sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Kesällä kerran

Sunnuntai huomenta! Aamukahvit on jo nautittu terassilla kukon laulun aikaan, auringon noustessa puiden takaa. Se on täällä vähän viikonloppu- tai loma-aamujenkin kirous se kun kello arkisin soi puoli viisi; harvoinpa sitä sitten vapaapäivinäkään kovin paljon myöhempään osaa nukkua. Minä kyllä tykkään aamun hiljaisista hetkistä kun muu kaupunki vielä uinuu. Koiraystävät pitävät huolen siitä, että ruoka tarjoillaan ajoissa oli sitten tiistai tai sunnuntai. Myönnettäköön, että joskus olen kyllä hieman tuntenut itseni huijatuksi kun nämä kaverukset herättävät ruokakippoja kolistellen, että ruoka-aika olisi jo ovella ja sitten kun ateriat on nautittu ja kulmakunnan muille koirakavereille on tervehdykset heitetty, nämä kaksi sankaria käpertyvät takaisin unille ja minä jään itsekseni hereille. Toisaalta, juuri näitä aamuhetkiä minä rakastan! Etenkin kesäisin kun valoa on tarjolla aikaisin aamusta ja kupissa on kuumaa kahvia. Aamun ensisäteet lämmittävät kasvoja sekä varpaita ja lintujen viserrys herättää pehmeästi uuteen päivään. Ne ovat niitä hetkiä joista saa ammennettua voimaa koko vuoden tarpeisiin.

Täällä vahdimme me ♥ 

Eilen koiraystävykset pääsivät kesän ensimmäiselle uimareissulle, toinen tarkoituksella oma-aloitteisesti, toinen uteliaisuuttaan hieman puolivahingossa. Tykkäsivät molemmat kuitenkin, märkä turkki viilensi juuri sopivasti ja laiturin nokkaan olisi itsekukin voinut jäädä loikoilemaan useammaksikin tunniksi. Jos jollakulla muuten on hyviä vinkkejä koirille sallituista uimapaikoista täällä pääkaupunkiseudulla niin vinkatkaahan kommenttiboksiin! Niitä kun ei mitenkään liiaksi tunnu olevan tarjolla. Tuusulan Firan montut täytettiin ilmeisesti jo viime kesänä, paikalla on nyt tyhjää täynnä olevat hiekkakuopat, mur! Kysynpä vaan, että mikä virka tällä kyseisellä paikalla nykyään sitten on?

Tänään suunnitelmissä on ainakin tavata ystäväni uusi perheenjäsen Armi-hauva♥ Uskoisin, että luvassa on paljon söpöilyä ja halailua pienen koiraystävän kanssa! Siitä varmasti lisää ensi viikolla!

Aurinkoista kesäsunnuntaita!


P.S. Alla olevasta kuvasta ei kannata etsiä kahta iloista hännänheiluttajaa, sillä niitä ei näy! Vaikka siellä jossain kyllä ovat ja nauttivat kesäpäivästä lehmien tapaan, heinää syöden :)

Siellä jossain ne koirat kyllä on ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥