keskiviikko 9. elokuuta 2017

Arjen lempparit ja inhokit 5+3

Keskiviikkoa ystäväiset! Kuten huomaatte, on lomamoodi ottanut kirjoittajasta vallan ja hieman on hakusessa sekä viikonpäivät että vuorokauden ajat! Mutta niinhän sitä lomalla saakin, eikö? Kesällä on kiva ottaa rennommin ja niinpä listasin tämän hetken lemppareita, jotka ovat tänä kesänä osoittautuneet must- jutuiksi niin arjessa kuin vapaallakin. Tämän lisäksi pari inokki-asiaa luvassa myös, eli sellaisia, jotka ovat nostaneet ärsytyskynnystä enemmän kuin yhden askeleen verran :)


Arjen lempparit Top 5:
  • Mustat (vajaamittaiset) housut. Koska kesä ja useimmiten paljaat nilkat :) Toimivat niin arjessa kuin vapaalla ja etenkin nilkat paljaaksi jättävä malli on ollut kivaa vaihtelua normihousuihin. Tennareiden kanssa asusta tulee vielä astetta rennompi eli housut sopivat oikeastaan tilanteeseen kuin tilanteeseen. Samaisia housuja kaapistani löytyy useammat yksilöt, eri mittaisilla lahkeenpituuksilla tietenkin :)
  • Harmaa neuletakki. Koska Suomen kesä ja kylmyys :) Silloin kun taivaalta voi sataa hetkenä minä hyvänsä vaikka pieniä mummoja ja vastaavasti seuraavalla minuutilla aurinko porottaa tosi kuumasti, on villatakki loisto valinta arkeen ja siistimpänä versiona miksei juhlaankin. Ilman neuletakkia ei oikeastaan koskaan kannata lähteä yhtään mihinkään, sen olen vuosien saatossa oppinut!
  • Iso(hko) käsilaukku. Koska juurikin edellä mainittu villatakki ja muut tarvittavat tavarat. Mukana kulkee aina tietenkin ne perus-kamat vesipulloineen ja muistikirjoineen mutta laukusta saattaa välillä löytyä jos jonkin näköistä esinettä ja asiaa. Tänään etsiessäni erästä tärkeää paperia, löytyi sisältä niin lentolippua, käsidesiä kuin sukkiakin.. En tiedä, miksi sukat, koska ylipäätään vihaan sukkia mutta arvaan, että olen sukat laukkuuni unohtanut joko edelliseltä lentomatkalta tai hieroja-käynniltä. Näissä molemmissa kun ei ilman sukkia mielestäni voi olla.. 

  • Kynsilakat. Koska huolitellut kädet ja kynnet viimeistelevät kokonaisuuden. Sunnuntai on yleensä kynsienlakkaus-päivä ja samalla käyn läpi tulevan viikon ohjelman ja tsekkaan perheen kalenterit. Käytän aina pikakuivattajaa koska olen hieman malttamaton odottamaan lakan kuivumista. Ilman kuivattajaa onnistun taatusti sohimaan lakat ruttuun alta aikayksikön! Kynsilakan värit vaihtelevat kausittain mutta ikuinen suosikkini taitaa silti olla vuoden ajasta riippumatta ranskalainen manikyyri.

  • Kuulokkeet. Koska musiikkia sen olla pitää! Kuuntelen musiikkia niin työpaikalla kuin lenkilläkin ja kuulokkeista musiikin kuulee yksityiskohtaisemmin ja tarkemmin. Ei ole kerta tai kaksi kun olen repeatilla soittanut jotakin tiettyä kohtaa biisissä ihan vaan loistavan rumpu- tai kitarasoolon vuoksi. Spotify on maailman parhaita keksintöjä vaikka siinä(kin) asiassa olin hyvin myöhäisherännäinen :) Kiitokset bestikselleni tutustuttamisesta aikoinaan Spotifyn saloihin! 

Arjen inhokit Top 3:


  • Sukkahousut. Ehkä kamalin keksintö ikinä. En vielä tänä päivänäkään ole löytänyt sukkahousujen ihanuutta tai tärkeyttä. En ymmärrä, miten näiden kanssa tulisi elää ja olla niin, etteivät ne veny, valu tai hajoa! Ja uskokaa kuulkaa, että kokeiltu on sekä halpoja että kalliita, ohuita ja paksuja, eikä meidän yhteistyö vaan toimi. Välttelen sukkahousu-tilanteita viimeiseen asti enkä muuten ole pukenut lapselleni (edes vauva-aikana!) näitä kirottuja kapistuksia koskaan päälle! Luojan kiitos nykyään on olemassa muitakin vaihtoehtoja hame- tai mekkopäiviä varten :)
  • Ärsyttävät mainokset sekä radiossa että televisiossa. Viime aikoina esimerkiksi eräs monivitamiini-mainos on aiheuttanut sen, että tiedänpä ainakin mitä tuotetta EN IKINÄ tule ostamaan! Jotkut mainokset (kuten edellä mainittu) aiheuttavat niin suuren ärsytyksen että tekisi mieli soittaa mainostajalle ja kysyä, oliko heillä ihan todella ajatuksena saada joku ostamaan kyseistä tuotetta tai palvelua?!
  • Talouspaperi, jota on nykyään lähes mahdotonta löytää normaalikokoisena tai normaalipaksuisena. Siis oikeasti, pitää kyllä olla sitä sun tätä mallia (minipieni, puolikas, jättisuuri, haiseva, tuoksuva, kuvioitu. Kas kun ei vielä kiharrettu.), mutta  yritäpä löytää sitä ihan tavallista niin eipä olekaan ihan yksinkertainen homma se! 


Kaunista Keskiviikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥