perjantai 31. maaliskuuta 2017

Viikkokatsaus vko 13

Mihin ihmeeseen nämä päivät vierii? Huomenna on jo huhtikuu ja kyllä ihan todella mietin, mihin koko maaliskuu katosi? Mutta parasta kaikessa on se, että tänään on taas perjantai, huippua! Ilmeisesti kulunut viikko on ollut huvin ja hyödyn täyteinen koska eilen illalla totesin, että taas on perjantai. Mukanahan tässä ei meinaa pysyä mutta ei se kyllä lainkaan haittaa kun kerran havahtuu viikonlopun tuloon, sillä se jos joku on ainoastaan kivaa. Kamalampaa se olisi jos huomaisi ajattelevansa, että huomenna on vasta tiistai. Sitäkin on joskus käynyt, yhh.
Mutta nyt sitten taas viikon tapahtumiin; Kuluneella viikolla..

Rakastuin..
Tilasin työkaverini innoittamana uudet lenkkarit kävelykäyttöön, ajatellen tulevia reissuja, joissa taatusti tulee käveltyä enemmän kuin laki sallii. Nettikaupoista tilattaessa ei oikein koskaan voi etukäteen tietää, onko koko tai malli oikea, mutta näissä yksilöissä oli kyllä kaikki kohdallaan! Kengät tuntuivat ihan täydellisiltä ja en epäile hetkeäkään, etteivätkö nämä muutaman päivän testauksen jälkeen olisi parhaimman tuntuiset kengät ikinä; rakastuin välittömästi.


Nike Roshe Run, rakkautta ensikosketuksella

Fiilistelin..
Sir Elwoodin Hiljaisten värien Juha Lehti ja Junnu Saaresaho olivat duokeikalla viime perjantaina ja olimme jo hyvissä ajoin etukäteen päättäneet ystäväni kanssa, ensinnäkin treffata tuona päivänä pitkästä aikaa ja toiseksi, lähteä myös katsomaan kyseistä keikkaa. Tämä osoittautui oikein mainioksi jutuksi, sillä tässähän sai ikäänkuin kaksi asiaa yhdellä iskulla; hyvän ystävän seuran ja loistavan musiikin. Lisäksi seuraamme liittyi yhteinen ystävämme vuosien takaa ja oli ihan tosi kiva ilta jutustelun ja hyvän musiikin parissa. Tällaisia iltoja saisi olla useammin!

Voivottelin..
Sitä, että ilmeisesti vanha sanonta vanhuus ei tule yksin, pitää tässäkin asiassa paikkansa; Harva se aamu herään siihen tunteeseen kun jotakin paikkaa kolottaa tai koskee. Vaikka sitä kuinka tietää, että urheilusuoritusten jälkeen (ja muutenkin) tulisi aina venytellä ja vetreyttää lihaksia, tämä jää aivan liian usein tekemättä. Uskon siihen, että kun jaksaisi joka ilta tehdä ne muutamat perus-venyttelyt niin olokin olisi parempi mutta miksei niitä sitten tule tehtyä!? Tämä täytyy ottaa nyt tarkkailuun, sillä taas tänään huomasin jalkaani koskevan ja selkäni vihoittelevan kun aamulla ylös nousin.


Kannustin..
Tytärtäni tulee kyllä päivittäin kannustettua erinäisissä asioissa ja nyt viime aikoina on tapetilla ollut se, että koulu täytyy hoitaa hyvin niin sitten voi välillä olla koulusta myös poiskin, luvan kanssa tietenkin. Syy siihen, miksi tästä aiheesta on viime aikoina käyty keskustelua, on tuleva Kiinan reissumme, sillä matkaan lähdetään jo ennen koulujen kesäloma-aikaa. Olen aina ollut sitä mieltä, että kun hoitaa kokeet hyvin ja keskittyy koulussa kouluasioihin on vapaa-ajalla sitten helpompaa ja joskus voi olla ehkä sitten hyvillä mielin koulusta myös pois. No, koulumenestyksestä ei voi kyllä hänen kannallaan valittaa, hyvin hän on koulunsa aina hoitanutkin.

Joku häiritsevä viiva näyttääksen on opettajalta
 unohtunut tuohon kympin viereen..:)


Tutkin..
Pekingin karttaa, nähtävyyksiä ja ravintoloita on tullut vähän tutkailtua tälläkin viikolla. Kuten olen aikaisemminkin maininnut, minusta ensimmäinen osa matkaa on jo matkan suunnittelu ja tulevan kohteen tutkiminen. Mondon matkaoppaat olen todennut ylivoimaisesti parhaiksi ja vaikka muitakin tulee kyllä luettua, tykkään Monodossa siitä, että kirjat on kirjoittanut henkilö, joka oikeasti asuu tai on asunut paikanpäällä. Uskon, että tätä tulee seuraavien viikkojen aikana selattua ja luettua vielä useampaan kertaan! Ja jos jollakin on ohittamattomia vinkkejä Pekingin suunnalle niin huikatkaahan kommenttiboksiin. Kaikki vinkit ja ideat otetaan lämpimästi vastaan!


Nautin..
Eilen, kun ennen ratsastustuntiani vietin rentoiluhetken lehtien ja kuuman kahvin parissa. Nämä ovat niitä arjen pieniä ilostuttajia, joiden avulla voi työpäivän jälkeen hetkeksi rentoutua ja siirtää ajatukset johonkin ihan muualle.

My Time ♥


Kirosin..
Mutaa, rapaa ja loskaa! Sitä on mahtunut tällekin viikolle! Jos ei muuten niin ainakin ratsastustunnit on vedetty sellaisessa mutavellissä että sen(kään) vuoksi ei kannata kyydistä ja vauhdista tippua. Mutta kyllähän nämä kengät tietenkin tuovat hieman enemmän katu-uskottavuutta! Voisi luulla, että on suurempiakin raksatöitä tullut tässä tehtyä :)

Rapatessa ja ratsastaessa rapa roiskuu

Lounastin..
Tiistaina lounastin entisen työtoverini kanssa läheisessä ravitsemusliikkeessä ja olin tiputtaa silmät päästäni kun lampsimme autolle päin lounaan jälkeen. Tämä Herra Heppa vietti myöskin omaa lounashetkeään ravintolan pihalla ja näytti nauttivan täysin siemauksin eväistään! Kyydissä oli kaksi polle-ystävystä mutta tämä toinen oikein intoutui valokuvattaksi ja hirnahtelikin meille vielä kiitokseksi :)

Lounastauolla Herra HeppaLoistokasta & Lumista perjantaita ystävät! Kyllä se kevät sieltä sitten joskus..

Perjantaina 31.3.2017; kevät ♥
(Huomioi sarkastisuus)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥