tiistai 4. heinäkuuta 2017

Elämä on

Huomenta ihanaiset! Pahoittelut lähes viikon kestäneestä blogihiljaisuudesta mutta kuten Facebookin puolella perjantaina kerroinkin, niin elämä saattaa välillä yllättää. Siitä johtuen jäi viime viikon viikkokatsauskin väliin, sillä lähdimme hyvin pikaisella varoitusajalla Hollantiin, saattamaan tätini viimeiselle matkalle. Tästä johtuen, en ehtinyt juuri muuta kuin laittaa pari vaatekertaa laukkuun ja suuntamaan lentokentälle. Että näin. Mutta nyt sitten ollaan taas takaisin arjessa ja nautitaan siitä kaikesta ihanasta, mitä meillä täällä maanpäällä on!

Majakka seisoi rannalla ylväänä kuten ennenkin
 ja auringonlaskun värit näyttivät ihan yhtä kauniilta
kuten mielessäni muistinkin ♥


Hollannista vielä sen verran, että kun edellisestä visiitistäni tuohon kukkien maahan on vierähtänyt jo tovi, niin kylläpä olikin ihana (vaikkakin surullisissa asioissa) palata tutuille seuduille pitkähkön tauon jälkeen! Toisaalta tuntui ihan siltä, että paikka olisi aivan uusi mutta toisaalta taas mieleen palasi kaikki muistot ja aivan selvästi muistin, missä jäätelöauto on käynyt kääntymässä ja missä sijaitsikaan se paras ruokakauppa :) Ruokakaupat ovat ulkomailla kyllä ihan parhautta! Taas tuli laukkuun napattua niin juustoja kuin lempparisuklaitakin. Muuta turismia emme sitten oikeastaan reissussa ehtineetkään harrastaa. Amsterdamin lentokenttä Schiphol taas oli mielestäni kokenut jonkinasteisen kasvojenkohotuksen ja yllätti ehdottomasti uudemmalla ja ehommalla ilmeellään. Edellisen kerran kentällä käydessäni näin ensimmäisenä maahan saapuessani maassa makaavan, verisen ja elottoman ihmisen, joten ehkäpä kaikki muu tuntui siksikin enemmän normaalilta. 

Hollantilainen Orkidea ♥


No entäs ne kukat sitten.. Voi apua, kunpa meillä täällä Suomessakin kymmenen kappaleen Pionikimppu maksaisi vaivaiset neljä (!) euroa! Tai 50 kappaleen ruusukimppu kymmenen euroa. Huokailin miehelleni kukkakaupassa, että kunpa meilläkin.. Ja vallinnanvaraa totisesti riitti, tykkää sitten enemmän hörhellyksestä tai yksinkertaisuudesta, kaikkea oli taatusti tarjolla. Olin suunnitellut tuovani mukanani muutaman kukkakimpun, mutta se sitten jäi kiireestä johtuen vain haaveeksi. Ehkäpä ensi kerralla sitten!

Touhukasta tiistaita kaverit!

2 kommenttia:

 1. Hollanti on yks niistä paikoista mihin mä aion palata muutaman vuoden sisällä. Kaino haave kiertää ne paikat joissa kummit on mua kierrättänyt lapsuuden kesien aikana. Siihen ei taida päivä eikä kaks riittää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että sullakin on Puukenkä-historiaa☺️ Meillä oli niin pikainen reissu, että paljon jäi näkemättä mutta kyllä sen verran nähtiin, että muistot tutuista paikoista tulvi mieleen! Ehdottomasti sun täytyy lähteä! Onneksi kyseessä on varsin pieni maa, joten lyhyemmässäkin ajassa ehtii, ainakin jotain!

   Kiitos ihanasta kommentistasi Annukka❤️

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥