perjantai 13. lokakuuta 2017

Viikkokatsaus vko 41

Huomenta ystäväiset! Perjantaihan se taas ja vieläpä 13. päivä. Itse en niinkään ole uskonut tuohon kolmannentoista päivän epäonneen mutta huomiona se nyt kuitenkin kaikille, joilla on ollut taipumusta kohdata epäonnea kyseisenä päivänä. Toivotaan, että kaikki kuitenkin selviäisivät päivästä suuremmitta vammoitta ja saataisiin kaikki nauttia kivasta perjantaista. Täällä on menty taas lujaa eikä ole juurikaan tarvinnut miettiä, mihin sen kaiken liikenevän vapaa-ajan käyttäisi, sitä kun ei ole ollut. Mutta näillä mennään ja kohtapa se lomakin jo häämöttää! Sanotaanko niin, että tarpeeseen tulee :) Viikkokatsauksen kuitenkin ehdin hätäpäissäni eilen illalla värkkäämään ja tässäpä perjantaiseen tapaan kuluneen viikon mieleenpainuneita hetkiä; Kuluneella viikolla olen..

Ihastellut..
Työtoverini tuomia kukkia ja mieheni tekemää rannekorua. Koko viikko on ollut jotenkin niin synkkä, että iloiset värit ja lämmin ajatus arjen keskellä piristää hurjasti! Olimme ystäväni kanssa puhuneet, että joskus kun muistaisi alkuviikosta ostaa kukkia niin saisi sitten koko viikon nauttia työpaikalla niiden kauneudesta ja niinpä ystäväni sitten heti maanantaina (vai oliko se kuitenkin jo tiistai..) toi meitä ilahduttamaan mitä kauneimmat ruusut! Kaunis kiitos rakas H  Uusi rannekoruni taas valmistui mieheni askarteluhommien lomassa ja siitä tuli kyllä mitä kaunein ja juuri sopivasti Roosa Nauha -päivän hengessä! Juuri tällaiset asiat ovat niitä arjen parhaita juttuja, huomioida läheisiä eikä tosiaan ole siitä kyse, että kaiken pitäisi olla jotenkin todella arvokasta rahallisesti. Tärkeintä on ajatus ♥ 

Pink & Pink ♥ 
Kastunut..
Läpimäräksi, joka päivä ja joka ikisenä ulkona vietettynä hetkenä. Vettä on tullut saavista kaataen koko viikon ja hetken jo mietin, että voiko tämä enää olla tottakaan. Mistä tätä vettä riittää ja mihin se oikein menee? Harkitsen vakavasti kuivauskaapin hankkimista kotiin, sinne voisi sitten näillä keleillä laittaa niin märät koirat kuin vaatteetkin. Kylpyhuone on jatkuvasti täynnä lenkkareita, takkeja ja housuja, joita parhaan mukaan yritetään saada kuivaksi ennen seuraavaa lenkkiä. Koiria sentään en ole roikkumaan laittanut vaikka märän koiran tuoksu nyt ei varsinaisesti ole mikään lempein Eau de Parfum.. Nooh, jos jotain hyvää niin tuleepahan samalla käytettyä useampaakin naulakossa roikkuvaa takkia tai housua, sillä läpimärkien vaatteiden kuivuminen vie aina tovin jos toisenkin. Onneksi takissani roikkuva koru muistuttaa päivittäin siitä, että ei tätä loputtomiin voi jatkua; There is always hope!

There is always Hope ♥ 
Löytänyt..
Parhaimman soittolistan pitkään aikaan! Spotifyssa pomppasi silmiini oma aikakapseli-niminen soittolista ja voi tytöt ja pojat, kuinka huikeita fiiliksiä ja muistoja tämä kyseinen lista onkaan allekirjoittaneelle kuluneella viikolla suonut! Lähes järjestäen jokainen biisi on aiheuttanut ilon kiljahduksia (ja kummeksuvia katseita työtoverini suunnalta) eikä hehkutuksesta ole ollut tulla loppua. En tiedä, miten tämä lista on luotu, sillä uskallan väittää, etten Spotify-historiani aikana ole kyllä tällaisia kappaleita kuunnellut sillä yksinkertaisesti en edes muistanut tällaisia kipaleita olevankaan! Musiikki ja musiikkielämykset ♥ Lukenut..
Uusinta Peter Jamesin dekkaria. Olin vähän jo päättänyt, että luen putkeen kaikki Kristina Ohlssonin kirjat mutta kuinkas sitten kävikään.. ElisaKirjan dekkaripiirin (of course kuulun dekkaripiiriin!) kuukauden kirjana on tässä kuussa uusin Peter James ja ajattelin sääsätäväni tämän odotettavasti jännittävän lukuelämyksen tulevalle lomalle mutta en yksinkertaisesti malttanut.. Ajattelin, että ihan vaan kurkkaan vähän, miltä alku vaikuttaa ja sittenhän se olikin jo menoa.. Kovin pitkälle en kirjassa ole kyllä päässyt sillä olenkohan kaksi sivua jaksanut iltaisin lukea ennen kuin silmät ovat väkisin painuneet kiinni ja kirja on kopsahtanut syliin. Tässä pimeydessä on muuten yksi ainoa hyvä puoli; jatkuva pimeys kun ainakin täällä päässä aiheuttaa myös jatkuvan väsymyksen! Eipä ole paljon tarvinnut unta iltaisin odotella.. :)

Katsonut..
Viime sunnuntaina huomasin, että C-Moren palveluun oli kuin olikin tullut jo aikaisemmin hehkuttamani Gåsmammanin kolmas kausi, jihuu! Koska arvelin että aikanaan vaivaamani lonkan koukistajien kipuilu saattoi johtua liiallisesta sohvalla rötväilystä, en uskaltanut katsoa kuin yhden jakson mutta sen perusteella voin jo arvella, että tämä kolmas kausikin tuo mukanaan mitä jännittävämpiä juonenkäänteitä.. Ehkäpä sitä voisi perjantain kunniaksi katsoa pari seuraavaa jaksoa ja vaikkapa jumpata samalla, as i wish.. 

Värittänyt & raportoinut..
Kuukausittaisia raportteja. Koska on taas se aika kuukaudesta, että raportointi vie suurimman osan työajastani, olen siis raportoinut. Ja koska elämässähän pitää olla väriä olen hankkinut tähän tarkoitukseen ihka-omat puuvärit! Kyllä kuulkaa näyttää tylsät luvut huomattavasti mukavammilta kun papereista löytyy värejä. No en tietenkään mihinkään virallisiin papereihin värejä laita mutta omiin muistiinpanoihini kyllä ja mahdollisimman paljon :) Ja on  sitä omiakin muistiinpanoja paljon mukavampi lukea kun asiat ja aiheet on järkevästi eroteltu väreillä :)

Väriä elämään!


Loistokasta Perjantaita kaverit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥