perjantai 21. heinäkuuta 2017

Viikkokatsaus vko 29

Huomenta kaverit! Viikko se vaan on edellisestä viikkokatsauksesta taas vierähtänyt ja jälleen mennään Perjantaita, huh! Aika (ja kesä!) kuluu kyllä sellaista vauhtia että heikompaa jo hengästyttää :) Ajan ja päivien nopean kulumisen huomaa myös jo laiskasta postaustahdistakin, hupsista. Mutta kyllä se kirjoitustahtikin tästä vilkastuu kun syksy taas koittaa! Kulunut viikko ei ole ollut täällä ruudun toisella puolen mitenkään maailman parhain mutta on niitä mukaviakin hetkiä joukkoon onneksi mahtunut! Onhan se vähän niin, että ensi vilkaisulla tulee helposti ajateltua ettei mitään erikoista ole tapahtunut mutta sitten kun oikein alkaa miettimään niin kas vaan, kivoja hetkiähän on ollut useita! Mennään nyt sitten niihin; Kuluneella viikolla..

Ihastuin uudestaan..
Kaulakoruun, jonka pukeutumishuonetta siivotessa löysin aarrearkustani. Aarrearkun virkaa hoitaa kenkälaatikko, joka kätkee sisäänsä erilaisia koruja ja muita asusteita, joita ei ihan joka päivä tule käytettyä.  Olisi ihanaa saada pidettyä esillä kaikki nämä laatikossa majailevat yksilöt, silloin niitä muistaisi välillä käyttääkin, mutta kun kaikki vaan ei yksinkertaisesti mahdu kampauspöydälleni. Toisaalta, aika monia näistä kaunottarista säilytän jokatapauksessa omassa ostopakkauksessan, niin eivätpä ne silloinkaan ihan näytille asti pääsisi. Säästän muuten aina kivoimmat ostopakkaukset, -purkit ja -paperipussit mitä tuotteiden mukana tulee enkä koskaan heitä esimerkiksi korujen alkuperäisiä laatikoitakaan pois. Minusta itse pakkaukset on monesti itsessään jo tosi kauniita ja toimivat tietyssä määrin varsin kauniina katseenvangitsijoinakin.

Lempikoruja aarrearkun kätköistä :)


Innostuin..
Sanamagneeteista joita löysin Granitista. Näin jo joskus tosi kauan aikaa sitten jossakin lehtiartikkelissa näitä hauskoja magneetteja ja kun kauppareissulla nämä huomasin, sujautin pakkauksen epäröimättä ostoskoriin. Intoani lisäsi vielä se, että kerrankin löysin tekstiaiheisia asioita, jotka on kirjoitettu ruotsin kielellä! Niitä nimittäin harvemmin tulee vastaan! Toki jos sinulla on tietoa mistä löytyisi esimerkiksi oveen tarkoitettu tervetuloa-kyltti ruotsiksi niin huikkaa toki kommenttiboksiin. Lähes poikkeuksetta Suomessa myytävät tekstiaiheiset sisustustavarat on kirjoitettu englanniksi tai suomeksi. Luulen, että näiden pienten ihanuuksien kanssa vierähtää tovi jos toinenkin kun erilaisia hauskoja lausahduksia muodostellaan.. :)

Sanamagneetit, askaretta viikonlopulle :)


Humputtelin..
Eli vietimme äiti-tytär laatuaikaa tyttäreni kanssa. Olimme etukäteen sopineet, että torstaina minä pidän lomapäivän, vietämme yhteistä päivää oikein ajan kanssa ja suuntaamme kaupungille. Teemme juuri sitä, mikä hyvältä tuntuu, kelloon katsomatta :) Tyttäreni toiveena oli nauttia päiväkahvit Starbucksissa ja lounastaa Friends & Burgersilla, kiertää kaikki mahdolliset kaupat, joista voisi löytyä mitään vähänkään kiinnostavaa ja tyttömäistä. Useampi tunti siinä sitten kuluikin humputellessa ja voi vitsit, miten oli kiva päivä! Pitäisi oikeasti useamminkin pitää tällaisia yhteisiä rentoutumispäiviä :) Meillä on tapana huomioida näissä päivissä myös ne, jotka eivät saa pääse osallistumaan mukaan ja tuoda pieniä yllätyksiä tullessamme. Niinpä kotijoukotkin saavat sitten osansa tyttöjen reissusta ja tulevat huomioiduiksi :)

Friends& Burgers
= Best burgers
Suosittelin..
Naaupurilleni maailman parasta kuivashampoota. Siis en sen vuoksi, että hän sitä olisi varsinaisesti tarvinnut vaan yleisesti kun puhetta tuli kauneudenhoitoon liittyvistä suosikeista. Tämä Batisten kuivashampoo on kyllä omien arkiaaamujeni pelastaja! Aamuisin hiukseni sojottavat peikkomaisesti jokaiseen ilmansuuntaan ja ilman tätä kyseistä tuotetta en saisi hiuksiani taltutettua edes siedettävään kuosiin. Kiitos Maailmalle tästä tuotteesta! Lisäbonus hurmaavasta tuoksusta.


Arkiaamujen pelastaja!

Olin kiitollinen..
Tyttäreni ja ystäväni puolesta, kun he maanantaina viettivät päivää yhdessä pomppien trampoliinipuisto-Rushissa ja touhusivat keskenään. Ystäväni on tyttäreni kummitäti ja minulla on ollut ilo jo vuosia seurata myös heidän ystävyyttään. Minä ja ystäväni puolestaan olemme tunteneet toisemme lähes parikymmentä vuotta ja olen äärettömän kiitollinen, että tyttäreni saa myös nauttia hänen seurastaan. Olemme aikoinaan tutustuneet yhteisen työpaikan kautta ja vuosien varrella on tullut kyllä koettua yhdessä yhtä sun toista. Tällainen ystävä on kultaakin kalliimpi! Kiitos Rakas P ♥


Ystävykset A & M

Pahoinvoin..
Oikeastaan koko viikon. Tämä ei nyt kyllä millään tapaa ole kuluneen viikon parhaita hetkiä, mutta koska tunne on ollut koko viikon niin kokonaisvaltainen, niin menköön se nyt tähän listaan myös. Tiedättekö sen tunteen, kun ei -niin mukavia- uutisia kuullessa voi pahoin sekä henkisesti että fyysisesti? Ruoka ei maistu, unta ei saa ja vatsaa kourii niin kuin joku kauhalla kaivaisi? Pahaolo tulee aaltoina ja kouraisuina eikä oikein tiedä, miten päin olisi hyvä olla? Tunne on kamala ja toivon todella, että kaikki maailman asiat kääntyisivät parhain päin, ihmiset olisivat armollisia toisilleen ja olotila vaihtuisi normaaliin hyvinvointiin. Jotenkin näitä surullisia ja huonoja uutisia on taas tälle vuodelle tullut jo ihan riittämiin joten jos joku, joka näistä asioista jossain päättää on kuulolla, niin täällä olisi toiveissa seesteinen loppuvuosi ilman huonoja uutisia.

Odotan..
Viikonlopun alkua ja illan nimpparijuhla-bileitä! Mieheni puolen suvussa kiertävän nimen nimipäivää vietetään tulevana maanantaina mutta koska osa porukasta on tuolloin reissussa jossakin päin maailmaa,  vietämme nimipäivä-juhlia jo tänään. Tykkään hurjasti siitä ajatuksesta, ettei niin pientä juhlaa olekaan, mitä ei kannattaisi jollakin tapaa juhlia ja siksipä tänään suuntaamme anoppini luokse juhlahulinoihin. Olemme mieheni kanssa keksineet tosi hauskat yllätykset kaikille sankareille ja en meinaa malttaa odottaa, että pääsemme näkemään lahjan saajien ilmeet yllätyksien paljastuessa :) Odotus on mielestäni myös puolijuhlaa joten ehkäpä myös edellä mainitsemani kokonaisvaltainen pahaolo on pikku hiljaa vaihtumassa kokonaisvaltaiseen hyvään oloon? Näin ainakin toivon!

Pirtsakkaa Perjantaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥