perjantai 27. tammikuuta 2017

Viikkokatsaus vko 4

Se on taas viikon paras päivä ja on viikkokatsauksen aika. Kuluneelle viikolle on mahtunut tosi paljon kivoja hetkiä ja niitä on taatusti tulossa seuraavallekin viikolle. Kaikinpuolin oli oikeastaan huippu viikko!

Kuluneella viikolla..

Ihastuin..
Hevosiin! Miten saatoinkaan antaa aikaa kulua näin kauan ennen kuin palasin ratsaille!? Siinä jos jossain on tunteet kovilla kun nuo jättimäiset eläimet osoittavat olevansa tyytyväisiä ja nauttivansa siitä, että hoivaat ja rapsutat palkinnoksi. Olen sulaa vahaa! Kehtaakohan sitä näin aikuisiällä vielä lainata kirjastosta Merja Jalon kirjoja?

Torstaisen tuntini, uljas valkoinen Siro-Poni

Unelmoin..
Matkoista, reissuista ja lomista! Viime viikonloppuna olleet matkamessut saivat sydämeni pamppailemaan uusiin kohteisiin ja oikeasti keksin, että voisin matkustaa juuri nyt ihan minne vaan! Kaupunkiloma tai aurinkoloma kiinnostaa ihan yhtä paljon ja luulen, että tämä koituu vielä tulevana viikonloppuna kohtalokseni! Saas nähdä kuinka käy..

Tylsistyin.. 
Siihen, että asiat eivät mene eteenpäin. En yhtään kestä odottamista ja tylsistyn myös helposti jos vaan jahkataan ja vatvotaan. Mielestäni päätöksiä pitää tehdä nyt eikä odotella ja miettiä asioita tuhannelta eri kannalta.

Herkuttelin..
Vuoden ensimmäisellä Runebergin tortulla. Lidlin versio oli varsin hyvä mutta uskon kyllä löytäväni myös vielä sen täydellisen yksilön. Vinkkejä otetaan vastaan!

Luin..
Ruotsalaiskirjailija Viveca Stenin uusinta dekkaria olen ahminut joka päivä! Ristiaallokossa on taattua Vivecaa ja kirja on vienyt minut täysin mennessään enkä oikein malttaisi laskea kirjaa käsistäni. Olen vasta viime aikoina uskaltautunut e-kirjojen pariin, aikaisemmin olin sitä mieltä, että oikea kirja on ainoa kirja mutta pikkuhiljaa olen kääntänyt kelkkani sähköisten kirjojen pariin. Eihän se nyt ihan sama asia ole mutta etenkin reissussa e-kirja on varsin hyvä vaihtoehto.

Hermostuin..
En kyllä muista hermostuneeni kuluneella viikolla mihinkään? Olen muutenkin vähän sellainen nollasta-sataan -tyyppi; saatan suu vaahdosssa vaahdota jostain asiasta kymmenen minuuttia ja unohtaa sitten samantien, mistä oikeastaan oli edes kyse..

Katsoin..
Syke-sarjan viimeisimmän (ja huhujen mukaan viimeisenkin!) kauden ahmin lähes kertalaakista Yle Areenasta. Harmi jos huhut pitävät paikkaansa ja sarjaa ei todella jatketa enää,


Tapasin..
Työni kautta tapasin tosi pitkästä aikaa erään tutun kouluttajan ja oli mielettömän kivaa tavata vuosien jälkeen! Olemme sähköpostitse kyllä pitäneet yhteyttä satunnaisesti mutta onhan se aina ihanaa nähdä ja halata ihan fyysisesti.

Unohdin..
Ainakin unohdin lähettää erään henkilökohtaisen sähköpostin lupaamanani päivänä ja se harmittaa vieläkin. Tämän kuitenkin laitan ainakin osaksi sen piikkiin, että samana päivänä tuli paljon -ei niin kivoja- uutisia ja ne saattoivat kyllä vaikuttaa siihen, että ajatukset olivat satunnaisesti hieman muualla.


Nautin..
Keskiviikon hieronta-ajastani. En tiedä toista paikkaa, jossa 50 minuuttia menee AINA niin nopeasti, että ei todeksi voi uskoa! Ihan jokaisen hierontakerran jälkeen kysyn samaa; joko se aika muka taas kului? Kiitos loistavan hierojan ja hyvien juttujen, aika menee aina ihan liian nopeasti!

Keskiviikon hieronta oli viikon yksi kohokohtaOstin..
Ratsastushousut. Meinasin nimittäin viime viikon ratsastustunnillani suorastaan liukua alas hevosen selästä ja totesin, että ne housut on saatava. Sopivasti sattui Hööksin alet ja sieltä löytyivätkin varsin kelpo housut.

Mietin juuri nyt..
Mitä laitan päälle Lauri Tähkän tämän illan keikalle, miten pysyn hereillä keikan alkuun asti ja missä hitsissä on koko keikkapaikka..


Lasi viiniä, perjantain kunniaksi!


Kippis siis perjantaille ja hauskaa viikonloppua kaverit!


2 kommenttia:

 1. Heippa Marika <3
  Mä kävin lasten kanssa kirjastossa tällä viikolla ja huomasin seisovani Merja Jalon heppa-kirja kädessäni. Tosin palautin sen sitten hyllyyn, kun olin nopeesti vilkassu et näkikö kukaan ;)
  Blogisi on ihana, tätä lukiessa tosiaan tulee hyvälle tuulelle! Rakastan sun asennetta elämään!
  Ihanaa ku jaksat kirjottaa!
  -antsupantsu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Annukka♥ Tosi kiva jos tykkäät, yritän pitää jutut kepeinä ja hyväntuulisina kun tähän elämään mahtuu kuitenkin ja muutenkin kaikkea tyhmääkin. Kiitos tuhannesti kommentistasi ja kivaa viikonloppua!
   P.S. Ehkä mä rohkaistun ainakin vilkaisemaan niitä Jalon kirjoja jos kerran sinäkin! Ainahan voi sitten "syyttää" lapsia :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥