tiistai 29. elokuuta 2017

Syysfiiliksissä

Heippa hei ihanat! Koska syksy on väistämättä tulossa (halusin tai en..), kasasin hieman ostoslistaa siitä, mitä tänä syksynä tarvitsen tai ainakin toivon kauppojen syysvalikoimasta löytäväni :) Okei, viimeistä kohtaa ei kyllä osteta ihan tuosta noin vaan, mutta ostoslistalla sekin kuitenkin on.  • Costo- hattu/ pipo. Tähän iskin silmäni ja sain himotuksen jo viime keväänä mutten raaskinut kesää kohden pipoa ostaa koska oikeasti ajattelin, että ihastukseni laantuu kesän aikana mutta ei.. Tyttäreni nauraa minulle kun aina näitä hattuja nähdessämme niitä on pakko myös sovittaa ja mallata. Hänen mielestä tämä ei siis selkeästi ole yhtään niin cool kuin omasta mielestäni :)
Costo- pipo
(kuva: Stockmann.com)

  •  Kynttilöitä. Siitä, että perus-kynttilävarastot on kulutettu loppuun tietää että edellisestä Ikea  reissusta on selkeästi kulunut aikaa ihan liian kauan. Muutamia special-kynttilöitä (joita raahaan maailman eri kolkista ja raaskin polttaa aina vain tunnin-pari kerrallaan) löytyy jemmasta vielä jonkin verran, mutta siis niitä ihan perus-tuikkukynttilöitä haen aina ikeasta.

Kynttilät & Syksy ♥
(kuva: oma kuva-arkisto)

  • Cashmere neulepaita. Ostin muutama vuosi sitten ihan täydellisen yksilön hieman yllättäenkin ehkä Zarasta ja olen hoivannut, huoltanut ja varjellut puseroa kuin viimeistä päivää koska edelleenkin neule on yksi vaatekaappini suurimmista suosikeista. Toivon todella, että tänä vuonna Zaran valikoimiin tulisi vihdoin näitä samaisia neuleita tai ainakin joitakin samantapaisia. Sellaisia, joissa olisi joku juttu; erikoinen leikkaus tai kaulus. Jotain, mikä tekisi siitä materiaalin lisäksi speciaalin ja rakkaan.
Cashmerepaidat ♥
(kuva: Pinterest)

  • Uudet nilkkurit mustat ja ruskeat. Entiset alkavat vedellä niin viimeisiään että tarve todella on suuri. Ja mieluiten ennen lumen tuloa.. Nilkkurit ovat osoittautuneet nahkaisten saappaiden lisäksi varsin loistaviksi käyttökengiksi perusarkeen; sopii oikein käsiteltynä niin sateeseen kuin kovemmillekin pakkasille. Omani haluaisin ilman suurempaa korkoa.
Nilkkurit
(kuva: Stockmann.com)


  • Uudet silmälasit. Tämä on hoidettava ihan ensi tilassa, sillä edellisestä optikkokäynnistä on kulunut jo tovi. Luulen, etten tälläkään kertaa sorru mihinkään kovin erikoiseen väriin tai malliin vaan pysyn tutussa ja turvallisessa tummassa väriskaalassa. Vaikka eihän sitä koskaan tiedä jos yllättää ihan itsensäkin ja valitsee väriksi vaikkapa punaisen!
Uudet silmälasit, uusi väri?
(kuva: Pinterest)

  • Auto. Koska omamme alkaa jo olla hieman.. hmm.. sellaisessa kunnossa, että hyvin suurella todennäköisyydellä tiedossa on ainoastaan suuria korjauksia ja rutkasti rahanmenoa. Merkki pysyy taatusti samana, malllikin mahdollisesti mutta väri ainakin vaihtuu. Auto on vähän tunne- ja fiilisasia ja vaikka tosiaan en omista edes ajokorttia, on auto vähän kuin perheenjäsen. Pärjäisimme pienemmälläkin autolla (nyt kun lastenvaunuja tai rattaita ei enää tarvitse kuljettaa) kuin nykyinen farmarimalli, mutta toisaalta kaksi koiraa on ollut aina helppo sujauttaa auton takaosaan verkon taakse, joten eiköhän kokoluokkakin pysy suht samana. Hybridiauto se taatusti tulee olemaan ja minun ainoa toiveeni on kunnollinen musiikkijärjestelmä. Saapa nähdä, mihin päädytään..
Seuraava auto?
(kuva: oma kuva-arkisto)

P.S. Tällä hetkellä taloudessamme podetaan matkakuumeen lisäksi siis myös autokuumetta, ei hyvä.

Pirteää tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥