keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Watch & Read

En oikeastaan arjessa ehdi juurikaan katsomaan televisiota mutta yksi tapa ja tottumus minulla on; iltaisin nukkumaan mennessä katson aina jotakin Netflixistä. Tällöin on päivän oma hetkeni jolloin voin kääntää ajatukset offille ja sulkeutua pieneen viihdyke kuplaan. Aloitin jokin aika sitten katsomaan Sons Of Anarchya hieman epäillen, onko sarja lainkaan mieleeni, mutta kuinkas sitten kävinkään; olen joka yö riekkunut liian myöhään, koska en ole malttanut lopettaa katsomista. no senhän tietää, että aamulla herätessä väsyttää, iltapäivällä on pakko ottaa power napit ja illalla ei sitten taas ole väsyttänyt lainkaan. Varsinainen noidankehä ja kierre siis meneillään..



Lukulistalla on parhaillaan työnalla Liane Moriartyn Tavalliset pikku pihajuhlat, joka nimensä mukaisesti, on todella ollut työnalla. Tämä siksi, että on kyllä varsinaista tahkoamista tämän kirjan kanssa enkä oikein ole saanut purkkamaisesta juonesta mitään irti. Pienoinen pettymys siis tämä, sillä aikaisemmista kirjoittajan kirjoista olen tykännyt paljon. Muutenkin viime aikoina on tullut luettua tosi vähän. Kuten olen joskus ehkä maininnutkin, menee lukeminen minulla hyvin sykleissä; välillä tahkoan pari kolme kirjaa viikossa ja välillä taas menee hyvä kun kirja kuukaudessa. Nyt mennään selvästi tuota hitaampaa tahtia. Tästä tulikin mieleen, että täytyykin viikonloppuna laittaa Helmet Lukuhaaste- katsausta pitkästä aikaa kehiin! Viikonlopulle on toistaiseksi ainakin luvattu varsin mukavaa kesäsäätä, joten ehkäpä nappaan kirjan kainaloon ja siirryn paikkaan auringossa ♥

Loppuviikon tavoitteena onkin siis nukkua univelat pois ja päästä normaaliin päivärytmiin kiinni. Tosin, House Of Cardsin uudet jaksot hieman kutkuttelevat korkkaamattomina Netflixissä, joten saapa nähdä kuinka tässä käy :)

Pirtsakkaa keskiviikkoa ystäväiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥