perjantai 12. toukokuuta 2017

Viikkokatsaus vko 19

Perjantaita kaverit! Näin se vaan viikko taas sujahti ohi lähes huomaamatta ja on viikkokatsauksen vuoro. Kulunut viikko oli jos mahdollista, vielä edeltäjiäänkin kiireisempi ja tuntuu siltä, että vastahan pakkasin laukkuni ja suuntasin Osloon. Mutta uskottava se on, perjantai on täällä taas, ihanaa! Kuluneella viikolla..


Sain tuulahduksen..
.. Ja ensi kosketuksen kesästä, sillä Oslossa oli viime viikonloppuna jo suorastaan täysi kesä! Lauantai-aamuinen aamupalamme nautittiin ulkona terassilla ja vuoronperään meistä jokainen lisäsi aurinkorasvaa kasvoilleen, sillä niin lämmin auringonpaisteessa tosiaan oli. Jo lentokentältä ulos astuessamme tuli sama tunne, kuin aina lämpimään maahan saapuessa; se lämmin henkäys joka toivottaa matkailijan tervetulleeksi maahan tai kaupunkiin. Toivon koko sydämestäni, että sama vallitseva säätila saapuisi tänne meillekin, sillä kevään ensimmäiset aamukahvit kotiterassilla on vielä nauttimatta!

Summer in the City ♥


Herkuttelin..
.. Ystäväni lähettämillä suklailla ja kekseillä. Kuten viime viikon viikkokatsauksessa jo kerroin täällä, sain Saksalaiselta työtoveriltani super-suuren suklaalähetyksen suoraan kotiini ja kuluneella viikolla on tietenkin ihan vähän pitänyt herkutella näillä, lähes henkeä salpaavan hyvillä herkuilla. Parhaalta omassa suussani maistuivat Turkkilaiset keksit ja näitä on kyllä joskus saatava lisää :) Tiedättekö sen tunteen, kun joku maku maistuu suussa täydelliseltä? Nämä olivat sellaisia, uuh.

Taivaalliset keksit ♥

Ostin..
.. Tuliaisena Norjasta jälleen kerran erilaisia ruokatarvikkeita. Olenkohan joskus jo kertonut, että ulkomailla ollessani rakastan luuhata paikallisissa ruokakaupoissa? Jokaiselta matkaltani olen taatusti löytänyt ja tuonut jotain paikallisia herkkuja tuliaisena kotiin. Norjasta löysin tällä kertaa maailman parhaaksi noussutta pizzakastiketta. En ollut koskaan aikaisemmin ajatellut, että pizzaan voisi laittaa valkoista kastiketta, tavallisen tomaattikastikkeen sijaan ja kun tätä ensimmäisen kerran menneellä viikolla maistoin, ei paluuta entiseen enää ole. En vielä ehtinyt tutkia, miten tätä voisi itse valmistaa mutta uskon, että jatkossa oma pizzani sisältää tulevaisuudessa aina vaalean kastikkeen. Niin hyvää ja maku on taivaallinen!


Maailman paras pizzakastike ♥ 


Tapasin..
.. Monta uutta ihmistä ja tietenkin sain antaa myös paljon rapsutuksia kissa-herra Elvikselle. Aikaisemmin olen jotenkin hieman pelännyt kissoja mutta ystäväni kissojen ansioita minusta on tullut ainakin ihan vähän myös kissaihminen. Elvis on mainio tapaus ja me olemme jo selkeästi löytäneet yhteisen sävelen, sillä jos hän ei ole vieressäni odottamassa rapsutuksia, niin hänet mitä suuremmalla todennäköisyydellä löytää matkalaukustani. Elvis on seurallinen ja rakastaa ihmisiä (sekä rapsutuksia).

Elvis ♥

Maailman parasta perjantaita Sinulle! ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥