sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Äitienpäivä

Onnea kaikille ihmis- ja eläinäideille sekä kaikille heille, jotka virallisesta statuksesta huolimatta ansaitsevat äidin arvonimen. Onnea siis kaikki äidit, äidiksi haluavat, äitinä toimivat ja isät, jotka hoitavat äidinkin roolin! Tämä päivä on meidän💕 #mothersday #itsnotthatsimple #lifeisagift #understanding #hope #happymothersday

Näin toivotin onnea sosiaalisessa mediassa tänään aamutuimaan. Äitienpäivä on itselleni ollut aina tärkeä juhlapäivä; tietenkin olen aina halunnut kiittää ja kunnioittaa omaa äitiäni mutta myös iloita omasta äitiydestäni. Äitiys ei ole itsestäänselvyys, kaikki eivät saa mahdollisuutta olla äitejä, kaikki eivät voi olla äitejä eivätkä kaikki halua olla äitejä. On myös äitejä, jotka eivät välttämättä edes ansaitse olla äitejä ja on ystäviä, sukulaisia ja puolisoita, jotka toimivat äitinä vaikkeivat sitä biologisesti olisikaan.



Siksi minusta on tärkeää huomioida tänä päivänä ihan kaikki ihmiset ja eläimet, jotka ajatuksellisesti ovat äitejä! Itselleni on suotu äitiyden ilo, joskaan ei mitenkään helposti eikä ainakaan itsestäänselvyytenä. Tästä ilosta muistan olla kiitollinen jokaisena päivänä ja tästä olen kiitollinen myös ihan jokaiselle Suomen lääkärille ja sairaanhoitajalle. Hekin ovat äitejä omalla tavallaan.

Omalle tyttärelleni toivon olevani äiti joka ei koskaan unohda olla äiti ja toivon voivani antaa hänelle parhaan mahdollisen polun elämän tiellä. Oma äitini luonnollisesti on minulle se kaikkein tärkein. Hyvää äitienpäivää Äiti!




Aurinkoa ja valoa Sunnuntaihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥