perjantai 24. marraskuuta 2017

Viikkokatsaus vko 47

Huomenta kaunokaiset! Sehän on perjantai, päivistä parhain! Ulkona on sysimustaa, kirjaimellisestikin siis Black Friday :) Vettä vihmoo tuulen tuiverruksessa lähes vaakasuoraan mutta eipä anneta sen haitata :) Muistetaan kuitenkin pukea lämpimästi ja laittaa heijastimet roikkumaan. Black Fridaysta puheenollen, ainakin allekirjoittaneen sähköpostiin on koko viikon kilahdellut erinäisiä tarjouksia ja niitä tutkiskellessa mietin että onko aikaisempinakin vuosina tätä Kiitospäivän jälkeistä perjantaita huomioitu Suomessakin näin näkyvästi vai onko tämä nyt ihan tämän vuoden juttu täällä pohjolassa? En ainakaan aikaisemmilta vuosilta muista, että näin vilkkaasti olisi asiaa mainostettu.
Kulunut viikko on edelleen vietetty saman vuosisadan flunssan kourissa ja uskotteko että alkaa pikku hiljaa muuten ottaa pannuun? Ääni on edelleen kadoksissa ja kurkkukipu sekä yskä vaivaa päivästä toiseen mutta kai tämä tästä vielä joskus helpottaa. Flunssasta johtuen on tekemiset ja menemiset olleet vähän niin ja näin mutta ainakin kotona on tullut oltua jos ei muuta :) Kuluneella viikolla..

Tutkin..

Kuten jo edellä maintsin, on sähköpostiin tipahdellut jos jonkinlaisia tarjouksia koko viikon ja niitä tässä on tullut tutkittua oikein urakalla. Lähinnä siksi, että joululahjoista osa on vielä ostamatta ja niitä silmällä pitäen olen yrittänyt bongailla sekä hyviä lahjaideoita että hyviä tarjouksia. Toinen, joka erityisesti on kiinnostanut on lentotarjoukset keväälle ja niitä tässä on nyt tutkittu kuin viimeistä päivää. Olen huomannut, että kun aikaa (tai voimia) ei ole muuhun kuin hengailuun (koska flunssa!), on hyvä keino parantaa mieltä tutkimalla matkakohteita ja lentoja! Eilen olin jo sormi vakaasti näppäimellä valitsemassa lentoja Chicagoon mutta pidin pintani. En yksinkertaisesti usko, että tyttäreni saisi koulusta taas lomaa ihan vaan sen tähden että äiti haluaa lähteä Chicagoon. Tosin onhan tässä hiihtolomat ja pääsiäisetkin vielä edessä että kyllähän niitä matkoja voi silloinkin tehdä.. Ja aina pitäisi kyllä olla ainakin yhdet lentoliput odottamassa! Saapa nähdä, selviänkö tästä mustasta perjantaista ilman yksiäkään uusia lentolippuja..

Piipahdin..
Keskiviikkona käväisin ehkä nopeimmalla reissulla koskaan Ikeassa. Koska kynttilävarannot olivat lähes huomaamatta päässeet uhkaavasti hupenemaan oli aika kipaista hakemassa täydennystä varastoon. Ilman kynttilöitähän tästä pimeydestä ei voi selvitä millään! Nuorimman koiraystävän rokotuksen jälkeen ohjelmassa oli vielä muitakin hoidettavia asioita joten päädyimme siihen, että mieheni tiputtaa minut Ikeaan ja käy sillä välin hoitamassa omat asiansa karvaisen kaverin auttaessa innokkaasti. Puolessa tunnissa suoriuduin kassan kautta takaisin autolle ja väitän, ettei Ikea-visiittiä voi paljonkaan tätä nopeammin suorittaa :) Ikeassa oli ihan joulu ja toivon että ehtisimme vielä lähipäivinä käydä  samaisessa kaupassa oikein ajankin kanssa sillä niin kaunista ja jouluista siellä oli. Tyttäremme toiveena olisi päästä nauttimaan pitkästä aikaa Ikean lihapullista, nämä kun ovat olleen ensimmäisestä maistelukerrasta alkaen hänen lempruokaansa!?

Time flies..
Jouluilin..
Täällä ei enää voida puhua hillitystä joulun odottamisesta sillä lähes kaikki jouluun liittyvät klišeet on tullut jo tehtyä. Aikaisempina vuosina olen jollain tapaa pystynyt hillitsemään itseni ja odottamaan joulujutuissa edes joulukuun alkuun mutta tänä vuonna kaikki on lähtenyt jotenkin lapasesta! Syytän flunssaa ja runsasta kotona vietettyä aikaa sillä muutoin en osaa selittää sitä että a) olen keittänyt jo ensimmäiset riisipuurot b) olen laittanut sekä ulkovalot että kyntteliköt (apua!) ja c) olen myös kuunnellut ensimmäiset joululaulut. Voin vaan kuvitella mitä kaikkea tässä ehtii ennen joulun saapumista vielä tapahtuakaan..

Haaveillut..
.. Uuden vuoden matkasta jonnekin. Ja siis ihan todella jonnekin, mihin vaan. Uusi vuosi ei ole koskaan ollut erityisesti oma suosikkijuhlani johtuen ehkä pimeydestä ja kylmyydestä. Tänä vuonna uuden vuoden päivä sattuu sopivasti maanantaille mikä mahdollistaisi sen, että kerrankin myös minä voisin olla vuoden vaihtumisen aikaan jossakin reissussa. Yleensä näin talousasioissa työskentelevän ei tarvitse haaveilla kuukauden vaihteen lomista mutta nyt siihen olisi pieni (ja lyhyt) mahdollisuus. Niinpä olen vähän sillä silmälläkin tutkinut jo mainittuja lentotarjouksia. Tukholma ja Kööpenhamina kutkuttelisi kovasti mutta katsotaanpa nyt..

Todiste siitä, että täällä odotetaan jo joulua..


Ihanaa viikonloppua ystäväiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥