perjantai 3. helmikuuta 2017

Viikkokatsaus vko 5

Se on kuulkaa taas perjantai ja viikkokatsauksen vuoro. Kuluneella viikolla tammikuu vaihtui helmikuuksi ja se jos joku on ihanaa! Tammikuu on itselleni vähän ristiriitainen kuukausi; toisaalta on kivaa, kun edessä on 365 tyhjää sivua, mutta toisaalta taas tammikuu on yleensä harmaa, kylmä ja pimeä eikä oikein ole vielä lupaa odottaa kevättä saapuvaksi. Siksipä olen varsin iloinen helmikuusta sillä ainakin ajatuksissa voi jo vähän salaa haaveilla valosta, auringonsäteistä ja kevyemmistä takeista.. Ja voi pojat miten hyvä mieli tuli kun huomasin keskiviikkona sulkapallotunnilta tullessani, että valoa tosiaan riittää vielä iltapäivällä kello viisi! Kyllä se valo ja lämpö sieltä vielä saapuu!
Mutta nyt, Kuluneella viikolla..


Tykästyin..
Koska kärsin talvisin erittäin kuivista käsistä mutta inhoan käsirasvoja, jotka jäävät limaisiksi kerroksiksi käsiin (sen tietää siitä, että illalla kun laittaa käsivoidetta niin vielä aamullakin käsistä irtoaa rasvaa käsienpesun yhteydessä, urgh..) ja niinpä koin ahaa- elämyksen kokeillessani Balmuirin Meadow-käsivoidetta ja sehän oli tuoksun lisäksi täydellistä. Ei tahmakäsiä aamutuimaan ja hurmaava tuoksu nukkumaan mennessä, varsin mainio kombo! Myös saman sarjan vartalovoide vaikutti tosi hyvältä, suosittelen siis kokeilemaan kumpaakin.

Balmuirin ihanat voiteet


Hermostuin..
No ehkä ihan vähän hermostuin kun aloitin mattoprojektiani. Miten sitä voikaan unohtaa muutamassa vuodessa perussilmukat ja etenkin kun olen samaisen kirotun maton virkannut jo useampaan kertaan.. Aloitin maton teon valehtelematta lähes kymmenen kertaa ennen kuin alkoi sujua edes jotenkuten. Loin ketjusilmukoita ja purin, aloitin taas alusta, pääsin hiukan pidemmälle kunnes taas purin kaiken. Mutta sitten alkoi opit palautua mieleen ja koin ehkä jopa pienoisen onnistumisen hetkenkin! Kieltämättä jossakin välissä saatoin hetken ajatella, että nyt saa matto olla heitän virkkuukoukulla vesilintua mutta ehkä nyt en varsinaisesti hermostunut :)

Katsoin..
Löysin Netflixistä uuden sarjan;  How to Get Away with Murder ja sitä katsoin muutaman jakson maanantaina. Tiistaina en sitten enää katsonutkaan, koska näin sarjasta koko yön aivan järkyttäviä painajaisia! Sarja vaikutti näin muutaman jakson jälkeen todella hyvältä ja ehkä siihen myös hieman koukutuinkin mutta ai että, miten se tuli uniin! Heräsin yöllä useampaan kertaan lylmän kostessa hiessä siihen, kun luulin jonkun iskevän minua kirveellä, how nice is that? Eli, ehkäpä kokeilen viikonloppuna jatkaa sarjaa ja saa sitten nähdä, miten jatkon suhteen käy. Tämä oli tosi omituista sillä olen lukenut ja katsonut huomattavasti kamalampia ja mieltä järkyttäneitä kirjoja, elokuvia ja sarjoja mutta joku tässä sai mieleni reagoimaan näin, hui!

How to get away with murder?


Yllätyin..
Päivän piteneminen, sitten kuitenkin ja näinkin nopeasti, sai positiivisesti yllättymään! Siitä, että tekee jotain samaan aikaan joka viikko, huomaa hyvin päivän pitenemisen ja valon lisääntymisen. Vielä muutama viikko sitten, oli iltapäivällä puolen viiden aikaan aivan pillkopimeää mutta nyt on valoisaa vielä ihan kunnolla!

Onnistuin..
Viikottainen sulkapallo-harrastus alkaa tuottaa tulosta; enää ei vaan läiskitä ja sohita sinnetänne vaan nyt meillä alkaa olla jo oikeasti peliäkin meneillään! Keskiviikkoinen vakiovuoro on myös kiva piristysruiske keskellä viikkoa ja aivan loistavaan aikaan; heti työpäivän jälkeen ja niin, ettei ehdi väsähtää vaan oikeastaan siitä saa mukavasti puhtia koko loppupäivään, tyykkään hurjasti!

Söin..
Nappasimme sunnuntaina kauppareissun yhteydessä pizzat mukaan Pizzariumista ja voi ihanuus, miten herkullista pizza oli! Tämä oli lähes yhtä hyvää, kuin aikoinaan Roomassa, ystävien kotikadulla sijainneen, perinteisen Italialaisen perheen ylläpitämän pizzerian pizza. Jos et vielä ole maistanut näitä suussa sulavia herkkuja niin suosittelen lämpimästi!

Pizzarium, pure love ♥


Siivosin..

Makuuhuoneen lipaston laatikoston! Päätin, että nyt riittää kymmenet (vai sadat) dvd- ja cd-levyt. Kukaan tässä taloudessa ei oikeasti ole katsonut yhtäkään dvd:llä olevaa elokuvaa tai sarjaa viimeiseen viiteen vuoteen eikä varmasti tule Netflixin ja muiden myötä enää katsomaankaan. Olin hieman järkyttynyt kun löysin samaisesta laatikosta myös vhs-videoita ja pari c-kasettia, miksi.. Miksei näitä ole heitetty pois jo silloin kun esimerkiksi muutimme nykyiseen asuntoomme?! Ajattelinko tosiaan vielä joskus tehdä näillä jotain, tiedä häntä, mutta nyt niitä ei enää ole ja olen tyytyväinen.

Ihmettelin..
Kävin menneellä viikolla ostamassa H&M:stä uuden urheilutopin ja siinä samalla vaihdettiin tutun myyjättären kanssa ajatuksia heillä myynnissä olevista urheiluvaatteista. Olen jo pitkään ostanut lähes kaikki alus-urheilutopit kyseisestä liikkeestä siksi, että niissä mielestäni laatu ja hinta kohtaavat toisensa erinomaisesti. Ihmettelin myyjälle sitä, että miksi ihmeessä maksaa jopa satoja euroja aluspaidasta tai -topista, kun ainakin itselläni ne lentävät roskiin hikisenä ja haisevana vuoden kuluessa? Muissa urheiluvaatteissa ja -kengissä suosin yleensä lempimerkkini Niken tarvikkeita mutta treenitopeista en ole valmis lyhyen käyttöiän vuoksi kymmeniä euroja maksamaan.

Hullaannuin..
Kevään ensimmäiset pajunkissat bongattu! Taisin kyllä vähän hullaantua helmikuusta ja ensimmäisistä kevään merkeistä. Viime talvi ja kevät kun meni hieman pelossa ja jännityksessä niin nyt kyllä odotan kevättä senkin edestä! Helmikuu on muuten mielestäni jollakin tavoin rakkauden kuukausi, johtuen varmasti ystävänpäivästä mutta myös jotenkin muutenkin. Olemme myös aikanaan aloittaneet surustelun puolisoni kanssa helmikuussa eli ehkäpä siinä se syy :) Vähän jo unelmoin maaliskuustakin mutta eletään tämä helmikuu nyt ensin :)


Kuka bongaa kuvasta myös pienen koiran?


"It's no matter how long the winter is, Spring is sure to follow"Hurmaavaa perjantaita sekä loistokasta viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥