perjantai 20. tammikuuta 2017

Viikkokatsaus vko 3

Olen miettinyt, mikä olisi kiva tapa käydä läpi tiivistetysti kuluneen viikon tapahtumia ja ajattelin jatkossa aina perjantaisin julkaista eräänlaisen viikkokatsauksen, jossa siis tapahtumia ja hetkiä menneen viikon ajalta, perjantaista perjantaihin. Tässä nyt ensimmäinen viikkokatsaus: Kuluneella viikolla..


Innostuin..
Tänään aamulla kun tajusin, että on perjantai! Perjantai on ehdottomasti suosikki viikonpäiväni!

Nauroin.. 
Myöskin tänään aamulla kun iloinen koira-vauva Mocha tuli kiehnäämään ja kutittamaan:) Vaikka kello oli vasta puoli viisi, ei voinut muuta kuin nauraa toisen söpöydelle.

Itkin.. 
Varmaankin viime viikonloppuna itkin ihan jotakin biisiä tai ohjelmaa. Olen oikea itkupilli ja jo esimerkiksi hyvä musiikki, elokuva tai tv-sarja saa helposti minut kyyneliin. Ja itkuni ei välttämättä ole edes mitään kaunista elokuva nyyhkimistä vaan monesti jotain ihan muuta..

Viikolla kunneltuja Spotifyn soittolistoja


Harmistuin..
Eilen harmistuin itseeni omassa osaamattomuudessani pivot-taulukkoa pohtiessani. Minä ja pivot ei suoranaisesti olla parhaita ystävyksiä ja en yhtään kestä sellaista nyt en osaa - tai ymmärrä -hetkeä.

Häkellyin..
Tiistaina kun ystäväni oli ostanut salaa meille molemmille liput konserttiin! Ihana Jenni   

Kokeilin jotakin uutta..
Lasketaanko ratsastus jonka aloitin vuosien tauon jälkeen? Ja lisäksi kävin myös uimahallissa ensimmäisen kerran sitten.. öö .. vuoden 85?

Urheilin..
Eilen kun oli ratsastustuntini

Luin..
Aamulla lueskelin Hesarin sekä iltapäivälehtien uutisotsikot

Söin..
Eilen alkuillasta. Tajusin vasta etten syönyt lainkaan iltapalaa eilen, ennenkuulumatonta! Paitsi että sain tyttäreltäni palkinnoksi hyvin menneestä ratsastustunnista Dumle-suklaan joten sen kyllä söin :)

Herkuttelin..
Viime viikonloppuna? Viikonloppuisin saa herkutella ainakin hyvällä ruoalla!

Aamupalaa viikonloppuna


Ostin..
Uimapuvun tilasin COS:ilta ja se saapui viime viikolla.

Tapasin..
Hurmaavan Hurma-Hevosen eilen! Voi miten toinen voikaan olla herttainen ja kiltti! Voisin halata ja paijata häntä kokoajan. Lisäksi hän vielä selvästi ymmärsi että olen vasta-alkaja ja oli minulle sekä hoidettaessa että ratsastaessa niin kiltti!

Päätin..
Olla hyvä ja lempeä itselleni koko vuoden. Ei turhaa stressausta ja keskityn itseeni ja läheisiini enemmän. Hyvinvointi alkaa itsestä.

Inspiroiduin..
Varmastikin bloggaamisesta. Joka päivä oppii uutta ja se on hyvin inspiroivaa! Lisäksi olen ehdottomasti inspiroitunut uusista harrastuksistani ja tulevasta keväästä.Huippuhauskaa perjantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥