maanantai 6. helmikuuta 2017

Monday - first day of the week

Maanantai se vaan taas hiipi salakavalasti eteen ilman sen suurempia varoitteluita. Viikonloppu meni arvatenkin niin nopeasti, että hyvä kun perässä pysyi. Meillä sairasteltiin viikonloppuna enemmän ja vähemmän (mieheni enemmän, minä vähemmän) joten koko viikonloppu meni aikalailla koti-ympyröissä, Mutta sehän teki oikein hyvää; sain tehtyä monia asioita, jotka helposti siirtyvät ja jäävät unholaan muiden kiireiden myötä.

Perjantaina pidin etäpäivän kotikonttorilla ja tykkään kyllä erityisesti etätyön mahdollisuudesta! Itse saan jotenkin paljon enemmän aikaan kotona, ehkä kun voi tehdä asiat keskeytyksettä ja pitää breikkejä silloin kun siltä tuntuu. En silti haluaisi tehdä jatkuvasti yksin töitä omassa ylhäisessä yksinäisyydessäni, kaipaan ehdottomasti seuraa ja juttukavereita ennemmin tai myöhemmin.

Perjantai-iltana kasasin myös hieman kevään ostoslistaa; niitä tavaroita tai vaatteita, mitä tarvitsee kullekin perheenjäsenelle  ehdottomasti hankkia ja sitten tietysti myös salaa vilkuilin vähän kevään uutuuksia niin urheiluvaate kuin arkivaate rintamallakin.. Olen pidempään jo miettinyt hankkivani vapaa-ajan lenkkarit, ei siis juoksulenkkareita vaan sellaiset hengailulenkkarit, joilla voi tepastella pihalla, kaupungilla (niin, kovin useinhan äiti-ihminen vaan hengailee kaupungilla) ja käydä kaupassa, tiedätte varmasti mitä tarkoitan. Useampi vuosi on kohistu Adidaksen Stan Smitheista mutta ne eivät kyllä koskaan itseäni ole yhtään sykähdyttäneet. Sitten vastaan tulivat nämä kaunokaiset:

Kevään ostoslistalle päätyneet ihanuudet
Kuvat lainattu täältä


Kuka muistaa nuoruusvuosilta vähän jo ehkä Old School -maininnan arvoiset Adidaksen Gazellet? Muistan ikuisesti, kuinka ystävälläni aikoinaan oli aina, siis ihan AINA Gazellet ja niitä lähdettiin alun alkaen Ruotsista asti hakemaan kun Suomesta niitä ei vielä tuolloin saanut. Kyllä, ansaitsevat siis ehdottomasti Old School arvonimen! Nyt on sitten päätetty, mitkä ne lenkkarit tulevat olemaan, i'm in love!

Lauantaina otimme vuosipäivämme (onpa hullunkurinen ja mälsä suomennos Anniversary -sanalle!) kunniaksi varaslähdön sunnuntaiseen Runebergin päivään ja maistelimme heti aamulla tortut poikineen. Nyt voinkin sitten päättää parhaan Runebergin tortun metsästyksen sillä voittaja on löytynyt;

Parhaat Runebergin tortut ikinä!
Oikeanpuoleinen kuva lainattu täältä

Vaasan valmistamat mini-tortut olivat parhaita koskaan maistamiani Runebergin torttuja! Näissä yksinkertaisesti oli kaikki kohdallaan; pieni koko, juuri oikea kosteus ja sopiva makeus. Enää en muille tortuille antaa edes mahdollisuutta, sillä nämä maistuivat täydelliseltä!

Sunnuntaina oltiinkin sitten ihan vaan kotosalla pikaista kauppareissua lukuunottamatta ja suurin tehtäväni taisi olla päättää, minkä makuista vitamiinivettä ostaisin janonsammuttajaksi työpäiviäni virkeyttämään. Lukuisista yrityksistä huolimatta pelkän veden juonti työpäivisin tuntuu olevan lähes mahdoton tehtävä ja ajattelin, että josko välillä vaihtaisin tavallisen veden vitamiiniveteen. Pitkällisen harkinnan ja mietinnän jälkeen (nämä ovat kyllä vaikeita päätöksiä!) päädyin sitten seuraaviin makuihin;

Drive (päärynä & Inkivääri) sekä Antioxidant (persikka)
Kuvat lainattu täältä


Tästä se viikko taas lähtee käyntiin ja täytyy toivoa, ettei flunssa iske kynsiään seuraavaksi minuun.

Pitäkäähän itsenne lämpimänä, sillä tälle viikolle on luvattu taas pitkästä aikaa aurinkoisia pakkaspäiviä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥