keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Kotona jälleen

Niin se vaan loma hujahti ja kotona ollaan taas! Kylmyys iski kyllä täysillä päin kasvoja lentokentällä eikä helteestä tai kuumuudesta ollut enää yöllä tullessamme tietoakaan :) Vuorokauden matkustuksen ja 16 tunnin lentokoneessa istumisen jälkeen koti tuntui kyllä maailman parhaalta paikalta ja parin viikon tauon jälkeen oli ihanaa painaa pää omaan tyynyyn ♥

Onnekseni minulla on mahdollisuus tehdä töitä myös etänä ja näinpä tiistainen työpäivä kotikonttorilta käsin sujuikin  vähän puolihuomaamattomasti (mutta kylläkin myös puolinukuksissa, heh..) työpöydän ja pesukoneen väliä viuhtoen. Pyykit on pesty ja laukut tuuletettu sekä kannettu varastoon odottamaan seuraavia seikkailuita.

Kaulakoru muistuttaa, että
matkailu on elämän suola :)

Pitkät lentomatkat menivät oikein hyvin, joskin jokainen meistä oli vakaasti sitä mieltä, että toooooosi pitkä on tuo lento Singaporeen.. Meillä oli mennen tullen välilasku Lontoossa mikä oli oikeastaan aika kiva etenenkin siinä mielessä että pääsi edes hetkeksi pois koneesta ja oikeasti ihan kunnolla jaloittelemaan ja kävelemään muuallekin kuin lentokoneen käytäville. Lentojen Vaihtoajat oli hyvinkin asialliset; mennessä reilu tunti (joskin tässä sai varsin suorin jaloin reippailla portilta toiselle ja toivoa jo etukäteen ettei ensimmäinen lento ole kovasti tai oikeastaan yhtään myöhässä) ja palatessa himpun verran vajaat pari tuntia jolloin ehti jo hieman katsella ympärilleenkin. Lensimme Norwegianin Dream Liner- koneella josta tykkäsimme jopa enemmän kuin Finnairin A350 mallista, jolla Kiinasta viime kesänä Suomeen lensimme. Minä en lentokoneista oikeasti mitään tiedä mutta pitkällä matkalla sitä jotenkin toivoo, että tilaa olisi edes hieman enemmän kuin tavallisessa sillipurkissa joilla etenkin pohjoismaiden lennot usein on tullut lennettyä.. Lisäksi kone oli aivan uusi joten se lisäsi kyllä mukavuuden tuntua entisestään.

Vielä on vähän matkaa kotiin :)

Nyt onkin sitten vuorossa taas arkinen aherrus mutta onneksi ihan kohta on jo joulu! Singaporessa oli joulutohinat jo täydessä vauhdissa ja joulupukki poroineen löytyi jo useammastakin kadun kulmasta. Eikös se siis tarkoita sitä, että täälläkin saa jo alkaa fiilistellä joulujuttuja ja paistella ensimmäiset piparit?! Kyllä se arki tästä taas lähtee kun on jotain kivaa mitä odottaa!

Kivaa keskiviikkoa kaverit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥