keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Kevättä rinnassa

Se on taas keskiviikko! Tuntuu, että viikot vaan hurahtaa silmissä ja koko ajan on keskiviikko tai perjantai :) Eipä haittaa, kevät saa tulla mun puolesta vaikka heti. Kevät alkaa olla muutenkin jo ajatuksissa ja juuri nyt mielessäni liikkuu seuraavia ajatuksia:


 • Saisipa jo pian kaivaa kaapista balleriinat ja Converset. Ei tule ikävä nilkkureita ja saappaita taas hetkeen!
 • Spotify -listani alkavat enemmän ja enemmän pursuilemaan kepeämpää ja iloisempaa musiikkia kun pimeimmän kauden masennus-biisit vaihtuvat keväisen iloisiin rallatuksiin!
 • Kaivoin jo viikonloppuna esiin sirommat korut, ohuemmat huivit ja muut kevät-asusteet, ihan vaan hypistelläkseni niitä jo vähän valmiiksi..

 • Odotan, että pääsen nyppimään molemmat koiramme keväisempään ulkomuotoon niin, että näyttäisivät koirakaveruksetkin enemmän koiralta kuin leijonalta ja jospa niitä karvoja ei sitten päätyisi ihan ruokalautaselle asti, ugh..
 • Tummat kynsilakat tuntuu kovin tunkkaisilta  ja hempeämmät värit taas ihanan raikkailta.
 • Kotonakin tummat viltit, lakanat ja tyynyt saa väistyä vaaleampien sävyjen tieltä..
 • Suunnittelen mielessäni jo ikkunanpesu -operaatiota. On muuten aikamoinen homma mutta siitä tulee tosi hyvä mieli! Olen jo useamman ikkunanpesu-suorituksen jälkeen palkinnut itseni kuohuvalla, istunut alas ja ihaillut puhtaita ikkunoita ja omaa aikaansaannosta :)
 • Jokohan kohta voi heittää sukat kaapin perukoille ja siirtyä käyttämään vaikka pelkästään Ugg-tossukoita, ikäänkuin välivaiheena baltsuihin siirtymiselle.. Inhoan sukkia!

 • Salaatti lounaana alkaa taas olla mahdollinen. Talvisin en voi ajatellakaan syöväni lounas-eväänä salaattia sillä sen jälkeen vapisen kylmyydestä koko loppupäivän!
 • Auringonvaloa riittää jo kello viiteen saakka, I H A N A A !

Tule kevät pian, sinua odotetaan jo!2 kommenttia:

 1. Ihanaa energisyyttä havaittavissa tässä postauksessa! Olen lähdössä tänään Tahkolle ja katsoin juuri sääennustetta sinne. Tällä hetkellä näyttää -15 astetta. Ei tunnu kovin keväiseltä. :D Onneksi kuitenkin loppuviikoksi sinne luvataan lämpimämpää ja aurinkoisempaa säätä. Tulevana viikonloppuna saan onneksi minäkin nauttia vähän ulkoilusta valoisaan aikaan, joten eiköhän se keväsfiilis iske tännekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevättä kohden onneksi mennään ja vaikka taatusti tulee (perinteiseen tapaan..) lunta tupaan vielä monta kertaa, annan silti itselleni luvan fiilistellä kevättä ihan vähän :) Tahko kuulostaa ihanalta ja kivaa, että pääset nauttimaan vielä talvimaisemistakin! Huippua viikonloppua ja kiitos ihanasta kommentistasi!

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥