maanantai 2. tammikuuta 2017

Toiveita vuodelle 2017

Hyvää Uutta vuotta! Vuosi vaihtui ja nyt on kuulkaa vain tyhjiä sivuja täytettäväksi! En koskaan ole ollut mikään pakollisten vuosijuhlien (vaput, juhannukset ja mitä näitä nyt on) fiilistelijä mutta tänä uutena vuotena jos joskus, odotin vuoden vaihtumista enemmän kuin ikinä aikaisemmin.Vuosi 2016 oli raskas ja jossakin välissä joulukuuta mietin, että mitä ihmettä tässä vielä ehtii tapahtuakaan.. Jos vielä jotain niin en kestä enää yhtäkään pettymystä tai huonoa uutista. No siitä selvittiin, se on ollutta ja mennyttä ja nyt on koko maailma auki! Listojen ja Excelin rakastajana (kröhöm..) olen tietenkin tehnyt itselleni listaa asioista, joita ainakin  haluan tehdä ja toteuttaa tänä vuonna 2017.Tässäpä niitä:

- Iloitsen arkisista asioista. Siitä, että ympärillä on läheisiä ja että elämä on tässä ja nyt. Tätä aloin noudattamaan jo viime keväänä ja se osoittautui varsin mainioksi tavaksi elää. Mitä sitä oikein miettimään, että sitten joskus: Ei vaan nyt!

- Istua vähemmän puhelinta tuijottaen. Inhoan sitä piirrettä itsessäni! Mikä vaan muu tekeminen on parempaa kuin pelata tai hengata somessa, argh!

- Aloitan jonkin urheilulajin säännöllisesti! Check! Olemme varanneet puolisoni kanssa vakituisen ja viikottaisen sulkapallo-vuoron, joten tämä tavoitehan on lähestulkoon jo suoritettu, wo-hoo! Vielä pitää vain toteuttaa se mutta ainakin vuorot on jo lisätty kalenteriin.- Teen arjesta useammin juhlaa. Maanantain illallisen voi aivan hyvin ja hetken mielijohteesta muuttaa Monday Dinneriksi! Jo itse sana dinner tuo vähän paljon kivemman fiiliksen perus-paska-maanantaihin! Miksei sitä muuten tulekaan maanantaisin laitettua sitä lempiruokaa vaikka se veisikin hieman enemmän aikaa? Toivotaan, että tähän tulee muutos.- Liikkua, loikkia ja lampsia enemmän eli eli urheilla enemmän. Aina kun tekee mieli istahtaa sohvalle, kuorin vaikka porkkanan ja lähden ulos. Olen huomannut, että jos istun liikaa, saan vaivakseni levottomat jalat ja tämä jos joku on hirveää iltaisin nukkumaan mennessä. Tilataan siis paljon kauniita ulkoilu-ilmoja.

- Matkustaa uusiin paikkoihin. Tästä tulkoon mahtava matkailuvuosi! Viimeksi sellainen oli vuonna 2014 jolloin joka kuukaudelle oli vähintään yksi reissu. Tosin, silloin muistan ennen kesälomaani miettineeni, että lomalla en pakkaa yhtäkään laukkua. En kuitenkaan myönnä, että silloin olisi tullut matkattua liikaa, pois se minusta! Tälle vuodelle ei varmankaan määrällisesti päästä samoihin lukuihin huippuvuoden 2014 kanssa mutta kohteet ainakin on uusia ja upeita. Ensimmäisenä listalla New York ja Peking sekä tietenkin varmasti myös Norja. Täältä tullaan maailma!

- Kerron ja osoitan läheisilleni arjessa, että välitän heistä. Halaan tai pussaan, yllätän pienellä lahjalla tai keksin jotakin uutta, jota ei aikaisemmin ole tullut tehtyä. Yllätykset vaan on ihania ja niistä tulee hyvä mieli jokaiselle.- Vapaa-aika on vapaa-aikaa ja työaika on työaikaa, piste.

- Teen sitä, mistä tulee hyvä mieli. Luen, pelaan lautapelejä, matkustan, liikun perheeni kanssa ja vien koirat uimaan!

- Menen matkamessuille ja inspiroidun uusista matkakohteista. On mielettömän kivaa kuulla ihmisten matkakokemuksista ja miettiä, mihin itse seuraavaksi voisi lähteä.


Näistä on hyvä lähteä kulkemaan eteenpäin vuotta 2017. Iloista ja energistä uutta vuotta kaikille! Kuvina on tällä kertaa käytetty Pinterest- tililleni tallentamiani elämänviisauksia.2 kommenttia:

  1. Mainio lista, sopisi itsellekin tämän vuoden tavoitteiksi. Ja hei, jos tarvitset apua excelin kanssa, tiedät kenen puoleen kääntyä :-D
    T: Vesa

    VastaaPoista
  2. Kiitos Vesku kommentista ja avusta! Tiedän nyt sitten kenen puoleen kääntyä Excel-ongelmissani :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥