keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Luonnollisesti kaunis

Kauneus on katsojan silmässä, kuten kuulu sanonta sanoo ja näinhän se on. Meistä jokainen voi kuitenkin tehdä itselleen ainakin himpun verran kauniimman olon ihan vaan jo terveellä ruokavaliolla ja hyvillä elämäntavoilla. Lisäksi päivittäiset kauneus- ja puhdistusrutiinit kuuluvat ainakin jollakin tavoin meidän naisten elämään ihan jokaisena päivä. Ja koska minua itseäni kiinnostaa uudet asiat ja vinkit, niin ajattelin jakaa muutaman itselleni uuden kauneus-tuttavuuden myös täällä blogin puolella.



Viime aikoina olen ihan tietoisesti siirtynyt enemmän ja enemmän luonnonmukaiseen ihon- ja kasvojenhoitoon ja onneksi tänä päivänä tarjontaa on saatavilla yllin kyllin. Viime viikkoisella apteekkireissulla katsastin kauneuspuolen osaston ja koska apteekissa on äärettömän kiva hengailla ihan jo siksikin, että apua, vinkkejä ja vastauksia saa aina ammattilaiselta, päädyin kassalle muutaman uutukaisen kanssa. Tanskalaisen Urtekramin Morning Haze Shower Gel ja deo ovat olleet käytössä nyt viikonpäivät ja voi miten näistä tuotteista tykkäänkään! Lempeä ja mieto tuoksu, joka ei hyökkää kasvoille heti purnukkaa avatessa ja lisäksi vielä luonnonmukaisesti valmistettuna. Nämä eivät myöskään verota kukkaroa juuri kymppiä enempää, joten hintakin on ihan kohdillaan! Urtekramin luomusertifioidut tuotteet valmistetaan Tanskassa ja ne sopivat hyvin myös allergikoille. Lisää Urtekramista pääset lukemaan tästä.



Kosmetiikkatuotteiden lisäksi Urtekram valmistaa myös luomuelintarvikkeita ja allergikoille sopivia tuotteita, esim. gluteenittomien ja laktoosittomien tuotteiden valikoima on erittäin laaja. Itse ilahduin suuresti etenkin gluteenittomien tuotteiden hyvästä valikoimasta valtavasti! Meillä kotona on pidempään ollut käytössä useitakin elintarviketuotteita Urtekramilta, aina linsseistä kookosöljyyn. Ja taatusti tulen kosmetiikkatuotteidenkin puoleen jatkossa kääntymään yhä vain useammin! Lisäpisteitä merkille tulee myös suloisista kosmetiikkapurkeista, jotka ovat ilo silmälle myös kylpyhuoneen avohyllyssä. Eipähän tarvitse piilotella rumia purkkeja kaapin ovien taakse :)


Onko tämä Tanskalaismerkki sinulle jo tuttu? Lämpimästi suosittelen kokeilemaan!

Kaunista keskiviikkoa!



P.S. Tämä ei ole maksettu mainos vaan haluan vilpittömästi jakaa vinkkejä uusista, hyväksi havaituista tuotteista myös ihan kaikille muille, joita luomusertifioidut tuotteet kiinnostavat ♥

2 kommenttia:

  1. Urtekram on tuttu merkki, koska heidän toimisto on ihan meidän toimiston vieressä. :D Juuri pari päivää sitten näin näitä puteleita eräässä tuotekassissa, mutta kokeillut en ole. Ehkä pitäisi. :) Ostin jokin aika sitten Urtekramin shampoota ja hoitoainetta, mutta sain jommasta kummasta ihottumaa kasvoihin, joten se vähän latisti intoa kokeilla muita heidän tuotteitaan. :/

    VastaaPoista
  2. Pieni maailma :) Aika hurja tuo ihottuma-juttu! Mä en olekaan vielä kokeillut shampoota tai hoitoainetta, mutta jos kokeilen niin hyvä tietää tämä jo etukäteen.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥