa elokuva, jota voin sanoa jopa paremmaksi kuin alkuperäinen kirjaversio! Tämän vuoden tavoitteisiini kuuluu se, että saisin mieheni tutustutettua Corleonin elämään, sillä mielestäni tämä elokuvasarja vaan on nähtävä!


- Ghost -Näkymätön rakkaus

  • Pankkimies Sam ja keraamikko Molly elävät onnellisina Manhattanilla, kunnes Sam kuolee ryöstäjän luoteihin. Sam muuttuu kummitukseksi ja huomaa pian, ettei hänen kuolemansa ollutkaan ihan sattumaa. 
  • Patrick Swayzen ja Demi Mooren tähdittämä romanttinen komedia, jossa saa nauraa ja itkeä. Kerrassaan IHANA elokuva!


- Meet Joe Black

  • Ikääntyneen miljonäärin Bill Parrishin kotiin saapuu eräänä päivänä salaperäinen Joe Black. Hän kertoo miljonäärille olevansa itse Kuolema.
  • Brad Pittin ja yhden suosikkinäyttelijäni Anthony Hopkinsin romanttinen elokuva, jota yksinkertaisesti rakastan!- Heat -Ajojahti

  • Elokuva kertoo Vincent Hannasta, poliisista, joka on täysin omistautunut työlleen. Sen johdosta kotona on ongelmia ja työ menee jatkuvasti vapaa-ajan edelle. Vincent saa tutkittavakseen jutun, jossa rahankuljetusauto ryöstetään ja kuljettajat ammutaan.
  • Jännityselokuva, jossa liuta aikansa huippunäyttelijöitä; Al Pacino, Robert De Niro, Val Kilmer, Tom Sizemore, Jon Voight, Diane Venora ja Ashley Judd. Extratietona vielä, että Elokuva oli De Nirolle ja Pacinolle toinen missä kummatkin ovat mukana, mutta ensimmäinen jossa 1970- ja 1980-lukujen kilpailevat tähdet esiintyvät samassa kohtauksessa. 21 vuotta aikaisemmin he esiintyivät yhdessä elokuvan Kummisetä, osa II päärooleissa, mutta siinä heillä ei ole yhtään yhteistä kohtausta. Tykkään edelleen!No Country for Old Men - Menetetty maa
  • Ahneus on paha synti. Liiasta ahneudesta voi syntyä pysäyttämätön väkivallan kierre, jolloin kenenkään henki ei ole enää minkään arvoinen, eikä sana "laki" merkitse enää mitään.
  • Nykyajan Western, joka voitti parhaan elokuvan Oscarin vuonna 2007, tähditettynä upeilla näyttelijöillä; Javier Bardem, Tommy Lee Jones ja Josh Brolin. Coenin veljesten loistava elokuva, jolta en edes odottanut ennen näkemääni kovinkaan paljon.Tässäpä minun suosikkini, mitä elokuvia sinun suosikkilistaltasi löytyy? Huomenna vuorossa TV-sarjojen Top 5 (+5). Tervetuloa siis kuulolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥