maanantai 20. marraskuuta 2017

Vuosisadan flunssa ja kuulumisia

Huomenta kaverit! Täällä menikin kertaheitolla koko arki uusiksi vuosisadan flunssan ilmaantuessa paikalle. Ensimmäisen osuman sai mieheni jolloin ajattelin optimistisesti että minä säilyn tälläkin kertaa sairastumatta mutta mitä vielä. Tämä onkin sellainen tapaus että reilu viikko sitten kun kuume lähti nousemaan, ei vielä nyt viikkoa myöhemminkään olo ole mainittavasti parempi. Nyt ollaan siinä tilanteessa ettei ääntä tule juuri nimeksikään mutta kuume sentään on pysynyt poissa. Joka päivä olen ajatellut että kyllä tämä tästä ja tämän päivän täytyy olla parempi kuin eilinen mutta blaah! Viime viikko meni tosiaan niin ettei alkuviikosta jaksanut oikeastaan muuta kuin nousta sängystä hakemaan lisää lääkkeitä ja sitten kiiruhtaa takaisin peiton alle. Loppu viikosta uskaltauduin jo töihin mutta nyt näin jälkeen päin ajateltuna en tiedä, oliko se ihan fiksuin ratkaisu. Mutta näillä mennään! Josko tämä uusi viikko antaisi uuden mahdollisuuden parantumiselle?

Varsinainen viikkokatsauskin jäi flunssan jalkoihin mutta otetaan tässä nyt näin heti viikon alkuun muutamia palasia menneeltä viikolta. Kuluneella viikolla..

Luin..
Sen minkä flunssalta muuten menetti niin lukiessa voitti tai jotain sinne päin :) Ne hetket kun hereillä jaksoi olla tuli oikeastaan vain ja ainoastaan luettua kirjoja. Sivumäärällisesti ei lukumäärä varmaankaan ollut kovin huikaiseva mutta vähän kuitenkin. Aloitin jo lomalla lukemaan ystäväni suosituksesta Norjalaisen Anne B. Ragden Berliinin poppelit -trilogiaa ja tämä kirjasarja vei kyllä täysin mennessään! Jokainen näistä kirjoista loppui niin kutkuttavaan paikkaan että edellisen loppuessa oli pakko aloittaa seuraava osa. Kirjasarja kertoo Norjalaisesta Neshovin suvusta ja suvun pitkään jatkuneista salaisuuksista. Varsin mainiota luettavaa ja pitkästä aikaa jotain ihan muuta kuin dekkareita! Lämpimästä suosittelen!

Kuumia juomia on tullut nautittua
 viimeisen viikon aikana..
Suunnittelin..
Joulua ja tulevaa, jo perinteeksi muodolstunutta joulumatkaa Norjaan. Tässä kaiken pimeyden ja muun tylsyyden keskellä valoa on tuonut tieto siitä, että jouluhan on jo ihan kohta! Viikonloppuna kaivoin esiin pimeänajan ulkovalot ja haaveilin hakevani kukkakaupasta havupallokranssit etuterassia piristämään. Vaikken lumesta niin välitäkään, olisi varsin mukavaa saada vähän kirkkautta tähän synkkyyteen ja niinpä sain itseni kiinni toivomasta myös hieman lumisadetta. Tulevalle Oslon reissulle sen sijaan ei vielä ole suuriakaan suunnitelmia, sen tiedän kuitenkin jo nyt, että ruoka tulee taatusti näyttelemään suurta osaa tälläkin reissulla sillä Norjalaista, jouluisin tarjottavaa Ribbeä ehtii vuoden aikana kaivata jo monen monta kertaa! Niinpä luvassa on taatusti ainakin yksi jouludinneri :)

Nautin..
Koska tämä muuten hyvin kummalliseksi osoittautunut flunssa ei ole vienyt poikkeuksellisesti (?) makuaistia lainkaan (kop kop kop!), olen ehtinyt nauttia myös jo ensimmäiset Gingerbread Lattet! Tämä jouluinen harkku on mielestäni ehkä jopa himpun verrran parempaa kuin syksyinen Pumpkin Spice Latte ja piparkakkuversion ilmestyessä markkinoille tiedän aina ettei jouluun ole enää kovinkaan pitkä aika! Kahvistahan ei näissä juomissa ole kyllä kyse lainakan vaan enemmänkin jälkiruoista mutta koska kakut tai baakkelsit eivät koskaan ole olleet se omajuttuni, niin näistä juomista nautin kyllä aina täysin siemauksin :)

Rituals joulukalenteri ♥
(kuva lainattu täältä)

Etukäteis-fiilistelin..
Joulukalenteriani! Koska viime vuonna koin karvaan tappion ja jäin yrityksistä huolimatta ilman Ritualsin joulukalenteria, varmistin tämän vuoden kalenteri-asian jo hyvissä ajoin; Pyysin bestistäni koukkaamaan työmatkalla sijaitsevan myymälän kautta (Niin, Norjasta löytyy seKIN myymälä..) ja ta-daa! Kalenterit olivat juuri saapuneet myymälään. Vaikka jouluinen matkamme Norjaan sijoittuukin tänä vuonna vasta ihan jouluaaton korville niin kalenteri odottaa minua sitten saapuessamme. Ehkäpä teenkin sitten niin, että avaankin kaikki kalenteriluukut vasta jouluaattona! Siinä onkin sitten aika monta joululahjaa samalla kertaa :) Parasta on omata bestis joka auttaa niin suuressa kuin pienessäkin hädässä ♥ 


Kaunista viikkoa ystäväiset & pitäkäähän itsenne terveenä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥