keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Neiti Kevät

Kun tässä nyt kuitenkin ollaan jo lähes huhtikuussa (mihin maaliskuu oikein katosi?) niin meillä on kotona jo siirrytty keväisempään värimaailmaan niin tyynyjen kuin perjantai-kukkienkin suhteen. Tummat värit, oli sitten kyseessä tyynynpäälliset, pöytäliinat tai viltit, puhumattakaan makuuhuoneen vuodevaatteista, ovat vaihtuneet keväisempiin ja vaaleampiin sävyihin. Kaikki tummanpuhuva sisustusmaailma tuntuu kovin tunkkaiselta, etenkin nyt, kun iltaisin jo näkee hieman pidempään  ilman valoja, ihan luonnonvalossa siis!




Itse en tykkää muuttaa koko sisustusta vuodenaikojen mukaan (ikäänkuin siihen olisi mahdollisuuttakaan), mutta eipä sitä välttämättä tarvitsekaan, sillä aika pienilläkin asioilla saa kotiin uutta, raikkaampaa ilmettä, ihan vaan jo vaikka tyynynpäällisiä vaihtamalla. Kaikki kodin verhot meillä on aina, vuodenajasta huolimatta täysin valkoiset enkä vaihtele niitä esimerkiksi juhlien (kuten joulu) mukaan. Tämä kyllä oli lapsuuteni kodissa kiva perinne mutten itse ole sitä nähnyt tarpeelliseksi toteuttaa.



Ruokapöytä saa raikkaampaa ilmettä vaalean roosan värisistä tekstiileistä sekä upeasti kukkivasta Orkideasta. Makuuhuoneessa käytetään kesäaikaan ainoastaan valkoisia tai vaalean harmaita pellavalakanoita. Tummemmat värit pääsevät vuoroon taas sitten syksyn koittaessa.  Siihen on onneksi vielä aikaa, joten niitä ehtii sitten elokuun vaihtuessa syyskuuksi kaipaillakin pimenevien iltojen kietoessa kesän taas pakettiin. Sisustetaanko teillä kotia vuodenaikojen mukaan?

Keväistä Keskiviikkoa kaverit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥