perjantai 26. tammikuuta 2018

7 kuvaa viikolta, vko 4

Perjantai, mikä ihana syy kuunnella hyvää musiikkia ja miettiä kuluvan viikon taphtumia. Mieleeni hiipi yhtäkkiä, että jotain olisi kiva keksiä tänne bloginkin puolelle, onhan sentään viikon paras viikonpäivä! Jotenkin tässä on alkanut taas päästä pikkuhiljaa kirjoittelun makuun ja hetki sitten huomasin ikävöiväni blogin pariin eli ehkä tämä kirjoittaminen alkaa taas maistua ♥

Viikkokatsausta olen miettinyt paljon ja lähinnä sitä, mitä sen kanssa tekisin. Onko teistä vanhan mallinen (esimerkiksi tämä tai tämä) viikkokatsaus hyvä vai onko toisenlaisia toiveita? Viikkokatsauksia on tosi kiva tehdä ja samalla se antaa itsellekin hetkisen aikaa miettiä, mitä sitä onkaan tullut menneellä viikolla tehtyä, mutta onko se sellainen jota on kiva lukea? Nyt saa kommentoida ja kertoa ideoita & ehdotuksia! Kaikki palaute otetaan superisti vastaan!

Kokeillaan nyt tällä viikolla vaihteeksi tällaista; Tänä päivänä kun kännykkä kulkee mukana lähes joka paikassa, olen huomannut että valokuvattua tulee paljon enemmän ja niinpä ajattelin nyt laittaa kuluneelta viikolta napatut seitsemän kuvaa (viikossa on seitsemän päivää joten siitä seitsemän kuvaa, eikö vaan?) ja kertoa muutamalla lauseella tarinat kuvien takaa. Olisin ehkä muuten tehnyt itselleni säännön, että pitää valita seitsemän viimeisintä kuvaa (muistatteko muuten kun lapsena aina oli leikeissä erilaisia sääntöjä; ei sais tehdä noin mutta sit pitäis sanoa näin.. jne.. ♥) mutta koska luulen, että valokuva kaupan hyllyllä majailevasta maitopurkista tai paidan tuoteselostelapusta ei välttämättä ole ööh, kaunista katsella (?) niin ehkä kuitenkin voin hieman laimentaa pelisääntöä ja valita sellaiset kuvat, joissa on jotain oikeasti nähtävää? Tai noh, on ja ei mutta ainakin kuvissa olisi ehkä kiva näkyä muutakin kuin koiran häntä? Mutta tässäpä nyt sitten seitsemän kuvaa viikolta:Ensimmäisena kuva joka löytyy puhelimestani siksi, että lähetin kengistä kuva tyttärelleni sillä olimme tilanneet molemmille samanlaiset kengät kun eräänä iltana hermostuin siihen, etten omista yksiäkään kenkiä, jotka ovat käyttökelpoiset lähes säällä kuin säällä ja tämän lisäksi kenkien tulisi olla vielä hyvät jalassa eikä ulkonäkökään olisi pahitteeksi. Niinpä kenkien saavuttua lähetin tyttärelleni kuvan whatsupissa: Arvaa mitä posti toi tänään??? Siitä siis tämä kuva.
P.S. Olen ollut super-tyytyväinen tähän ostokseen joten jos joku on hyviä kenkiä vailla niin täältä lähtee vahva suositus!


Tämä oli niitä päiviä kun Fafa's sai yliotteen meistä.. Miksi, oi miksi, avasittekaan tämän syntisen ihanan paikan aivan liian lähelle kotikulmiani?! Ei ole Fafaksen falafelien voittanutta! Ilmeisesti kotona olisi ollut vaihtoehtoisesti ruokalistalla suvisoppaa tai vastaavaa kun eipä tarvinnut tätä perhettä paljoakaan suostutella suuntaamaan Fafaksen antimille kun joku tuon ihanan ravintolan nimen sattui mainitsemaan :)Kuva päätyi puhelimeeni kun piristin tyttäreni koulumatkaa Tanhupallon muododssa. Pitkästä aikaa Putouksessa on oikeasti hahmo, joka on hitokseen hyvä ja hauska! Ainakin siis ensimmäisen jakson perusteella mutta toivon todella, että Tanhupallo pysyy yhtä liikuttavan suloisena alusta loppuun ♥ Voin sanoa, että viime lauantain Putous-jaksoa ja eritoten tätä hahmoa on perheessämme katsottu kuluneella viikolla monen monta kertaa!Kellokuvia oli puhelimessani useampiakin ja syy siihen on se, että mieheni oli vailla uutta ja toimivaa urheilukelloa jota sitten pohdittiin ja mietittiin yksissä tuumin. Minua hieman harmitti ja pientä kateuden poikastakin saattoi olla ilmassa kun hän kelloja valitsi. Teatraalisesti sitten totesin, että kiva kun mun rahat menee silmälaseihin ja mammografiaan (tästä muuten täytyykin kirjoittaa oma postauksensa!) ja sä vaan ostelet kelloja :) Kaikki on hyvin eli mitään pattia ei oikeasti onneksi löytynyt mutta nyt on tutkittu. Olethan sinäkin muistanut tutkia rintasi?!Kuva on otettu iloiseksi onnenhetkeksi ja todisteeksi miehelleni, että pääsin ihan oikeasti erään ruudun läpi CandyCrush-pelissä. Olin pelannut samaa saatanallista ruutua jo pitkälti toista viikkoa ja vihdoin muistaakseni maanantaina pääsin ruudun läpi, jihuu! Noh, nyt olen taas vähintäänkin jumissa ja pelannut taas yhtä ja samaa ruutua koko viikon, argh! Alkaa olla hieman liian vaikeita nuo ruudut ilmeisesti minulle.. Ja selvennyksenä nyt ainakin rakkaalle hierojalleni, että olen pelannut kyseistä peliä kuluvalla viikolla ihan vaan oikeasti tosi vähän!


Kirottu Slime! Onkohan kukaan noin kymmenen vuotiaan lapsen omaava vanhempi voinut välttyä tältä raivostuttavalta limavillitykseltä. Meillä kotona slimen valmistaminen on kielletty jo joskus viime syksynä koska harva se päivä löytyi jos jonkin näköisä lima-versioita ympäri kotia. Jauhopurkki, pesuaineet ja silmälinssinestepurkit ammottivat tyhjyyttään koska oli kuulemma pakko tehdä vähän slimeä..  Niinpä sanoin, että omilla rahoillasi saat ostaa mitä tykkäät mutta kotona niitä ei enää valmisteta ja niinpä tämä kuva tuli puhelimeeni tyttäreni lähettämän viestin yhteydessä, kun toiveena oli ihan vaan kipaista hakemassa vähän jotain tiettyä slimeä..
Ystäväni Laban! Huomasin tämän lapsuuteni hahmon pilkistävän eräältä hyllyltä keskiviikkoiltana ja koska hän niin hellyyttävästi sieltä kurkkaili, oli minun pakko hakea puhelin ja jakaa kuva sosiaalisessa mediassa. Laban on minun lapsuuteniajan kirjahahmo ja olen myös tyttärelleni lukenut useita Laban-satuja iltasaduiksi. Hän on kiltti ja suloinen joten eipä sitä paljon suloisempaa iltasatu- ja pehmoleluhahmoa voisi oikeastaan ollakaan. Laban ♥


Tällaista siis tällä viikolla! Katsotaan sitten ensi perjantaina taas, millainen viikkokatsaus silloin saadaan aikaiseksi :)

Leppoisaa viikonloppua & Parasta Perjantaita just sulle ♥

2 kommenttia:

 1. Kiva, kun kirjoittaminen innostaa taas. Oli mukava lukea tätäkin tekstiä, hyvin kirjoitat ❤️
  Vesku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vesku, kiva kuulla ♥ Kiitos sinulle kommentistasi!

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥