keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Arjen suosikkeja juuri nyt


1. Kotona kukkiva Orkiedea. Rakastan kukkia ja etenkin erilaisia leikkokukkia mutta ikisuosikkini on Orkidea, jota en kylläkään lukuisista yrityksistä huolimatta ole onnistunut saamaan kukkimaan uudestaan I K I N Ä . Silti jaksan yhä uudestaan ja uudestaan uskoa, että vielä jonain päivänä.. Ja voi pojat, että olen yrittänyt! Olen kokeillut kaikki mahdolliset kommervenkit kasvin kukkimisen mahdollistamiseksi mutta ei. Anoppini orkideat kukkivat vuodesta toiseen, aina uudestaan ja uudestaan ja olen tästä äärettömän kateellinen! Mutta nyt nautin ja ihailen, kun tämä yksilö koristaa makuuhuonettamme.



2. Joululahjaksi saamani korvikset. Olen henkeen ja vereen helmi-tyttöjä, mutta ehkäpä näistä tuleekin nyt uudet suosikit. En yleensä pidä roikkuvista korvakoruista joten nämä ovat itselleni hyvinkin erikoiset ja saas nähdä, tunnenko oloni joulukuuseksi nämä korvissani.. Mutta näissä on kyllä sitä jotain, arkeen vähän juhlaa ja juuri sopivasti bling blingiä.



3. Yöpöydällä parhaillaan kesken oleva kirja. Lainasin kirjan työkaveriltani ja kirja vei heti mennessään. Usean dekkarin jälkeen on varsin virkistävää lukea jotakin täysin hömppää ja sitä tämä tarjoaa varsin sopivasti. Ainoa ongelma näinä pimeinä päivinä on, että uni meinaa tulla liian aikaisin ja kirja on ollut kesken jo aivan liian pitkään! Ehkä tänään kömminkin peiton alle jo hyvissä ajoin ja luen kirjan loppuun.



4. Lempparituoksuni jo useamman vuoden takaa, jonka olemassaolon muistin taas tovin jälkeen. Täydellisesti kookosta ja vaniljaa yhdistävän tuoksun löysin jo vuosia sitten Tukholmasta ja siitä asti olen aina pullon tyhjentyessä onnistunut löytämään tuoksua jostakin päin maailmaa, jollain keinolla. Milloinkohan Lauran kosmetiikkaa alkaa vihdoinkin saamaan täältä pohjolasta? Rakastan tuoksuja ja niiden tuomia muistoja ja niitä tämäkin tuoksu on ehtinyt sisälleen keräämään roiman määrän.




5. Pehmeääkin pehmeämmät yökkäri- /olohousut. Kun pääsen ovesta sisään, vaihdan ensimmäisenä kotivaatteet päälle, riisun korut vihkisormuksia lukuunottamatta, laitan hiukset suttu-nutturalle ja silmälasit päähän. En voisi kuvitellakaan olevani sohvalla tai laittavani ruokaa farkuissa tai paitapuserossa, sillä se tuntuisi varmaan samalta kuin kylässä olisi. Niinpä kotihousuja löytyy kaapista varmaankin kymmeniä mutta yhtä kaikki, ne ovat jokaikiset pehmeitä ja lötköjä.



Nyt kaivaudun yöhousuissani peiton alle, otan koirat kainaloon ja luen kesken olevan kirjani loppuun. Lämmintä keskiviikko-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Oon vähän kade sulle noista flanellisista yöhousuista. :D Mulla oli sellaiset, mutta kulutin ne puhki! :O Enkä vain ole saanut vielä ostettua uusia. Ja todellakin kotona kotivaatteet, ei farkuissa voi kotona hengailla!

    Toivottavasti saat vielä orkidean kukkimaan uudelleenkin. Ihan varmasti vielä joku kerta onnistuu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ne kotihousut on kyllä ihanan pehmeät :) Ja hei, onnea sulle synttäri-kengistä! Toivottavasti pääset pian testaamaan! Kerro sitten mitä ole mieltä icebugeista!
      Ja kaunis kiitos kun kommentoit!

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥