tiistai 27. kesäkuuta 2017

Ihan pihalla

Hyvää juhannuksen jälkeistä aikaa sinne ruutujen toisellekin puolen! Täällä juhannus meni varsin rennoissa ja rauhallisissa merkeissä ja Juhannus-Olympialaisistakin selvittiin ilman vammoja tai ruhjeita :) Se on vähän niin, että rapatessa roiskuu ja niinpä hieman etukäteen jännitin, että selvitäänkö näistä kisoista ilman nyrjähtäneitä nilkkoja tai taipuneita polvia mutta onneksi selvittiin ja kivaa oli! Voittajaksi selviytyi mieheni muutaman pisteen erolla seuraavaan joten ei se ihan huonosti mennyt. Itse nappasin neljännen sijan (vai oliko se kuitenkin kolmas..) ja haastavammaksi lajiksi selkeästi osoittautui arvatenkin vesimeeloniin syönti.. Huh, enpä ole aikaisemmin tätä kokeillut mutta ei ole ihan helppo juttu vaikka siltä ehkä saattaakin kuulostaa..

Kahvihetki ilta-auringossa ♥


Juhannus-viikonloppuna tuli myös uurastettua pihalla ja puutarhassa. Tarkoituksena on toki ollut laittaa piha ja kasvimaa kuntoon hieman aikaisemmin mutta kun aikaa vaan ei ole löytynyt niin tässäkin kohden voi kai taas todeta, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Etuterassin pesu ja sisutus oli nopeasti hoidettu, suunnittelmat kun oli selvillä jo etukäteen. Pitkään mietimme, minkälaiset istuimet etukuistille haluamme ja niinpä kuin tilauksesta, oli kesäkuun Stockan kantistarjouksessa Ecofurnin EcoChair-nojatuolit joten homma oli sillä selvä. Pitkään olimme näitä tuoleja jo muutenkin harkinneet, itse mietin, onko näiden istuinmukavuus sellainen, että istua jaksaa pidempään kuin muutaman minuutin mutta turhaanpa huolehdin; tuoleissa on niin hyvä olla, ettei mieli tee nousta pois ollenkaan :)


Mansikat ♥


Nyt sopii taas istua ilta-auringossa ja ihailla kasvimaan tapahtumia! Mansikoissa on jo reippaan kokoisia raakileita, niitähän tässä kieli pitkällä odottaa sekä koira-, että ihmis-asukkaat! Mansikoiden lisäksi kasvimaalla kasvaa yrttien lisäksi kurkkua ja salaattia. Saapa nähdä, milloin näistä herkuista päästään nauttimaan.


Kukka pääsi kesäksi kasvimaalla omaan häkkiin ♥ 


Ihanaista tiistaita ystävät!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥