perjantai 25. elokuuta 2017

Viikkokatsaus vko 34

Huomenta muruset  Perjantai on täällä ja kylläpä hurahtikin viikko nopsaan! Arki alkaa taas rullata omalla painollaan ja tuntuu kuin kesä olisi enää muisto vain. Vaikka elokuu on itselleni ihan täysi kesäkuukausi, niin tällä viikolla on kyllä ensimmäiset syksyn tuulahdukset jo tuntuneet iholla. Eilen aamulla kun töihin matkasin, olisi takki ollut ihan mukava lämmike mutten tosiaan ajatellut, että näin yhtäkkiä kesä voi vaihtua syksyyn. Siltikään en suostu ihan vielä ajattelemaan, että nyt on syksy. Ainakin vielä muutama päivä eletään kesää, sitten syyskuun alkaessa voidaan ehkä alkaa miettimään syksyä, joohan? :)  Kuluneella viikolla..

Ahdistuin..
.. ajatuksesta, ettei sähköpostissa ole yhtäkään (!) lentolippua odottamassa reissaajaa! Vaikka suunnittelutyö syksyn matkaa ajatellen on kovassa vauhdissa on liput vielä ostamatta ja tämä jos joku aiheuttaa ahdistusta. Matka on aina jotenkin vasta oikeasti todellinen kun ainakin menolippu on plakkarissa ja lähtöpäivä kalenteriin merkitty. Jospa sitä kohta saisi lopullisen matkakohteen päätettyä niin sitten ahdistuskin varmasti helpottaa :)

Vain maailma on rajana ♥


Löysin..
.. Uusia kosmetiikka-ihastuksia, jotka varmasti jäävät jokapäiväiseen käyttöön omaan kotikylpylään. Nivean In-Shower Body Lotion Pampering Honey -vartaloemulsio on nimi-hirvityksestään huolimatta, loisto keksintö meille, jotka ovat äärettömän huonoja rasvaamaan ihoa suihkun jälkeen. Tämä suihkussa käytettävä kosteusvoide hierotaan iholle normaalin suihkugeelin jälkeen ja huuhdellaan sitten pois. Olin hieman skeptinen aineen toimivuudesta mutta kyllä, tämä on jotenkin helppokäyttöisempää kun ei tarvitse odotella ihon kuivumista ennen vaatteiden pukemista. Plussaa hurmaavasta tuoksusta! 
Toinen tämän kesän suosiksi noussut tuote on Konjack- pesusieni kasvojen puhdistukseen. Tämä täysin luonnollisista ainesosista valmistettu pesusieni ei vaadi muita puhdistuaineita lisäkseen, vaan puhdistaa kasvojen ja kaulan ihon ihan itsekseen ja korvaa näin ollen kaikki putsarit ja vanulaput! Omani ostin & Other Stories- kaupasta jo alku kesästä ja nyt kun sieni on ollut käytössä jo pidemmän aikaa, voin sanoa, että tämähän toimii! Ensimmäisen kokeilukerran jälkeen oli pakko testata ja putsata iho kasvovedellä vielä sienellä pesun jälkeen ja hyvinhän tämä sieni kasvot putsasi sillä kasvovedellä kostutettu vanulappu oli täysin puhdas. Ihana tuote kerrassaan!

Lemppareita ♥


Herkuttelin..
.. Hernesaaren Birgitan loistavilla hampurilaisilla ja nautin ihanasta merimaisemasta! Turhaan ei kyseistä paikkaa ole hehkutettu, sillä niin itse paikka kuin ruokakin ansaitsevat kaiken hahkutuksen. Tykästyin Birgitan sisustukseen takkoineen ja taljoineen kovasti ja voisin hyvin kuvitella, että jos minulla olisi oma pool house, se olisi sisustettu saman tyylisesti. Vaikka päivä ei ollutkaan aurinkoisen helteinen ei se yhtään vähentänyt paikan ihanuutta. Itseasiassa luulen, että sateisena päivänä, kun meri myrskyää vieressä, Birgitan tunnelma, takan lämmössä, vilttiin kääriytyneenä ja teemuki kädessä tekee sen, ettei tee mieli lähteä kotiin ollenkaan! 


Rentouduin..
.. Uusimman Elle-lehden ja kahvikupillisen seurassa eilen. Vaikka yritänkin kynsin ja hampain pitää kiinni kesästä, hiipii syksyiset asiat mieleen jotenkin salakavalasti. Kaupat ja lehdet pursuavat syysvärejä sekä vaatteissa että sisustuksessa ja ehkä hieman salaa täytyy myöntää, että odotan oikeastaan jo kuulaita ja pimeitä syys-iltoja sohvalla. Kesä on Suomessa niin lyhyt, että on jotenkin rikollista viettää aikaa sisällä yhtään enempää kuin on pakko ja siitä syystä onkin ihanaa kun saa käpertyä sohvan nurkkaan kahvikupillisen kanssa ja olla vaan!

Kahvi & Lehti ♥


Nautinnollista perjantaita Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥