torstai 15. helmikuuta 2018

Ystävyydestä

Heippa ihanaiset! Eilen vietettiin ystävänpäivää ja olen niin iloissani, että tätä ystävyyden ja rakkauden päivää on vihdoin alettu viettämään myös täällä koti-suomessa ♥ Minusta päivän ajatus sekä idea on hyvin lämminhenkinen ja ei kai sitä koskaan voi liikaa iloita ja huomioida läheisiään? Vaikka luonnollisesti ajattelenkin niin, että jokainen päivä on hyvä päivä osoittaa rakkautta ja ystävyyttä niin onhan se kuitenkin kivaa, kun jonain tiettynä päivänä saa huomioida ihan erityisesti vai mitä mieltä olette?

Eilinen päivä oli muutenkin kerrassaan ihana, johtuen ystävänpäivän lisäksi myös samalle päivälle osuvasta syntymäpäivästäni! En oikeastaan koskaan ole pitänyt ikää numeroina juuri minään, ihan yhtä lailla hyvä tyyppi tai rakas ystävä voi olla 10 vuotias kuin 80 vuotiaskin. Kaikkia ikäryhmiä itseasiassa kuuluu omaankin ystäväporukkaani ja ihan jokaisesta olen iki-onnellinen!

Mitä se ystävyys sitten on?

Ystävyys on sitä, että tietää toisen olevan lähellä, henkisesti ja toivottavasti joskus myös fyysisestikin, vaikkei välttämättä sanottaisi sanaakaan..

♥ Ystävyys on tunne ja side toiseen! Ihmiseen, josta tykkää ja jota tekee mieli halata..

♥ Ystävään voi luottaa eikä ystävä tuomitse vaikka asioista oltaisiin joskus jopa eri mieltäkin..

♥ Ystävää on ikävä!


Toivottavasti kaikilla oli ihana ystävänpäivä eilen! Täällä heräillään pikkuhiljaa uuteen päivään (ja uuteen vuosikymmeneen!) ja ihastellaan aamu-unisin silmin upeaa kukkaloistoa kaikista niistä valtavan upeista kukkakimpuista, joita eilen juhlapäivänäni sain.

Kaunis kiitos kaikille onnentoivotuksista vielä tätäkin kautta ♥


Leppoisaa Torstaita ystäväiset!

Syntymäpäiväruusut ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥