perjantai 2. kesäkuuta 2017

Viikkokatsaus vko 22

Huomenta Perjantaihin toverit! Täällä on palailtu arkeen ja loma on muisto vain.. Sellaisella kohinalla tässä on koko viikko kyllä menty, että tuntuu hassulta ajatella meidän vielä viikko sitten nauttineen Pekingin lämmöstä ja suur-kaupungin sykkeestä. Täällä ei siis ole ollut tietoakaan pehmeästä laskusta arkeen vaan suoraan hypättiin arjen pyörteisiin. Toisaalta parempi niin, muuten minä murehtijana ehtisin jo surkutella liiaksi päättynyttä lomaa :) Nyt sitten viikkokatsauksen pariin, olkaapa hyvät! Kuluneella viikolla..

Haaveilin..
Kesälomasta, jota ei tänä kesänä ilmeisesti ole lainkaan, ainakaan pidempää lomajaksoa ei tiedossa näillä näkymin ole. No, ehtiihän sitä sitten syksymmälläkin. Vastahan tässä talvilomasta nautittiin (vai oliko se sittenkin vielä viime kesän viimeinen lomaviikko..) Samalla loin hieman kaihoisia silmäyksiä kesävaatteisiin, joita pesun jälkeen viikkailin vaatekaappiin. Saapa nähdä, kuinka suurelle käytölle sandaalit ja hihattomat paidat tänä kesänä pääsevät. Toivon hiljaa mielessäni, että saisimme pitkän sekä kauniin kesän.

Kesä ja kesävaatteet ♥
Unelmoin..
Minä saatoin hieman selailla erilaisia matkavaihtoehtoja tulevalle syksylle mutta mitään en myönnä. Onkohan se niin, että mitä enemmän matkustaa, sitä enemmän matkakuume nousee? Luulen huomioineeni tällaisen seikan, sillä jos on pidempi aika ettei ole ollut reissussa niin sitä jotenkin unohtaa sen tunteen, kuinka ihanaa matkailu on. Ja sitten taas silloin, kun on palannut reissusta ja päällä on pahimman luokan matkanjälkeismasennus, niin sitä ikäänkuin vahingossa ajautuu tutkailemaan erinäisiä matkavaihtoehtoja.. On se petollista hassua..

Halasin..
Ystäviämme Pekingissä kun kotiinlähdön aika sunnuntai-aamuna koitti. On niin sydäntä särkevää aina lähteä tai jäädä (en tiedä, kumpi on pahempaa), mutta parasta on se, että aina tietää pääsevänsä takaisin ja pianhan me taas tapaamme, tällä kertaa ihan täällä koti-Suomessa. Koiraherra Charlie sai pari extra-rapsutusta, sillä hänet näemme vasta sitten, kun seuraavan kerran matkaamme Kiinan suntaan, nyyh.

Ystävykset ♥
Palelin..
No palelin ja palelen. Missä se kesä on? Aamulla töihin lähtiessä näytti autonmittari +3 astetta, että haloo! Eihän ilmoille, säille tai lämpötiloille mitään voi, mutta vähän on pakko silti marista. Toivon todella, että kesä olisi kaunis ja jos ei nyt kuuma niin edes siedettävän lämmin. Siis kesäinen, ei talvinen. Sellainen, että voisin tepastella pupusandaaleillani enemmän kuin kaksi kertaa.


FunnyBunny ♥

Laukkasin.. 
Tiistaisella ratsastustunnillani mentiin kovaa eli laukattiin oikein olan takaa. Tai siis oikeammin, minä ja uljas ratsuni Riina vasta hieman kokeilimme muutamien askelluksien verran mutta sehän riitää! Riina toki olisi konkarina laukannut harja hulmuten pitkäänkin, mutta ratsastaja se hieman toppuutteli. Parasta kuitenkin oli, että minä pysyin selässä ja laukka oli tällä kertaa ihan suunniteltua. Ratsastustuntini oli kerrassaan ihana ja onnistumisen ilo se vasta mieltä piristääkin! En meinaa malttaa odottaa ensi viikkoon!

Selasin..
Valokuvia joita Kiinassa tuli otettua valtava määrä. Tykkään edelleen hurjasti aidoista paperisista valokuvista ja aikomuksena onkin teettää osa kuvista ja asetella albumiin. Tykkään kuvien katsomisesta, mutta mielestäni niistä saa enemmän irti (ja sen oikean fiiliksen), jos samalla voi hypistellä ja kosketella kuvia käsin. Pandanallet, joita Pekingissä ihastelimme, naurattivat kuvia katsellessa edelleen ja heistäpä taisikin tulla otettua enemmän kuvia kuin Kiinanmuurista konsanaan :)

Pandat ♥

Pirtsakkaa Perjantaita ystävät!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥