keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Meikkisuosikkeja

Kaikki minut tuntevat tietävät, etten varsinaisesti mitenkään iloittele tai läträä meikkien kanssa, edes juhlissa. Hienompiin juhliin mennessä turvaudun aina ammattilaisten käsiin. Olen meikannut koko elämäni suht samalla tavalla enkä koe, että haluaisin edes mitenkään erikoisemmin muuttaa meikkityyliäni. Tykkään kuitenkin lukea uusimmista meikkivillityksistä ja mielenkiintoisen uutuudeen löytäessäni voin kyllä sännätä siltä istumalta kauppaan. Tämän jälkeen sitten iloitsen ja hykertelen uuden ostokseni kanssa ja aina välillä sitten löytyy myös helmiä, niitä tuotteita, jotka jäävät pysyvästi omaan meikkipussiin.

Minulla on ollut ripsien pidennykset jo yli vuoden enkä ymmärrä, miten voin taas joskus tulla toimeen ilman. Aamutoimet nopeutuivat  ripsien myötä ja kun viime keväänä pidin hieman taukoa ripsistä (olisinko kestänyt ehkä kuukauden..), muistan edelleen kuinka kamalaa se oli. No, pieni turhamaisuus kai jokaiselle sallittakoon. Jokatapauksessa, sitä mukamas näyttää aamuisin herätessään edes vähän enemmän ihmismäiseltä ripsien kanssa, ainakin haluan uskoa niin :)




1. Lumene Invisible illumination instant glow sävyseerumi, tämä
2. Urban Decay Naked Basics mattaluomiväripaletti 6 x 1,3 g, tämä
3. IsaDora Strobing Highlighting Stick Champagne Glow korostuspuikko, tämä
4. Sensai Silky Bronze Sun Protective Compact aurinkosuojameikkipuuteri 8,5 g, tämä
5. Lumene Touch of Radiance valokynä 1,8 ml, tämä
6. Maybelline Master Heat Blush poskipuna 5 g, tämä
7. Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm huulikiiltokynä 2 g, tämä

Nämä tuotteet ovat päivittäin käytössä ja koska olen tosi huono muistamaan, että kesken päivääkin voi käydä vilkaisemassa peiliin ja ööh, vaikka lisätä puuteria, niin en sitä koskaan muista kuitenkaan tehdä. Niinpä harvemmin mukanani kulkeekaan muuta kuin huulirasva (puuttuu kuvasta) ja kuvassa näkyvä huulikiiltokynä. Mitä sinun meikkipussistasi löytyy?

Leppoisaa keskiviikkoa!




4 kommenttia:

  1. Itse olen innostunut Boho- sarjan meikeistä tällä hetkellä hurjasti 🙂 Suosittelen! Täällä menossa omien ripsien kasvatusvaihe, aika alaston olo ripsipidennysten jälkeen.

    T: Naapurin mamma

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Mä olenkin vähän yrittänyt tutkia ja siirtyä pikkuhiljaa luonnonkosmetiikan pariin joten tämäpä tuli varsin sopivaan aikaan :) Kiitos kommentistasi Maikku!

    VastaaPoista
  3. Apua. Tanaan oli kolmas kerta 11-vuotisen tyourani aikana, kun UNOHDIN aamulla meikata (eli laittaa puuteria ja ripsivaria).Koko paivan oli tunne, etta jotain puuttuu. Tosin ehka hyva pitaa valilla valipaivia meikkauksesta, koska seka puuteri etta ripsivari ovat lopuillaan, enka viela ole taalta omia suosikkeja,loytanyt (Lumene ja Sensain ripsari). APUA! Miten parjaan kesalomaan asti, varsinkin, jos en loyda ripsaria? t. ex-naapuri p.s. ikava teita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, kommenttisi oli jostain syystä mennyt roskapostiin ja vaikka sitäkin tasaisesti tarkistan niin tämä oli mennyt ohi! Anteeksi!!
      I feel you! Joskus olen myös minäkin lähtenyt töihin ilman meikkiä ja tuntuu kuin olisi ilman vaatteita.. Voin lähettää sulle Lumenea ja muita tarvittavia tuotteita!! Palataan messengerissa asiaan! Miss U!

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥