maanantai 24. heinäkuuta 2017

Aikaiset aamut, myöhäiset illat

Huomenta ystäväiset! Voi mikä ihana kesäviikonloppu onkaan ollut ja vaikka taas on maanantai, inhokki päiväni, tuntuu viikonlopun kosketus vielä kauniina mielessä. Voi kunpa sitä olisikin saanut jäädä aamulla kotiin ja kietoa peittoa tiukemmin ympärille! Säät suosivat ainakin meitä täällä eteläisessa Suomessa asuvia oikein olantakaa ja koko viikonloppu oli kaikin puolin mitä mainioin. Otsikosta voi jo ehkä päätellä, että jo tutuksi tullut kesän aikataulu ja kaava oli se, että aamulla aikaisin herätään ja illalla myöhään nautitaan kesän lämmöstä, oli lomaa tai ei. Varsin hyvä kombo, sanoisin :) Päiväunet piristävät sopivasti niin, että illallakin jaksaa vielä valvoa.

Kesäilloissa on ihan oma taikansa ja lauantaina kun istuimme (hetkinen, oliko se todella ensimmäistä kertaa tänä kesänä!) oman terassin nojatuolissa, lasissa jääkylmää kuohuvaa. en voinut olla miettimättä muuta kuin sitä, että kestäisipä tämä hetki ikuisesti! Kunpa ympäri vuoden voisi nauttia lämpimistä kesäilloista ja linnunlaulusta. Jutella niitä näitä ja olla vaan.

Kuohuvaa kesälle ♥

Perjantaiset nimipäivä-kemut olivat jättimenestys ja kuten jo Viikkokatsauksessa  sanasella mainitsin, myös lahjat, jotka mieheni kanssa päivänsankareille keksimme, osoittautuivat hulvattoman hauskoiksi! Myönnettäköön, että lahjaidea oli oikeastaan alun alkaen tyttäreni idea, joten täysin en voi kunniaa idean keksimisestä ottaa, mutta hieman kun muokkasimme alkuperäistä ideaa niin hyvä tuli! Olimme etukäteen päättäneet jokaiselle lahjan saajalle värin ja siitä lähdettiin liikkeelle. Ideana oli se, että jokaiselle valitaan ainoastaan tämän kyseisen värin värisiä tuotteita tai esineitä, joille kaikille tulee olla järkevä käyttötarkoitus. Olemme kaikki sitä mieltä, että on hölmöä antaa lahjaksi jotain vain koska jotain tulee antaa ja niinpä ihan todella teimme aivotyötä keksiessämme jokaiselle oman näköistä ja tarpeellista tarviketta. Keltaisesta paketista löytyi muun muassa aurinkorasvaa, banaani ja kynsiharja, punaisesta paketista laastareita, silmälaput sekä juomapullo. Vihreä paketti sisälsi ainakin yrttejä kasvimaalle, stimulointipallon ja omenan. Vaikka idea olikin tyttäreni, päätimme itse keksijältä salaa kanssa kasata paketin myös nuorimmalle nimipäiväsankarille. Hänen pakettinsa väri oli vaaleansininen ja tämä paketti sisälsi muunmuassa jääpalamuotin, kynätelineen sekä askarteluteippiä. Hauskinta koko hommassa tietenkin oli ensin lahjojen sisällön miettiminen mutta myös hetki, kun lahjansaajat availivat pakettejaan. Voi sitä naurun ja ilon määrää! Tämä idea on kyllä pidettävä mielessä tulevaisuudessakin, sillä vaihtoehdoissa vain taivas (tai kekseliäisyys) on rajana.

Nimpparilahjat ♥

Lauantai- aamun käytimme yleishyödyllisesti anoppini mansikkamaan tyhjentämiseen ja oman pakastimen täyttämiseen. Kesän mansikkasato löytyy nyt sopivissa pusseissa oman pakastimen kätköistä, josta marjat on helppo napata smoothieen tai jälkiruokiin, nam! Lisäksi teimme jo perinteeksi perheessämme käyneen joulukuusen valinta -retken omaan metsikköön, jossa jokainen paikalla oleva perhe valitsee haluamansa kuusen tulevalle joululle ja sitoo merkiksi nauhan kuusen latvaan odottamaan joulua. Tämähän nyt kuulostaa ihan hullulta; heinäkuussa valitaan joulukuusi.. Jep, se on kuulkaa tarkkaa hommaa ja antaumuksella se on vitsa väännettävä! Joulukuusen valinta on vuotuinen perinne ja jokaisella valintakerralla kaikki tietenkin ovat sitä mieltä, että oma valinta on se paras! Nauhan väristä sitten talvella lumisohjossa taistellessa  tiedetään, mikä kuusi on kenenkin. Että nyt on ensimmäiset jouluaskareetkin sitten tehty :)

Mansikka ♥

Sunnuntai käytettiinkin sitten rentoiluun ja piha-askareisiin ja ehdimmepä myös käydä nauttimassa virkistävät jäätelöt järvenrannassa. Kerrassaan mainio kesäviikonloppu♥ Näitä soisi tulevan vielä monen monta tänä kesänä!  Tulevalle viikolle on luvattu helteitä ihan koko Suomeen, joten nyt vaan uikkarit esiin ja rannalle!


Nautinnollista alkavaa viikkoa Sinulle! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥