perjantai 5. toukokuuta 2017

viikkokatsaus vko 18

Kaunista ja vihdoinkin myös keväistä perjantaita ystäväiset! Voisiko tässä jo ihan todella sanoa, että talvi on nyt selätetty vai vieläköhän lunta tulee tupaan.. Parempi varmaankin olla sanomatta mitään ja ottaa vastaan se mitä tuleman pitää niin ei tule pettymyksiä :) Viikko taas vierähti ja on viikkokatsauksen vuoro. Täällä on kiire pitänyt otteessaan edelleen ja omassa työssäni kuukauden vaihtuminen kun aina tuppaa olemaan extra-kiireinen niin eipä ole tarvinnut tälläkään viikolla miettiä, miten vapaa-aikansa käyttää! Mutta kyllä se tästä taas helpottaa. Ihanaa on myös se, että istutin ensimmäiset ulkokukat terassiruukkuihin ja ne ovat vielä lähes viikon jälkeenkin hengissä, huippua!




Kuluneella viikolla..

Fiilistelin..
.. Tänään alkavia Jääkiekon MM-kisoja! Tämä(kin) tuli tänä vuonna jotenkin varkain enkä ole yhtään ehtinyt etukäteis-hehkuttaa koko kisoja. Mutta tänään! Kiekko tippuu jäähän iltapäivällä klo: 17:00 ja meitsipä meinaa fiilistellä alkavan kisaviikonlopun ystävien seurassa Oslossa. Tätä on taas vuosi odotettu ja tänään se alkaa, parhautta :)

Satutin..
.. Itseni kun tiistaisella ratsastustunnilla tipuin taas hevosen selästä. Ilmeisesti ratsuni oli sitä mieltä, että vauhti oli liian hiljainen muiden viillettäessä laukaten ohitsemme ja pukituksen seurauksena tömähdin tantereeseen. Onneksi ei sattunut vakavammin, mutta olen mielessäni kehittänyt pienen pelon itselleni siitä, että jään jotenkin monta sataa painavan hevosen alle ja nyt siinä rytäkässä sitten ilmeisesti tätä pelkoani ajatellen, sekä niskani taittui vinksalleen että alaselkä otti osumaa. Seuraavana yönä sitten tunsinkin varsin selvästi tapahtuneen, sillä aina kylkeä kääntäessä, heräsin omaan voihkaisuuni ja todella tunsin, että jotain oli tapahtunut. Että ei ne vakuutusyhtiöt ihan turhaan meitä aikuisia äiti-ihmisiä pidä riskialttiina harrastukselle ja myös sen kyllä tunnen vakuutusmaksuissani.. :)

Suunnittelin..
.. Syntymäpäivälahjaa ystävälleni ja pienen käynnistys-vaikeuden jälkeen päädyin mielestäni varsin huippuun lahjaideaan. Kuten olen kertonut, minä ihan todella pidän lahjojen antamisesta ja jos lahjan saa vielä antaa hyvälle ystävälle, käytän siihen enemmän kuin mielelläni myös hieman aikaa. Pääasia, että lahjan saaja on yllättynyt iloinen :) Itse lahjasta en ihan vielä voi hiiskua, sillä sankari saa yllätyksensä vasta tänään illalla, mutta uskon, että paketin sisältö paljastuu kyllä tulevan viikonlopun aikana blogin facebook- sivuilta..

Olin kiitollinen..
.. Saksalaiselle työtoverilleni, joka muisti minua täysin vilpittömästi työtoveruudestamme, super-suurella suklaalähetyksellä ja lähetyksen mukaan liitetyllä maailman kauneimmalla viestillä. Itkuhan siinä meinasi päästä kun viestiä luin! Tällainen kiitos työkaveruudesta ja tehdystä työstä, etenkin kun emme ole koskaan kasvotusten vielä tavanneet, vetää aika sanattomaksi. Tämä oli ehdottomasti viikon kohokohta!



Leivoin..
.. Viime viikonloppuna maailman helpoimman ja vieläpä kaiken lisäksi tosi hyvän makuisen leivän kruunamaan Vappuaaton aamiaisen. En kovin usein oikeasti viitsi leipoa sämpylöitä, puhumattakaan leivästä, koska, noh, Lidlin tuoretiski. Sieltä saa mielestäni maailman parhaimman makuiset ja vieläpä kaikenlisäksi sydämen muotoiset kauraleivät. Tämä viikonlopun leipäkokeiluni kuitenkin oli varsin onnistunut ja meinaan ehdottomasti tehdä leipää toistekin, nam. Voisin vaikka viikonlopun aikana jakaa tuon ohjeen täällä blogin puolellakin!





Ja koska kaikki ei ole aina vaan ihanaa tai kaunista ja vaikka haluankin pitää blogin pääasiassa hyvän mielen tyyssijana, niin tällä viikolla luvassa myös menneen kuukauden huonoimmat tapahtumat. Se on sellainen juttu kuten tiedämme, että useasti huonot asiat tai uutiset tulevat rysähtäen kerralla ja samaan aikaan, eikö?
Edelliseen kuukauteen on mahtunut yksi sellainen viikko, jolloin huomasin ajattelevani, että vielä kun jotain tähän samaan soppaan laitetaan, niin sitten menen peiton alle ja pysyn siellä. Osuvasti tämä viikko vielä sattui Pääsiäisen ajankohtaan ja ihan oikeastikin kyseistä viikkoa kutsutaan kärsimysviikoksi ja sitä tämä kyseinen viikko todella oli; varsinainen Via Dolorosa :) Tästäpä idean saaneena, tällä viikolla vielä bonuksena kuukauden huonoimmat. Suosittelen ehdottomasti lukemaan pilke silmäkulmassa, sillä vaikka silloin ei taatusti naurattanut niin jälkeenpäin ehkä itseäkin hieman hymyilytti..


Pesukone.. Pesukone päätti sanoa sopimuksensa irti ja vapautti itse itsensä sovitusta tehtävästä. Pyykkivuori koneen edessä oli valtava ja totesin hyvin pian, ettei auta muu kuin suunnata pesukone kaupoille. Harmitti se, että olisihan tässä ollut muita tärkeämpiäkin rahareikiä (kuten matkustelu)..

Kolari.. (Niin niistä rahanmenoista puheenollen..) Onneksi kuitenkin on vakuutus ja tieto siitä, että tämä oli ensimmäinen kolari kahteenkymmeneen vuoteen..

Kevät.. Jota ei ilmeisesti tänä vuonna tule lainkaan. Ottaa päähän niin vimmatusti tämä kylmyys! Kun herää on kylmä, nukkumaan mennessä on kylmä ja jopa suihkusta tullessa on jäätävän kylmä. VIHAAN KYLMYYTTÄ!

Viisumin haku-operaatio.. Hukkaan heitetty aika ja työ; jonossa odottamisen ajan olisi voinut käyttää työntekoon, aika sekä työ tietää rahaa, rahalla saa matkoja jne, you know.. Mutta nyt on viisumit, hip hei!

Parkkisakko.. Tämä se vasta ottikin päähän! Etenkin ihmistä, joka tupla-tripla-tsekkaa parkkikiekot ja ajaa ympyrää parkkipaikoilla tarkistamassa erinäisiä liikennemerkkejä. Noh, nämä taisi olla elämän toiset parkkisakot. Mutta silti, niin turhaa!

Maito.. Miksi ne hiton maitopurkit täytyy laittaa vierekkäin; eri malli, merkki ja väri! Ei niitä kiireessä ehdi katsomaan ja huomaamaan erilaisiksi. Juodaanpa sitten tätä paskan makuista maitoa koko viikko, argh...

Asiakaspalvelu.. Joka oli ala-arvoista kruunasi jotenkin tämän koko viikon. Tarvitseeko palveluammatista palkkansa saavan ihmisen aina ja jokakerta olla niin huonolla tuulella, että aamulla kun kukonlaulun aikaan tankkaat ja maksat bensasi, hymyilet ja kiität kohteliaasti, niin toinen vain murahtelee ja huokailee. Äänestäisin ehdottomasti jaloillani jos joku muu asema olisi auki aamulla puoli kuusi. Huonoa asiakaspalvelua en kaupassa halua hyväksyä, sillä henkilö, joka kyseistä hommaa tekee, saa siitä hyvin todennäköisesti korvauksen eli palkan. Hänelle siis maksetaan siitä, että hän auttaa asiakasta.


Ihanaa perjantaita & iloista viikonloppua toverit!

2 kommenttia:

  1. No johan on teidän viikkoon sattunut monta epäonnen hetkeäkin. :/ Onneksi luvassa on kuitenkin kiva viikonloppu! Kentällä nähdään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vielä matkaseurasta! Säät meitä ainakin sattui suosimaan😊

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥