maanantai 28. marraskuuta 2016

Viikon Parhaita Hetkiä

Kun arjessa on jatkuva kiire, niin sitä ehtii kokea ja saada aikaan yllättävänkin paljon. Edellinen viikko oli työn puolesta kiireisempi kuin aseman ovat aamuruuhkan aikaan ja työpäivät venyivät iltaan asti. Kuitenkin ehdin myös tehdä vaikka ja mitä muutakin, kuin pelkkiä työasioita. Koen, että paineen alla, pienessä kiireessä sitä on tehokkaampi ja asiat valmistuvat ikään kuin helpommin pienen pakon edessä.

Menneellä viikolla ehti olla monia mukavia hetkiä, alla muutamia näistä:

Tiistai-illat vietämme hevostallilla tyttäreni harrastuksen parissa ja siinä samalla pääsen minäkin halailemaan tallin asukkeja. Nämä tiistain ratsastus- ja tallihetket ovat yksi viikon kohokohta, joista yritän pitää kiinni, ihan jo oman mielenterveytenikin vuoksi. Parasta terapiaa kiireiselle ja työn täyttämälle mielelle on, kun pääsee halaamaan ja rapsuttamaan heposia. Tallilta tullaan kotiin aina iloisena, innostuneena ja hymy korvissa.

Keskiviikkona selasin ennen nukkumaan menoa postilaatikkoon kolahtaneen Elle- lehden ja uppouduin täysin kauniiden kuvien maailmaan. Ajatukset saa kyllä lyhyessäkin ajassa nollattua (jos ei siis nukahda kesken kaiken!) katselemalla kauniita kuvia tai lukemalla muutaman sivun suosikkikirjasta. Pidän perinteisestä painetusta paperilehdestä enemmän kuin digi-versioista ja luen viikonloppuisin Hesarin aina kannesta kanteen ajan kanssa, kera suuren kupillisen kuumaa kahvia.

Gilmore Girlsin uudet jaksot ilmestyivät juuri parahiksi, viikonlopun kynnyksellä perjantaina Netflixiin ja olin etukäteen jo päättänyt, että koska lauantaina olisi aikainen herätys, pääsisin nauttimaan Lorelain ja kumppanien seurasta vasta lauantaina. Suunnittelin maistelevani justoja kera lasillisen punaviiniä ja näin teinkin. Oikein mainio lauantai siis!

Ensimmäistä adventtia vietettiin kotona ihan vaan oman perheen kesken; yksi lueskeli kirjaa koira kainalossa, toinen pelaili kännykällä pelejä ja kolmas valmisteli illallista. Välillä tuntuu parhaalta juurikin tuollaiset pienet asiat; koko perhe suunnilleen samassa paikassa, samaan aikaan eikä kenelläkään ole kiire mihinkään. Aloitin myös jouluvalmistelut adventin kunniaksi ja paketoin ensimmäiset joululahjat. Sain aikaisemmin viikolla Dermosililta tilaamani paketin, joka sisälsi myös lahjaksi tarkoitettuja tuotteita ja niinpä päätin kääräistä ensimmäiset lahjat jo pakettiin. Sunnuntain kruunasi herkullinen feta-uunilohi, yhdessä smetana- perunamuussin kera. Reseptin näihin molempiin sain Stockmannin kalamestarilta kauppareissun yhteydessä ja ruoasta tuli tosi hyvää!

Kaikinpuolin oikein mukava viikko siis takana. Tulevana torstaina alkaa jo joulukuu, joten tästä on varsin hyvä jatkaa uutta, jo alkanutta viikkoa!                                               Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥