lauantai 4. maaliskuuta 2017

Anteeksi

Hei kaikki ihanat! Ensimmäisenä haluan pyytää anteeksi kaikilta, jotka ovat kommentoineet Kuka sinä olet? -kirjoitusta ja blogiarvontaa. Jostakin syystä, kommentin jättäneiden sähköpostiosoitteet ovat joissakin tapauksissa lupauksestani huolimatta jääneet näkyviin kommentteihin ja tästä olen vilpittömästi äärettömän pahoillani! Näin ei todellakaan pitänyt käydä. Arvostan ihan joka ikistä kommenttia todella paljon ja ilman Teitä, jotka jaksatte kommentoida ja lukea kirjoituksiani, ei blogi antaisi minulle niin paljon kuin nyt antaa. Kiitos siis jokaisesta kommentista blogihistoriani aikana! 

Mietin vaihtoehtoja, miten ratkaista tämä ongelma jo kommentin jättäneiden osalta ja päädyin siihen, että jätän kommentit näyviin mutta mikäli haluat, että kommenttisi poistetaan, niin laitathan sähköpostia osoitteeseen lifeofmarenki@gmail.com, niin poistan kommenttisi heti. Kaikki kommentin jättäneet ovat tietenkin luonnollisesti mukana arvonnassa!

Arvontaan ehtii vielä osallistua huomiseen iltaan asti. Sähköpostiosoitetta ei siis tarvitse jättää kommentoidessa (heh..) mutta jokin nimimerkki kommenttiin kannattaa jättää, jotta osaan sitten nimimerkillä huhuilla voittajaa täällä blogissa.

Kommentoida voi joko jonkin profiilin kautta (esim. google+) tai anonyymina ilman minkäänlaista vaadittavaa rekisteröitymistä.


Olo on vähän alla olevan, kovia kokeneen pupun mukainen. Anteeksi!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥