tiistai 27. maaliskuuta 2018

Throwback Tuesday; 40 is new 30!

Huomenta tiistaihin! Tänään matkataankin ihan täällä kotimaan kamaralla ja palataan parhaan ystäväni synttäribileisiin :) Pyöreitä vuosia juhlittiin pari kuukautta takaperin tammikuussa ja voi miten huippu-ilta olikaan kyseessä! Juhlia vietettiin siis täällä Suomessa vaikka bestikseni onkin asunut ulkomailla jo vuosia, viimeiset vuodet Norjassa kuten ehkä täältä blogistakin on käynyt ilmi. Mielestäni oli kiva idea päättää järjestää juhlat täällä, tällöin myös Norjalaiset pääsivät tutustumaan samalla hänen synnyinmaahansa, osa vieraista kun ei ollut Suomessa koskaan aikaisemmin käynyt.

Ja koska kyseessä oli tärkeä juhlapäivä, lähdimme mekin mieheni kanssa kaupunkilomalle parinkymmenen kilometrin päähän Helsingin keskustaan ja yövyimme samaisessa hotellissa ystäviemme seurassa. Hotelli Lilla Roberts ansaitsee muuten kaiken sen hehkutuksen mitä siitä ainakin allekirjoittanut oli jo etukäteenkin kuullut. Kerrassaan upea miljöö keskellä kaupunkia!


Hotelli Lilla Roberts ansaitsee sydämen! ♥ 

Aloitimme illan yhteisillä onnittelu-drinkeillä ja -lauluilla ravintola Rosterissa, johon kaikki vieraat saapuivat aika tarkalleen samalla kellonlyömällä. Paikalle oli kutsuttu lähimmät ystävät ja sukulaiset niin täältä Suomesta kuin myös Norjasta. Vuonojen maastakin matkaan lähti kymmenen hengen porukka, huippua! Yhteensä meitä juhlijoita oli lähemmäs kolmekymmentä, mikä oli oikein sopiva määrä ihmisiä, sillä näin aikaa riitti jutella ja viettää kaikkien vieraiden seurassa myös itse synttärisankarilla!

Drinkkibaarista suuntasimme torin toiselle laidalle ja hyppäsimme meitä vartavasten tilattuun ratikkaan. Spårakoff kyyditti meitä ympäri kaupunkia parin tunnin ajan ja olipa muuten hauska kokemus ihan näin pääkaupunkiseudulla koko elämänsäkin asuneellle, saati sitten ulkomaisille vieraille. Puheista päätellen kaikki tykkäsivät hurjasti :) Talvinen Helsinki pisti nimittäin parastaan ja ympäri kaupunkia valaistut rakennukset antoivat kivan lisä talviseen ratikka-ajeluun. Palvelu ratikassa oli äärettömän ystävällistä ja juomat taatusti kylmiä, Heh! Ajelun aikana kuultiin ystävien toimesta myös läpileikkaus Helsingin nähtävyyksiin ja kyllä siinä naurettiin mahat kippurassa joillekin käännöslauseille sillä eipä ole muuten ihan kovin yksinkertaista kertoa englanniksi, mikä idea on Temppeliaukion kirkolla (joka näyttää ulkopuolelta lähinnä siis maastoutuneen kallion sisään) tai mitä tapahtuu piritorilla..

Spårassa on tunnelmaa!

Ajelun jälkeen suuntasimmekin askeleemme kohti illallista ja ravintola Cantina Westia. Synttärisankarin (ja myös kaikkien vieraiden) toiveena oli saada hyvää ja lämmintä ruokaa rennossa ilmapiirissä sekä niin, että ruokaa on myös riittävästi. Ei siis mitään hifistelyä tai piperrystä kiitos! Cantina Westistä meille oli varattuna kokonaan oma tila ravintolan ylemmästä kerroksesta, ja tämä osoittautui loistavaksi ideaksi! Näin saimme viettää aikaa omassa porukassa keskenämme (eikä juhlaväki kadonnut ympäri ravintolaa) ilman ulkoisia häiriötekijöitä :) Puheita, lahjoja sekä sitä ruokaakin riitti kaikkien tarpeeseen, aika vaan tuntui menevän hurjan nopeasti! Mutta niinhän se aina menee kun on hauskaa!

Ilmapallotkin pysyivät matkassa
mukana koko illan :)

Loppuillaksi suuntasimme vielä heittämään kannat kattoon sekä laittamaan jalalla koreasti yökerhon vilinään, jotta viimeisetkin energiat varmasti saatiin kulutettua tanssin keinoin :) Juhlat olivat niin huippukivat ja oli aivan huikaisevan ihanaa nähdä paljon tuttuja ja uusiakin kasvoja ympärillä!

Olen tässä nyt muutaman kuukaden aikana palannut ystäväni suureen merkkipäivään ja illan tunnelmaan monen monta kertaa enkä kylliksi voi juhlan järjestäjää ja synttärisankaria näistä bileistä kiittää! Kiitos rakas T ♥

Helsinki ♥ 

Parasta oli jälleen kerran viettää aikaa läheisten ystävien seurassa ja nähdä iloisia ilmeitä ympärillä. Jotenkin sitä pitäisi useammin muistaa kerätä porukka kasaan ja pistää bileet pystyyn! Ja vaikka otsikossa ehkä annetaankin ymmärtää että "joku" sattaisi potea ikäkriisiä, niin taitaapa  meistä nelikymppisistä ihan jokainen kuitenkin lopulta olla myös ihan sinut uudenvuosikymmenen tullessa mittariin :)


Tällaisella kotimaan reissulla matkattiin tällä viikolla, mihinköhän muistoissa seuraavan kerran matkataan..?

Kivaa tiistaita juuri Sinulle!


Throw back Tuesday on juttusarja, joka nimensä mukaisesti ilmestyy tiistaisin. 
Silloin muistellaan menneitä; palataan hetkiin, paikkoihin ja tapahtumiin, 
jotka ovat jääneet mieleen jostakin erityisestä syystä. 
Tervetuloa mukaan matkalle menneeseen!


1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit ♥