perjantai 16. kesäkuuta 2017

Viikkokatsaus vko 24

No niin, perjantaita taas vietellään ja miten se viikko taas hurahtikin niin huomaamatta. Kesäkuukin on jo puolessa ja Juhannus jo ensi viikolla. Ihanaa! Toivotaan, ettei tätä juhanusta tarvitsisi viettää villasukat jalassa sadetta pidellen :) Mietitään sitä juhannusvaatetusta sitten ensi viikolla, sillä nyt mennään tämän viikon kohokohtiin. Kuluneella viikolla..

Grillasin..
.. Sekä ruokaa että itseäni. No oikeasti en kyllä nykyisin enää varsinaisesti grillaa itseäni (koska auringon vaarat) mutta hyvien suojakertoimien ja suojaavan aurinkohatun seurassa olen kyllä viihtynyt auringossa hetken jos toisenkin. Suomessa on vähän niin, että kun kesällä on aurinkoista, on lähes rikollista viettää aikaa sisätiloissa (koska kesä voi olla tänään) ja niinpä olen vähän väkisinkin raahannut itseni ulos iltaisin vaikka mieli olisi tehnyt jäädä sohvan nurkkaan pötköttämään. Eilen kotigrillissä valmistui kesän ensimmäiset hampurilaiset ja voi miten maistuivatkaan hyvältä! Ulkona valmistettu ja syöty ruoka on kyllä ihan kesän parhaita asioita!


Kesän  vihreys & vehreys ♥


Iloitsin & itkin..
.. Tiistaisella ratsastustunnillani vierähti onnenkyynel poskelleni kun päivän ratsastajalistassa huomasin ratsuni kohdalla nimen Hurma! Hurmaavaakin hurmaavampi Hurma-Heppa sai viime syksynä jalkaansa pahan tulehduksen ja on siitä asti ollut hieman epäselvää, kuinka hänen käy. Mutta nyt! Hurma alkaa olla pikkuhiljaa parantunut ja palailee varovasti kokeilemaan, miltä jalka tuntuu ja toimii. Meillä oli siis tunteikas kohtaaminen ja voi miten minä hänen seurastaan nautinkaan. Tervetuloa takaisin Hurma, sinua on kaivattu!

Hurma ♥


Katsoin..
.. Sons of Anarchya, edelleen. Jostain kumman syystä olen tykästynyt sarjaan vaikka lähes jokaisessa jaksossa selkäpiitä karmii rankat ja raa'at tapahtumat. Silti nämä illan viimeiset hetket on joka päivä odotettuja ja joku tällaisissa pahoissa pojissa omalla tavallaan aina kuitenkin kiehtoo!

Suunnittelin..
.. Syksyn tapahtumia. Ja lähinnä siis ulkomaanmatkoja. Tämä liittyy siihen, että koska varsinaisena kesäloma-kautena ei meillä ole juurikaan kesälomaa, niin lomasuunnitelmia on sitten täytynyt tehdä syksymmälle. Vietnam on noussut tämän hetken Top 3- listan kärkeen mutta saapa nähdä, mihin sitä lopulta päädytään. Maita ja paikkoja on vaikka millä mitalla ja onneksi tykkään tutkia erilaisia vaihtoehtoja ja pyöriä tuntikausia internetin ihmeellisessä maailmassa. Monesti sitä on tullut huomattua että ai, kello onkin jo noin paljon, mihin se parituntinen taas kuluikaan :) Mutta jos jollakin on loistavia matkakohde-vinkkejä loka-marraskuulle niin kertokaahan toki!

Nauroin.. 
Pesupallolle. No en nyt siis sille pelkälle pesupallolle nauranut, vaan oikeammin nauroin nuorimmalle koirallemme, jonka kanssa meillä on sopimus, että kun minä otan pyykit pesukoneesta kuivumaan, niin hän saa pesupallon leikkikaveriksi. Kun pesukoneen avaa, niin tämä ystävä kipittää juoksujalkaa paikalle ja odottaa, että pallo annetaan hänelle. Leikki alkaa välittömästi ja se on varsin hauskaa katsottavaa! Hän saattaa viettää pitkänkin tovin pesupalloa heitellen ja pyöritellen. Ainoa haittapuoli asiassa on se, ettei pesupalloja tahdo löytä sitten kun niitä oikeasti tarvittaisiin! Palloja löytyy sitten kyllä  puolivahingossa kengistä, sängyistä tai keittiön apupöydän alta, jonne pallo ikävästi jää välillä jumiin.

Kesä & Kesäkoira ♥


Tämä viikko oli taas pitkästä aikaa sellainen, että muutamat viikon huonoimmatkin olisi pilke silmäkulmassa tarjolla;

Verikoe..
Miten voikaan muutaman sekunnin homma tuntua niin vastenmieliseltä! Vaikka minua on kyllä tutkittu ja hutkittu vuosien saatossa niin jumalattomasti, tähän en kyllä vaan totu. Verikokeen ottaminen ei oikeasti edes satu, mutta ikävälle se kyllä tuntuu, yhh..

Pesukone..
Taas. Johan se nyt ehti kokonaista kaksi kuukautta taloudessamme olla ja kas vaan, päätti sitten lakata toimimasta. Oikeasti! Ymmärrän kyllä, ettei laitteita kannata tehdä kestämään (no en oikeasti ymmärrä), mutta KAKSI KUUKAUTTA? No saapa nähdä, mitä korjaaja setä tänään paikanpäälle tullessaan sanoo.. Sen voin ainakin minä sanoa, että viikonloppuna meillä toivottavasti pestään pyykkiä useampi koneellinen. Sitä nimittäin on tässä viikon aikana ehtinyt kerääntyä jonkin verran.. Tiedänpähän ainakin, mitä tänään illalla teen..

Internetin pätkiminen..
Tämä on asia, joka saa savun korvistani nousemaan samantien. Paljon on asioita, jotka voin ohittaa olan kohautuksella ja ajattelemalla shit happens, mutta laitteiden toimimattomuus tai se hetki, kun yrität tehdä töitä tai katsoa lempparisarjaa suoratoistopalvelusta ja internet pätkii, kiihdyn kyllä nollasta sataan samantien. Maksan kuitenkin kuukaudessa sievoisen summan mahdollisimman nopeasta ja toimivasta nettiyhteydestä ja silti tätä tapahtuu. Tänä päivänä, MIKSI?

Juustoviipaleet
Miksi ne ohuen ohuet juustoviipaleet tai leikkeleet on NIIN ohuita, ettei jäljelle jää mitään? Näitä kun toisistaan yrittää irrottaa, niin jäljelle ei oikeasti jää mitään! Ja koska inhoan sellaisia tiiliskiven paksuisia juustoviipaleita, joudun sietämään tätäkin asiaa satunnaisesti, argh!  Vinkkinä valmistajille, että niiden viipaleiden väliin voisi laittaa sellaisen ohuen ohuen paperin, joka auttaisi tähän ongelmaan huomattavasti.

Loistokasta Perjantaita ystäväiset! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥