torstai 18. tammikuuta 2018

Torstain toivotut

Huomenta ystäväiset! Kuka muuten muistaa sellaisen radio-ohjelman ajalta kivi & kuokka, kuin Torstain toivotut? Hah! Ohjelma tuli silloin kun internetistä ja tosi tv-ohjelmista ei ollut vielä tietoakaan ja viikon yksi kohokohdista oli tosiaan radiolähetys. Ohjelma tuli nimensä mukaan torstaisin radiosta ja siinä soitettiin kuuntelijoiden toiveita. Osa(rohkeimmat) soittivat ihan suoraan lähetykseen ja samalla lähettivät terveisiä ystävilleen. Sitten sitä kotona C-kasetille nauhoitettiin suosikkikappaleet ja toivottiin, ettei juontaja puhu biisien päälle :) Torstikset ♥

Vanhat kunnon
C-kasetit ♥
(kuva: Pinterest)

Täällä on aamu valjennut lumisena ja vihdoin saatiin myös eteläisimpäänkin Suomeen ainakin hetkeksi talvi! Vaikken talven suurin ystävä niin kovin olekaan, kuuluu mielestäni lumi silti talveen ja onhan ulkona huomattavasti kauniimpaa kun maa ja puut saavat ympärilleen lumikerroksen. Hieman sai aamulla autoa kaivaa kinoksesta mutta onneksi lumi oli sellaista pehmeän puuterista pakkaslunta joka siirtyy lähes puhaltamalla paikasta toiseen.

Muuten täällä onkin menty ihan tukkaputkella ja eilen kun illaksi ei ollutkaan hieman yllättäen mitään suunnitelmaa, tuli ihan sellainen olo, että jotain on nyt varmaankin unohtunut.. Noh, eiköhän se mahdollinen unohdus selviä ennemmin tai myöhemmin jos niikseen tulee :) Kevättä kohti mennään ja sitä odotellessa on mieli tietenkin halannut jo vähän reissunpäälle. Tällä hetkellä tuntuisi siltä, että viikko ihan perus-aurinkolomalla, missä vaan, tekisi terää. Lisäksi tuntuu, että Instafiidin mukaan joka toinen on jossakin päin maailmaa nauttimassa D-vitaaminia, niin kyllä siinä sitä on sitten itsekin haaveillut samasta. Hiihtolomalla tuskin suuntaamme lähimpiä laskettelukeskuksia pidemmälle mutta toivon totisesti, että johonkin väliin mahtuisi pieni (tai suuri) aurinkoloma.

"Joku" ilmoittautui marathonille!?
(Se en ollut minä)

Muutenkin täällä eletään harvinaislaatuista tilannetta sillä yhtäkään lentolippua ei ole sähköpostissa odottamassa ja muutenkin koko vuoden matkasuunnitelmat on lyömättä lukkoon. Ainoa varattu reissu mikä on tehtynä on kesäkuinen Tukholman marathon-visiitti (lentoliput on kylläkin vielä hankkimatta) mutta muuten on matkasuunnitelmat  täysin tekemättä. Se ei välttämättä ole huono asia lainkaan mutta kyllä allekirjoittanutta ihan hieman saattaa ahdistaa tyhjä matkakalenteri :) Marraskuiselta Aasian reissulta jäi kaivelemaan liian pikainen visiitti ja lyhyehkö stoppi Malesiassa ja niinpä toiveena olisikin suunnata ainakin osaksi mahdollista reissua samoille huudeille ja jatkaa sieltä sitten pidemmän pysähdyksen kautta jonnekin. Lisäksi mielessä kuumottelisi Vaihda vapaalle- blogin Elinan ja Tomin upeat kuvat ja kertomukset Etelä-Afrikasta.. Että haaveita ja unelmia kyllä löytyy!

Tästä matkakuumeesta ja matkahaaveilusta päästäänkin sitten oivana aasinsiltana siihen, että tulevana viikonloppunahan onkin matkamessut! Sinne siis mikäli muillakin on matkahaaveita ja halu tavata muita samanhenkisiä ihmisiä :) Lisäksi parhaillaan on menossa tosi mielettömiä matkamessu-tarjouksia joten eiköhän se olisi jo korkea aika laittaa vuoden 2018 matkakalenteri ajantasalle!

Toimeliasta torstaita kamut!


4 kommenttia:

 1. Etelä-Afrikka saa aina täältä suositukset! <3

  Meilläkin on perinteisesti tämä aika vuodesta se, kun mitään ei ole varattuna ja tulevia reissuja vasta suunnitellaan. Tai toki tiedossa on kyllä puolenkymmentä työmatkaa. :D Yksi niistä on jopa tosi siisti! Mutta ei niitä silti lasketa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo työmatkoja ei lasketa :) Eikä kyllä muitakaan -käyn siellä vain pikaisesti kääntymässä-matkoja. Teidän Etelä-Afrikan reissut ovat kyllä kasvattaneet täällä ihan melkoisen Afrikka-kuumeen! Kiitos siitä!

   Poista
 2. Italia ❤ Vai lasketaanko sitä, jos on siellä asunut? Rooma, Sperlonga, Dolomiitit, ruoka, juoma, ihan paras ilmasto.
  Suomi ja Helsinki. Viimeksi kesälomalla vasta jysähti. Upea pääkaupunki, paljon tekemistä, näkemistä ja olemista.
  Aasian paikkoja en luettele, kun täällä vähän ehkä pakostakin nyt matkustellaan. Mutta Japaniin on päästävä uudelleen. Fukuoka oli ihanan pieni ja sympaattinen kaupunki. Seuraavaksi jotain vähän vilkkaampaa.

  Australiaan toivottavasti pian. Adeleide ja Melbourne kohteina ja ystäväperheen luona vierailu. Kesällä Suomi: Helsinki, Vantaa ja Seinäjoki. Nähdään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Italia ♥, miten saatoin unohtaa! Japani on täälläkin "listoilla", toivottavasti sinnekin vielä jonain päivänä. Harmittavan harvoin sitä tulee huomioitua omia lähi-alueita joten kyllä se Helsinkikin on upea! Viime viikonloppuna tehtiin sellainen Helsinki-kierros Spåra Koffilla ystävän synttäribileissä ja Helsinki pisti talvi-iltana valaistuksessaan ihan parastaan :) Kiitos ihanasta kommentistasi ja paljon halauksia ♥

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥