perjantai 23. kesäkuuta 2017

Viikkokatsaus vko 25

Juhannus ja perjantai, kaksi kivaa asiaa samalle päivälle joten eipä voi mennä kovin pahasti päivä pieleen :) Se on taas viikkokatsauksen vuoro ja koska näin pyhä- ja juhlapäivää mennään, niin viikkokatsauskin tulee tällä kertaa hieman normaalia myöhemmin. Muutenkin tässä on selkeästi ollut kuluvalla viikolla hieman leppoisampi aikataulu ja päivät ovat ikäänkuin lipuneet omalla painollaan ja se kai on ihan ihan hyvä asia; kesällä pitääkin ottaa rennosti! Mutta nyt sitten viikon parhaisiin hetkiin; Kuluneella viikolla..

Tapasin..
.. Ulkomailla asuvia ystäviäni oikein monin verroin ja vieläpä ihan täällä koti-Suomessa. Norjasta Juhannuksen viettoon saapunut ystävä noudettiin lentokentältä tiistai-iltana, jonka jälkeen suuntasimme vielä myöhäiselle iltapalalle hänen Suomi-perheensä luoksi. Vaikka tapasimmekin hyvin pikaisesti, on nopeakin yhdessä vietetty aika parempi kuin ei tapaamista ollenkaan. Samalla saimme vaihdettua kuulumiset koko porukan kesken ja vaikka yöunet jäivätkin hieman lyhyiksi, oli ihana tavata muutaman kuukauden tauon jälkeen. Toiset ulkomaan-asukkaat tapasimme sunnuntaina kahvittelujen merkeissä ja vaikka kuukausi sitten Pekingissä tapasimmekin, tuntui ihan siltä kuin aikaa olisi kulunut kauemminkin. Niin se ikävä vaan tulee lyhyemmässäkin ajassa. Ystävät ovat kyllä elämän suola!

Lentokenttä ja upea auringonlasku

Nautiskelin..
.. Kevätkauden viimeisellä ratsastustunnilla tiistaina, kun armas ratsuni Siro oli kanssani samaa mieltä siitä, että viimeisen tunnin kunniaksi voimme mennä ihan vaan hissukseen ja nauttia lempeästä kesäillasta. Niinpä me emme ottaneet stressiä ravi- tai laukka-askelista vaan kopsuttelimme menemään ihan vaan rauhakseen. Tunnin jälkeen oli tosi kiva olo hyvin menneestä keväästä ja siitä, että ehkä sitä on tullut myös opittuakin jotain. Se kai se on harrastuksen paras puoli; voi olla tyytyväinen itseensä ja etenkin siihen, että on saanut tehdä jotain, mistä tulee hyvä mieli! Tämä viikko on taas muistuttanut hetkessä elämisen tärkeydestä ja siitä kai ei koskaan voi muistuttaakaan liikaa; Eletään siis nyt!

Ostin..
Nespresson jääkahvikapseleita. Vihdoin ja viimein. Tämä oli keikkunut to do- listallani jo kesän special edition- makujen julkaisusta lähtien ja vihdoin sain homman hoidettua. Vaikka ei olekaan perinteisen aamukahvin voittanutta fiilistä ja makua niin tykkään kokeilla myös erilaisia kahviversioita. Jääkahvit ovat aina olleet mieleeni ja niinpä iloitsin suunnattomasti, että tämän kesän kausimaut olivat jääkahveille tarkoitettuja.

Nespresson kesäkahvit

Iloitsin..
 .. Huomisesta sulkapallotunnista! Edellisestä pelikerrasta on kulunut jo tovi joten päätimme uhmakkaasti ottaa vuoron huomisaamulle. Luit oikein, Juhannuspäivän aamuksi. Koska emme ole lähdössä Mittumaarin viettoon kymmentä kilometriä pidemmälle, päätimme että ihan hyvin voimme lauantaina kukonlaulun aikaan pelata tunnin sulkapalloa. Luulisin, ettei kentällä ole tuohon aikaan ruuhkaa ja olen super-innoissani tulevasta pelihetkestä jo näin etukäteen! Saapa nähdä, kuinka pelit sujuu ihka uusilla, Kiinasta tuoduilla sulkapalloilla :)

Nauroin..
.. Suunnitellessamme tulevia perheen kesken vietettäviä Juhannus-Olympialaisia anoppilassa ja etenkin kun mietimme, pelilajeja kisoihin. Kilpailulajeja on nyt kasassa kymmenkunta (muun muassa vesimeloonin syönti ilman käsiä sekä kiinalainen sulka-jalkapallo) ja jo etukäteen hirvittää jännittää, mitä tuleman pitää.. Panoksena on tietenkin mahtava yllätyspalkinto mutta sitäkin tärkeämpää taitaa kaikille olla voitto. Tässä perheessä kun ei oikeastaan kukaan niin välitä häviämisestä. Saapa siis nähdä, kuinka käy ja kuka vie mestaruuden mennessään!

Rentouttavaa & leppoisaa Juhannusta ihan jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥