lauantai 6. huhtikuuta 2019

Ihana kevät!


Keväistä lauantaita! Tänään aamusella oli ulkona ihan kevään tuoksu. Vaikka sukat jäivätkin kotiin jo muutama viikko takaperin (kevään odotetuimpia hetkiä vuodesta toiseen!) ja huhtikuukin alkoi jo maanantaina niin tänään on kyllä ehdottomasti ollut kevään virallinen ensimmäinen päivä. Kuten aikaisemmin blogiani lukeneet ehkä muistavatkin, luovun sukkien käytöstä heti kun jalkaan voi ensimmäisen kerran laittaa muutakin kuin talvisaappaat ja tämä tosiaan tapahtui jo pari viikkoa sitten.. Tästä täytyy siis tulla hyvä päivä, onhan nyt kaiken lisäksi vieläpä lauantai!

Viikonlopun ohjelmistossa on kaivaa puutarhakalusteet grilliä myöden talviteloilta ja saapa nähdä, josko sitä päästäisiin ihan nauttimaan iltapäiväkahvitkin auringon lämmössä terassilla! Viime aikoihin on mahtunut muutenkin mahdottomasti mukavia asioita joista alla muutamia; 

Sulanut lumi ja puhtaat kadut; Liekö julkisella hoputtamisella uutisoinnilla ollut osuutta asiaan mutta tänä keväänä kävelytiet ja kadut on puhdistettu hiekasta ihan ennätyksellisen nopeasti! On ihana tunne tallailla puhdistetulla asfaltilla tennareissa auringon säteistä nauttien. Vaikka koiratoverukset mieluiten lenkkeilevätkin pelloilla ja metsissä asfalttiteiden puhtaudesta viis veisaten, on lenkin jälkeiset tassujen pesupuuhatkin huomattavasti nopeampi suorittaa kun hiekkaa tai kiviä ei kulje tassujen ja turkin mukana kilokaupalla. Alla olevan kuvan nappasi tyttäreni kun nuorempi koiratoveri oli tassujen pesusta tuohtuneena painunut pahastuneena sänkyyn murehtimaan kohtaloaan. Jotenkin kuvasta hieman huokuu se, ettei hän selkeästi omasta mielestään olisi lainkaan tarvinnut lenkin jälkeistä suihkua..

Mocha the dog ei tykkää käydä suihkussa..

Lisääntynyt valo; Vaikka olenkin hyvin tympääntynyt kellojensiirtoon ja toivon totisesti, että tästä typerästä ruljanssista luovutaan mahdollisimman pian, niin sen myönnän, että nautin kyllä kesäajan myötä lisääntyvästä valonmäärästä suunnattomasti; On ihanaa kun iltalenkille voi lähteä valoisaan aikaan!

Aina on syytä juhlaan; Työtoverini synttäreitä juhlistettiin alku viikosta tyyliin kuuluvin menoin ja pääsimme nauttimaan huikean ihanaa synttärikakkua popcorn-kuorrutuksella. On se vaan niin, että aina kun on pientäkin aihetta leipoa kakku niin se kannattaa! Kakusta tulee yleensä aina kaikille hyvä mieli!

Popcornilla kuorrutettu kakku


Rakkaustarina; Kuten olen joskus jo ehkä maininnutkin, ei meillä arjessa tulee ihan hirveästi katsottua elokuvia. Niinpä olenkin työmatkoilla ollessani käyttänyt yksinäiset illat hotellihuoneessa tehokkaasti elokuvia katsellen. Viimeisimmällä reissulla päätin katsoa paljon hehkutetun A Star Is Born –elokuvan ja voi apua.. En muista milloin viimeksi olisin nauttinut elokuvasta ja musiikista yhtä paljon. Katsoin tuolloisella matkalla tuon samaisen elokuvan 48 tunnin aikana kolme kertaa (jep, ehkä ihan saatoin vähän nauttia tästä elämyksestä) ja edelleen Spotifyssani soi leffan Soundtrack. Jos siis et vielä ole kyseistä elokuvaa nähnyt ja pidät musiikista niin suosittelen lämpimästi!


Puhtaat valkeat lakanat; Ja kaikki muukin pyykki on tullut viime päivinä pestyä hankkimallani pesumunalla, Eco Eggillä. Bestikselläni Norjassa on jo vuosia ollut vastaava pesuväline ja vasta nyt viimeisimmällä vierailulla tajusin kysellä munasta lisää. Tykkään ajatuksesta, ettei kaupasta tarvitse kannella kädet vääränä pesuaineita (jotka lisäksi usein vieläpä sisältävät niitä sun näitä kemikaaleja) enkä oikein koskaan tullut sinuiksi aikaisemmin testaamieni pesupähkinöiden kanssa joten tämä kuulosti erinomaiselta vaihtoehdolta. Jotenkin sitten kuitenkin unohdin ostaa oman pesumunani Norjasta ennen kotiin lähtöä (kaikkea sitä muuten tuliaisena Suomeen voi tuodakin!) ja kotona sitä hetken harmiteltuani, tilasin oman munani internetin ihmeellisestä maailmasta. Toimitus nettikaupasta ei ollut mikään maailman nopein mutta muutaman pesukoneellisen jälkeen olen kyllä erityytyväinen hankintaani! Pesumunan sisään laitetaan mineraalipellettejä ja niiden luvataan pesevän jopa 720 koneellista pyykkiä. Aikamoista rahansäästöäkin siis luvassa! Jos muuten satut tietämään, saako Eco Egg-munia ostettuaSuomesta jostakin niin huikkaahan ihmeessä!

The EcoEgg


Iloista & keväistä viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥