keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Ystävänpäivän vinkit

Ystävänpäivän lähestyessä tulin vinkkaamaan muutamasta lahja-ideasta ystävälle, puolisolle tai muuten vaan tärkeälle henkilölle. Ystävänpäivää vietetään ensi tiistaina 14.2. ja viime vuosina päivä on vakiinnuttanut paikkansa enemmän ja vähemmän myös täällä Suomessa. Meillä kotona on ystävänpäivää vietetty aina, tosin ehkä enemmänkin samalle päivälle osuvien omien syntymäpäivieni vuoksi. Sehän ei haittaa, tuplajuhlat yhden hinnalla! Toki ystäviä ja rakkaita tulee muistettua muulloinkin mutta minä tykkään myös siitä, että on myös päivä, jolloin saa oikein luvan kanssa halata ja pussata!


  • Aviomiehelle, isälle, veljelle tai ystävälle joka omaa parran, on omiaan kunnolliset parrasnhoito-välineet. Oma puolisoni on tämän puolen hoitanut varsin mallikkaasti kuntoon josta idean tähän lahjavinkkiin keksinkin. En ollut ajatellutkaan, että partaa ehkäpä tulee hoitaa ja huoltaa, aivan niinkuin hiuksiakin ja lisäksi kuulin, että parta myös saattaa välillä kutittaa tai ärsyttää ihoa joten hoitotuotteet ovat tällöin varsin tarpeen!





  • Illallinen tai miksei vaikkapa lounas lempiravintolassa. Itse suunnittelen parhaillaan iltaa, jolloin voisin viedä puolisoni Kämppiin hampurilaiselle. Illallistimme Kämpissä viimeksi syksyllä ja tykkään paikasta ylikaiken; ei ihan perus arkiravintola mutta ah, niin hyvä ruoka. Sijainti on loistava, samoin palvelu ja paikan tunnelma. Mansikat ja shampanja toimii jälkiruokana aina. Tästä voi sitten  jatkaa iltaa vaikkapa läheiseen Kappeliin kaakaolle, joka on myös varsin tunnelmallinen iltavalaistuksessaan.



  • Leffaliput/ Elokuvailta yhdessä läheis(t)en kanssa. Meillä tämä nyt ei oikein aja sitä yhdessä olemisen asiaa koska noh, kuten aikaisemmin kerroin täällä, niin jos toinen nukkuu läpi koko elokuvan niin ehkä se ei varsinaisesti ole yhdessä vietettyä laatuaikaa :) Muuten kyllä haluaisin nähdä useita Oscar-ehdokkuuksia kahmineen La La Landin joten ehkäpä suuntaammekin elokuviin, ei sitä koskaan tiedä!


  • Ilta urheilun parissa vaikkapa koko perheen voimin on myös kiva idea, jossa kaikki saavat jotain. Yhdessä vietettyä aikaa ei kai koskaan ole liikaa ja niinpä esimerkiksi ilta hiihtolenkillä, laskettelurinteessä tai Rush -trampoliinipuistossa on varsin mieleinen, ihan vaikka normaalinakin arki-iltana. Sukset takaluukkuun tai katolle ja menoksi!

  • Eläinystävät innostuvat taatusti normaalia pidemmästä metsälenkistä tai uudesta leikkikalusta. Itse meinaan ilostuttaa koiriani uusilla pehmoleluilla. Ikeasta löytyy parhaimmat hinta-laatu suhteeltaan, kestävät iloisten terrierin riuhtomista hetken eivätkä verota lompakkoa suunnattomasti, vink vink..

  • Perinteinen postikortti tai kirje ilahduttaa varmasti ihan jokaista! Vielä ehtii hyvin kirjoittaa kortin, piirtää kuvan tai kertoa kirjein läheiselle että välittää. Postista nyt ei koskaan tiedä mutta luulisi ainakin kotimaan tervehdyksen ehtivän perille vielä vallan mainiosti, sopivasti ystävänpäivän kynnykselle tai viimeistään tiistaiksi.



Onko sinulla tapana huomioida läheisiä erityisesti juuri ystävänpäivänä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥