lauantai 21. tammikuuta 2017

Matkakuume ja Travel Bloggers Give Back

Näin matkamessujen ollessa parhaillaan käynnissä ja kun edellisestä reissusta on kulunut tovi jos toinenkin, alkaa matkakuume nostaa päätään ihan todenteolla. Alkuvuosi on ollut todellista haipakkaa ja olen lähinnä suunnitellut New Yorkin reissua johonkin väliin mutta kyllä täytyy myöntää, että moni muukin matkakohde kiinnostaisi ihan ja tasan just nyt! Pimeys tekee sen, että pieni pako aurinkolomalle vaikka Kanariansaarille kuulostaa unelmalomalta! Tukholmaan tai Kööpenhaminaan olisi ihanaa tehdä parin päivän pyrähdys puhumattakaan Oslon kaveri-reissusta. Pekingissä asuvia rakkaita ystäviä on myös kova ikävä ja Lapin laskettelureissustakin on ollut puhetta.. No onhan tässä vielä vuotta jäljellä mutta näitä asioita täällä pohditaan ja edellä mainitut kohteet mielessä meinaan suunnata tänään matkamessuille.

Ensimmäisenä meinaan suunnata Rantapallon messuosastolle 7m138 ja kantaa korteni kekoon ostamalla ainakin yhden (tedennäköisesti haluaisin kaikki), taatusti upeiden valokuvien joukosta! Valokuvia on mahdollista ostaa useassa eri koossa; 10x15, A4 ja A3 koossa, hinnat 5€, 15€ ja 25€. Muistathan varata käteistä rahaa mukaan!

Travel Bloggers Give Back on Suomalaisten matkabloggaajien järjestämä hyväntekeväisyystempaus, jonka tavoitteena on antaa maailmalle takaisin edes osa siitä hyvästä, mitä bloggaajat ovat reissuillaan kohdanneet. Tänä vuonna hyväntekeväisyyskohde on Laos, joka on yksi maailman köyhimpiä maita.

Lisätietoa tapahtumasta sekä kaikki myynnissä olevat valokuvat löydät tapahtuman kotisivulta

Mukavaa Matkamessu-viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥