maanantai 14. elokuuta 2017

Kuulumisia

Heippa ihanaiset ja iloista maanantaita! Täällä ollaan ja koitetaan taas orientoitua normaaliin arkeen huippukivan loman jälkeen. Tulipa sitten hieman vahingossa pidettyä lomaa täältä blogistakin, mutta teki kuulkaa hyvää olla vaan. Torstaina huomasin, että niin, blogin puolellekin olisi kiva palata mutta jotenkin se loma vaan vei mennessään:) Oli muuten hassu juttu, että viikon kotiloman jälkeen ei arkeen paluu tunnu ahdistavan yhtään niin paljon kuin kolmen tai neljän viikon lomalta palatessa. Se muuten  onkin kyllä ikuisuuskysymys, jota mietin joka kesä ennen lomaa; mikä olisi optimaalinen aika olla lomalla ilman, että harmittaa suunnattomasti palata takaisin työmaalle. Olen nimittäin huomannut, että kolme viikkoa on siitä viheliäinen aika lomailla, että siinä ehtii jo unohtaa, mitä arki oikeasti on ja ainakin viime kesänä työhön paluu oli niin pakkopullaa, että olisi tehnyt mieli mennä itkemään työpöydän alle!Lomaviikko oli kerrassaan ihana; pitkiä ja hitaita aamuja ilman kiirettä mihinkään! Se jos mikä on lomassa aina parasta. Hieman minua etukäteen jännitti, tuntuuko loma lainkaan lomalta kun sen viettää kokonaan kotona, ilman suurempia suunnitelmia mutta voih, kyllä tuntui. Jokaiselle päivälle olimme etukäteen päättäneet suunnitella jotain pientä, mikä on arjesta poikkeavaa ja mitä ei välttämättä ehdi perus-maanantaina tehdä. Näin teimme ja etenkin elokuun pimenevistä ja vielä lämpimistä illoista nautimme ihan jokaisena päivänä :)

Loma teki tehtävänsä ja nyt on sitten arki edessä. Koululainen palaa koulunpenkille huomenna ja Tubeconissa vietetyn viikonlopun jälkeen uskoisin tämän päiväisen vapaapäivän tulevan varmasti vielä ihan tarpeeseen :) Yllä oleva kuva on viime viikkoiselta visiitiltä Löylyyn, joka vei kertaheitolla sydämeni! Kerrassaan hurmaava paikka ♥

Mutta hei, palataan pian taas uusin jutuin! Nautitaan alkaneesta viikosta ja lämpimistä kesäpäivistä! Niitä on lupailtu ainakin vielä parille tulevalle viikolle, huippua :)


Mainiota maanantaita!


P.S. Pyöräilykausi on muuten korkattu ja ensimmäiset jätskireissut lähikauppaankin jo kruisailtu :)


2 kommenttia:

  1. Onpa kiva, että teillä oli onnistunut lomaviikko! Tsemppiä töihin paluuseen, vaikkei se nyt pahalta tuntuisikaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh, pahalta ja pahalta :) Olisi se pidempikin loma maistunut! Mutta sitä sitten odotellessa. Toivottavasti siellä Armikin on jo päässyt arjen makuun!

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥