keskiviikko 2. elokuuta 2017

Hattu täynnä tähtiä

Se on kuulkaa jo elokuu! Havahduin siihen eilen kun huomasin viinimarjapensaiden hehkuvan punaisuuttaan ja mielessäni mietin, että nytkö jo!? Sitten totesin, että niinhän viinimarjojen kuuluukin jo tähän aikaan kypsyä. Minusta elokuu on vielä ihan täysin kesäkuukausi ja syyskuunkin lasken kuuluvaksi nimestä huolimatta enemmän kesään kuin syksyyn. Olen aina pyrkinyt pitämään kesälomanikin vasta elokuussa ja olen ehdottomasti sitä mieltä, että koulujen lomakausi pitäisi siirtää niin, että koulut loppuisivat vasta juhannuksena ja vastaavasti alkaisivat vasta syyskuussa.

Meri & Aurinko ♥

Oikeastaan elokuu on minusta myös paras kesäkuukausi. Silloin ei enää ehkä ole liiallisia  odotuksia säiden puolesta, lähinnä tuntuu, että monet ovat jo ikäänkuin luovuttaneet kuumien kesäsäiden suhteen ja että kaikki paiste, helle ja kuumuus on vaan ekstraa. En tiedä, mikä on todellinen totuus säiden suhteen mutta jotenkin tuntuu, että monesti elokuussa on vasta päästy nauttimaan kesän parhaista ilmoista.

Niinpä suunnitelmissa onkin nauttia täysin rinnoin elokuun lämpimistä päivistä ja pimenevistä illoista. Vielä on rutkasti aikaa toteuttaa kesähaaveita mikäli kaikkia kesähaaveita tai toiveita ei vielä ole tullut tehtyä. Keväällä kirjoittamani Kesän to do- listan pääset katsomaan tästä. Merkitisin listaan check! - merkein ne kohdat, jotka listalta on jo tullut tehtyä :) Muutamia toiveita on siis itsellänikin vielä toteuttamatta mutta kuten sanoin, onhan tässä vielä aikaa :) Pimenevissä illoissa on ihan oma kesän tuntu ja rakastan iltoja, jolloin voi istua terassilla kynttilän valossa viltin alla ja nauttia hetkestä. Siitä, että kesä viipyy vielä hetken täällä. Siitä, että olo on vähän kuin siinä laulussa; hattu täynnä tähtiä! Mitä se sitten kenellekin tarkoittaa :) Minulle se tarkoitta sitä, että on hyvä olla. Sitä, että on onnellinen.


Tälle päivälle on luvattu ainakin tänne eteläisimpään Suomeen kaatosadetta ja myrskytuulta mutta siitä huolimatta, Kaunista keskiviikkoa ystävät!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥