perjantai 10. helmikuuta 2017

Viikkokatsaus vko 6

Se on perjantai ja viikkokatsauksen vuoro. Kuluneella viikolla on tullut pyörittyä täysin kotona, sillä kuten arvata saattaa, sai flunssa yliotteen nyt vuorostaan sekä minusta, että tyttärestäni. Mies alkaa olla jo parantunut joten selkeästi vuorossa on nyt sitten seuraava aalto. Toivon totisesti, että molemmat parannumme viikonlopun aikana ja ensi viikolla pääsisimme taas normaaleiden arkiaskareiden ja -harrastuksien pariin! Viikon sana oli ehkä kylmyys kuten allaolevasta katsauksesta käy hyvin ilmi :) Kuluneella viikolla..

Löysin..
Kaapin perukoilta, aikoinaan mieheltäni lahjaksi saadun cashmere-villaisen aluspaidan. Aika harvoin näyttääkseen oikeasti olen tosi kylmissäni, sillä en yhtään muistanut tällaista edes omistavinani, hups.. Paidalle löytyi heti käyttöä kts. seuraava kohta..

Pukeuduin..
Kaikkiin kotoani löytyneisiin villa- ja toppavaatteisiin. En todellakaan pidä kylmästä ilmasta enkä siitä tunteesta, että on kylmä. Oikeastaan vihaan kylmää. Pahinta on syväjäädytetty olo, joka viimeksi tiistaina sai otteensa minusta kun tyttäreni ratsastustunnilta kotiin palattiin. Suorastaan juoksin kuumaan suihkuun mutta kylmyys ei vaan päästänyt irti. Tule jo kevät!Olin kiitollinen..
Työkaverilleni, joka ilostutti aamuani tuomalla töihin tullessaan meille molemmille kuumat Cafe Lattet! Tuli tosi kiva mieli! Kiitos S! ♥

Innostuin..
Mattoprojektini eteni tällä viikolla hurjaa vauhtia kun kotona tuli pakon edestä vietettyä aikaa enemmän kuin normaali arki-viikolla. Innostuin ihan todella virkkaamisesta ja se tunne, kun näkee oman käden jäljen tulokset heti eikä 15. päivä, innostaa jatkamaan aina vielä yhden kerroksen. Vielä on hieman tehtävää, mutta ennustan maton valmistuvan tulevan viikonlopun aikana. Ellei flunssa sitten totaalisesti kaada vuoteeseen..

Luin..
Kuluneella viikolla olen viihtynyt erionomaisen hyvin Mari Jungstedtin uusimman, Kullan Kallis- dekkarin parissa. Pidän Jungstedtin kirjoista niiden helppolukuisuuden ja mielenkiintoisten tapahtumakäänteiden vuoksi tosi paljon. Tulevana viikonloppuna täytyykin kaivaa esiin taas Helmet-Lukuhaaste 2017 ja päättää, mitä seuraavaksi luetaan!
Vihastuin..
No siihen jo aiemmin mainittuun kylmyyteen. Kylmä vesi, kylmä ilma, kylmä ihminen, en pidä kylmästä lainkaan! Joskus olen joutunut pakon edessä käymään suihkussa niin, että lämminvesivaraaja on päättänyt olla kuumentamatta vettä ja se ottaa päähän niin paljon, että itku on tullut. Tiedättekö sen tunteen kun suututtaa niin kovasti että kyyneleet tulee silmiin ja tekisi mieli polkea jalkaa maahan niin kuin lapsena? Kylmyys aiheuttaa minussa tällaisia reaktioita..

Nauroin..
Viikon taattu nauru-annos täyttyy kyllä jos ei muuten, niin ainakin torstaisin kun katsoo Maikkarilta Pitääkö olla huolissaan -paneeliohjelmaa. Olen varmaankin jokaisessa jaksossa nauranut vedet silmissä höpsöille jutuille ja loistaville panelisteille. Jos et vielä ole jaksoakaan katsonut niin suosittelen lämpimästi!

Kuuntelin..
Profeettojen uusinta, Yhtäccii on tainnut soida ilmestymisensä jälkeen useammankin kerran. Tykästyin biisin kovasti!Unelmoin..
Paksusta untuvapeitosta! Sellaisesta, joka tuntuu kuin pumpulissa nukkuisi. Onneksi peitto on oikeastaan jo tulossa, sillä tämä oli joululahja äidiltäni. En vain ole saanut vielä haettua sitä kaupasta. Nyt varmaankin olisi sopiva aika käydä peitto noutamassa, sillä sille olisi kyllä ollut jo tarvetta.


Haaveilin..
Kesäkengistä ja sukattomasta aikakaudesta. Kaappeja siivotessani esiin ilmestyi niin keväisiä asusteita kuin kesäkenkiäkin ja toivon hartaasti, että kevät saapuisi tänä vuonna ennätysaikaisin!


Loistokasta viikonloppua ihanaiset!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥