lauantai 4. marraskuuta 2017

Postikortti Singaporesta

Heippa ihanaiset! Terveisiä maailman toiselta puolen Singaporesta! Täällä toisella puolen palloa on lomailtu nyt lähes kaksi viikkoa ja aika on mennyt kuin siivillä! Kirjaimellisestikin oikeasti siivillä, sillä aluksi lensimme Suomesta Norwegianin lennolla Lontooseen josta pikaisella vaihdolla sitten suoraan Singaporeen. Norskin lento toimi äärettömän hyvin ja vaikka etukäteen hieman jännitimmekin ehtimistämme jatkolennolle Lontoossa niin hyvin ehdittiin. Tosin yhtään ylimääräistä aikaa ei Lontoossa hengailuun jäänyt mutta eipä ollut myöskään tuntien odottelua lentokentällä :) Tätä lentokenttä-hengailua kyllä oli loman edetessä luvassa ihan riittämiin..

Singapore By night


Singaporessa vietimme loman aluksi muutaman päivän ennen kuin jatkoimme kohti Vietnamia ja Phu Quocin paratiisisaarta. Singaporesta ei suoraa lentoa Phu Quociin ollut tarjolla ja niinpä ehdimmekin viettää hyvin maittavan lounastauon ennen seuraavaa lentoa Ho Chi Minhin lentokentällä. Phu Quocissa vietimme lomastamme kuusi päivää jonka jälkeen olikin taas aika hypätä koneeseen ja suunnata tällä kertaa kohti Malesian pääkaupunki Kuala Lumpuria. Jälleen stopattiin jo tutuksi käyneellä Ho chi minhin kentällä ja herkuteltiin lounasta jatkolentoa odotellessa. Kuala Lumpurissa vietimme kokonaista kaksi vuorokautta eli hyvin pikainen pyrähdys oli kyseessä. Tässä ajassa ehti juuri ja juuri nähdä kuuluisan Petronas Towerin tuplatorneineen sekä shoppailla uskomattoman edullisesti valtavissa kauppakeskuksissa. Tänne on ehdottomasti palattava vielä uudemmankin kerran!

Tickets to the heaven?

Malesian jälkeen suuntasimme loppulomaksi takaisin Singaporen miljoonakaupunkiin ja täällä sitä nyt ollaan! Aika on mennyt ihan valtavan nopeasti enkä oikein voi uskoa, että reissu lähenee loppuuaan, nyyh! Ei kuitenkaan mietitä sitä vielä vaan nautitaan lomasta viimeiseen asti :)
Tänään ajatuksena on suunnata aamupäiväksi hotellimme upeaakin upeammalle altaalle nauttimaan lämmöstä kuumuudesta ja iltapäivästä ohjelmassa on vihdoin katsastaa superpuut Gardens By the Bay- puutarhassa. Paljon lämpöisiä ajatuksia sinne pohjolaan! Täällä jatketaan vielä hetki lomailua :)

Arjen taas asetuttua uomiinsa luvassa on ainakin paljon matkajuttuja ja jospa sen Lukuhaaste 2017-katsauksenkin saisin vielä jonakin päivänä julkaistua:)

Shop til you drop?


Kaunista Lauantaita Murut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥