keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Hamam-tunnelmaa

Kaunista keskiviikon iltaa kaverit! Eilisellä Citymarkettiin suuntautuneella kauppareissulla ihastuin tulisesti ja erittäin palavasti. Ihastuin nimittäin kotimaisen Finlaysonin Hamam-kylpypyyhkeeseen. Harvoin sorrun ensi näkemältä välttämättä ostamaan yhtään mitään (satunnaisia sattumuksia on kyllä saattanut joskus tapahtua), mikä poikkeaa normaalista kauppalistasta, mutta nyt olin myyty ensi näkemällä. Kaikki jotka joskus ovat kaivanneet kunnollista pyyhettä rantakarkeloihin, nyt kannattaa olla kuulolla. Pyyhe, joka ensinnäkin kuivaa oikeasti ihon kuivaksi, toisekseen on salonkikelpoisen näköinen fiinimmälläkin rannalla ja kolmanneksi, menee asiallisen pieneen tilaan, on nyt löytynyt, jihuu!

Rantalaukku pakattuna
(vain rantakelit puuttuu)

Hamam-pyyheliina on 100 prosenttista puuvillaa ja pyyhkeen toinen puoli on pehmeääkin pehmeämpää froteeta. Ja todella siis froteeta, joka myös kuivaa, eikä jätä nihkulia tunnetta iholle. Mikään ei nimittäin ole inhottavampaa kuin pyyhe, joka ei kuivaa, argh! No entäpä sitten se hinta. Pyyhkeen saa plussakortilla kampanjan ajan 12,95€ eli sanoisinko, että hinta on vähintäänkin kohtuullinen. Kampanjatuotteita voi ostaa 16.7. asti, eli mikäli sinäkin olet vailla pehmeää rantapyyhettä niin vielä ehtii hankkia omansa! Itse kiikutin kassalle pyyhkeen jokaiselle perheenjänelle ja saattaapa olla, että kipaisen kaupasta vielä muutaman ylimääräisenkin, ihan vaan varmuuden varalle..

Familon Ultra Hamam kylpypyyhe
(koko 90 x 180 cm)


Varsinaisia räntä rantakelejähän tässä vielä odotellaan mutta kyllä ne sieltä vielä. Tulevat sitten viimeistään elokuussa, jolloin toivottavasti päästään sitten nauttimaan koko viileän alkukesän edestä helteisistä kesäilloista, kääriytyneenä Hamam-pyyhkeeseen. Tai jos nyt saadaankin sitten räntää rantakelien sijaan, niin pakataan pyyhkeet matkalaukkuun ja suunnataan sinne missä aurinkoa riitää ihan jokaiselle päivälle!


Kaunista keskiviikkoa!


2 kommenttia:

  1. Kipaisempa itsekkin ostamassa jokaiselle perheenjäsenelle omansa. Olen hiplannut kyseisiä pyyhkeitä jo useasti mutta nyt kun joku kehuu hyviksi niin uskallan ostaa. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä :) Mä ainakin tykkäsin ja värivaihtoehtojakin oli muutamaakin erilaista.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥