lauantai 12. lokakuuta 2019

Elämän karusellissa

Bestikseni huikkasi muutama päivä takaperin, että edellisestä blogikirjoituksesta on kulunut näinä päivinä puoli vuotta. Puolen vuoden mittaiseksi se venähti tämäkin tauko. Lukeekohan muut kuin minä vielä blogeja?

Elämä on vienyt mennessään ja edelleenkin koen jonkinlaista someähkyä enkä ole jakanut muutamia kuvia enempää henkilökohtaisissa somekanavissanikaan aikoihin. Vaikka voi mitä elämyksiä ja ihanaa arkea tähän puoleen vuoteen on mahtunut! Niin kai se pitää ollakin, että arjen soisi olevan vähintäänkin hyvää, siitähän tämä elämä aika suureksi osaksi valtaosalla meistä kuitenkin koostuu.Kun puolitoista vuotta sitten (mihin tämä aika menee?!) aloitin nykyisessä työpaikassani, en kuuna päivänä olisi voinut kuvitella, kuinka tulen työstäni pitämään! Olen edelleen, tämän puolentoista vuoden työskentelyn jälkeen hieman häkeltynytkin siitä, että oikeasti työ, josta maksetaan vielä  palkkaakin, voi olla tällaista! Kun kirsikaksi kakun päälle saa vielä huikaisevan mahtavat työkaverit, ei parempaa voi saada. Niinpä täällä sitten yhtälailla on nautittu niin arjesta kuin vapaastakin. Elämä on vienyt ja minä olen tottavie hypännyt kyytiin! Tuntuu kuin kokonainen uusi maailma olisi avautunut uuden työn myötä ja niinhän se kaiketi onkin.

Kuva Vaihda vapaalle/ Elina


Vasta nyt, puolentoista vuoden jälkeen olen tajunnut, kuinka väsynyt ja tympääntynyt, huonovointinenkin olin ennen nykyistä työtäni. On se vaan ihmeellistä, miten sitä ei välttämättä itse edes tajua, kun ei paremmasta tiedä. Kannustan siis ihan jokaikistä tavoittelemaan unelmia ja uskomaan siihen, että itsekin voi vaikuttaa omaan elämään ja elämän kulkuun. Huonoon oloon voi tottua ja sitä saattaa jopa pitää normaalina mutta jos mieli ja suu on enemmän maan kuin taivaan suuntaan niin olisi kaiketi aika tehdä jotain. Ihan kaikkeen ei tietenkään voi itse vaikuttaa mutta välillä kannattaa rohkeasti heittäytyä ja uskaltaa. Uskaltaa vaikka pelottaisi hitokseen.

Syksyistä lauantai-iltaa!

P.S. Postauksen kuvat on otettu syyskuiselta tyttöjenreissulta Pariisista, ehkäpä siitäkin juttua luvassa myöhemmin. Seuraavaksi kuitenkin edellisen kerran lupaamani New Yorkin jatko-osa.. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥