perjantai 26. toukokuuta 2017

Viikkokatsaus vko 21

Heipparallaa ja ihanaista perjantaita ystäväiset! Saapa nähdä, miten tämä postaus puhelimella  onnistuu vai jääkö vain haaveeksi. Terveisiä siis Kiinasta, jossa parhaillaan lomailemme! Kulunut viikko on ollut kerrassaan ihana ja loma tullut tarpeeseen. Ystävien näkeminen vuoden tauon jälkeen on kerrassaan ihanaa ja joka hetkestä on kyllä nautittu täysin siemauksin. Mutta nyt tuttuun tapaan viikkokatsauksen pariin; Kuluneella viikolla..

Nautin..
.. Auringosta ja lämmöstä! Voi mikä ihana lämpö meidät vastaanotti Pekingin lentokentällä! Tätä on niin odotettu pitkän ja kylmän syksyn, talven sekä kevään jälkeen. Olen jo vuosia, vuosia sitten luvannut itselleni, että kuumuudesta tai lämpimästä säästä en valita, rakastan kuumuutta koko sydämestäni!

Yllätyin..
.. Pekingin vehreys ja siisteys yllätti minut kyllä täysin. En tiedä mitä olin odottanut miljoonien asukkaiden suurkaupungilta mutta ilmeisesti en ainakaan kaupunkia, joka on täynnä puistoja, pensaita ja kukkia. Aah, i'm in Heaven! Kaupunki, jossa samaan aikaan pääsee nauttimaan upeista nähtävyyksistä, hyvästä ruoasta, vehreydesta sekä shoppailusta, höystettynä vielä ystävien kaivattu seura, niin ei voi lomalta enempää toivoa! Tämä se vasta on elämää😊

Vehreys ja vihreys ♥ 
Ostoskelin..
.. No nyt on kuulkaa tullut kukkaron nyörejä availtu niin, ettei varmaankaan koko loppu vuonna tarvitse ostaa ainakaan yhtään vaatetta. Saatoin myös toteuttaa erään pitkän ajan laukkuhaaveenikin mutta siitä lisää ehkä joskus myöhemmin. Tuliaiseksi kotiin meillä on ollut tapana reissuiltamme tuoda aina yksi jääkaappi-magneetti (onko se edes sana?) ja magneetin ostin Kiinan Muurilla käydessämme. Lisäksi on tullut ostettua myös muutamia muita sisustustavaroita sekä tyhjennettyä on tainnut tulla sekä GAPin että Uniqlo'n myymälät. Että sitä pakkausoperaatiota taas innolla odottaen, kun kotiinlähdön aika kutsuu, hups..

Näin ja koin..

.. Ainakin näin jo edellä mainitun Kiinan Muurin, Kielletyn Kaupungin ja Taivaallisen Temppelin sekä paaaaaaaaaaaljon uutta ja ihmeellistä! Koska olemme reissussa koko perheen voimin, on näkemistä ja kokemista riittänyt myös ihan jokaiseen makuun. On käyty ihailemassa suloisia ja onneksi myös hyvinvoivan oloisia pandoja pandapuistossa, on shoppailtu tyttöjenjuttuja ostoskeskuksissa ja juotu kahvia Starbucksissa. Joskus joku on ihmetellyt, että mitä järkeä on matkustaa lapsien kanssa kun he eivät kuitenkaan muista tai tajua niistä jälkeenpäin mitään, mutta kyllä minä väitän, että matkailu antaa ihmiselle, isolle tai pienelle, niin paljon, että samaa ei voi koulussa tai työssa opetella tai oppia. On turhaa vähättelyä ajatella ettei lapsi oppisi kokemastaan tai näkemästään yhtä paljon kuin aikuinenkin. Meillä on sovittu, että kunhan koulusiat hoidetaan hyvin niin välillä voi sitten pyytää hieman lomaakin. Ja mitä siihen muistamiseen tulee, niin kyllä meillä puhutaan ja muistellaan ihan kaikkia yhdessä tehtyjä ja koettuja matkoja vielä vuosien jälkeenkin. Että kyllä ne lapset muistaa, monesti paremmin jopa kuin aikuiset.


Rakennukset ja temppelit olivat niin kauniita ♥ 


Ystävystyin.. 

.. Koiraherra Charlie toivotti meidät pusuin ja halein tervetulleeksi ystäviemme upeaan kotiin heti Kiinaan saavuttuamme. Tämä karvainen ystävä on mitä kiltein ja herttaisin ja auttaa selättämään myös omia koiria kohtaan tuntemani ikävän näin reissatessa maailman toisella puolen❤️

Koira-Herra Charlie ♥ 
Ihanaa perjantaita Pekingistä! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥